Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμηση για Autocad και Catware


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σε ολους. 

 

Φιλος εχει ενα συστημα που συμφωνα με αυτα που μου ειπε αποτελειται απο:

cpu: Intel I3 δυετιας

MObo: Msi H55-p31

Ram: 2x2gb DDR3

Gpu: Ati RAdeon 4350

Psu: Noname 450Watt

HDD: 500gb sata2

Και τα μονα προγραμματα  που χρησιμοποιει στο pc ειναι το Autocad και το Catware,οποτε θελει να κανει μια αναβαθμηση για να τρεχει αυτα τα προγραμματα οσο πιο καλα και ανθρωπινα γινεται. Επειδη δεν ξερω τι χρειαζεται ενα Αutocad/ware για να τρεχει καλυτερα ,τι θα προτεινατε να αλλαξει??

Σιγουρα θα του εβαζα εναν ssd γιατι μου λεει οτι το συστημα συνεχεια σερνεται και το ταραζει στα φορματ και σιγουρα θα αλλαχτει και το τροφοδοτικο γιατι αυτο που εχει του κανει θορυβο.

Βudget δεν μου ειπε αλλα να γινουνε σημαντικες διαφορες σε σχεση με το συστημα που εχει τωρα οποτε πιστευω κανα 200-300 θα ηταν καλυτερα να μην το ξεπερναγαμε. 

Οποιο γνωριζει περι καλυτερη αποδοσης αυτων των προγραμματων ας πει την γνωμη του. Ευχαριστω :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://www.computerbeast.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=110894&category_id=294&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&vmcchk=1&Itemid=29 ή Quadro 600

 

http://www.skroutz.gr/s/414060/Thermaltake-Hamburg-530W.html

 

http://www.skroutz.gr/s/2591228/Kingston-SSDNow-V300-120GB-w-Adapter.html ή μεγαλύτερο

http://www.skroutz.gr/s/2627314/Kingston-SSDNow-V300-240GB.html

 

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.556216

 

Συζητίσιμα όλα , πχ μπορεί να κοιτάξει να ψάξει να βρει εναν μεταχειρισμένο i5 760 . Ο σκληρός του είναι green ; γιατι σέρνεται και του κάνει format ; Αν δεν ξέρει και πολλά καλό θα είναι να κάνετε μια καλή εγκατάσταση σε όλα και να κάνετε ένα είδωλο για επαναφορά να μην μπλέκει. Από θερμοκρασίες πως πάει ; Κουτί στρούγκα με ψύκτρα intel ειδικά το καλοκαίρι μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Η μητρική έχει το τελευταίο bios ; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολυ χρησιμο λινκ Τεοκο,ευχαριστω. Ι7 870 δεν μπορω να τον βρω απο καπου,οποτε ψαχνω για τον Ι5 760. Vtester γιατι τοσα πολλα Watt στο τροφοδοτικο??? Εγω θα του εβαζα το corsair Vs350watt τα οποια θα ηταν Υπεραρκετα πιστευω.. Ωραια αρα εχουμε 35€ psu,90€ ssd και 100€ η gtx 650. Ποια ειναι η λογικη τιμη ενος Ι5 760?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αφου το γραφημα του Τεοκου εδειχνε οτι μια 650 ηταν καλυτερη απο μια Quadro,εισαι τοσο σιγουρος οτι θα ηταν πολυ καλυτεραμε αυτην?? Εκτος αν θυμαμαι λαθος γιατι δεν μπορω να ανοιξω ξανα το λινκ.. Αυτον τον cpu κοιταγα και εγω,καλη φαση φαινεται θα ψαξω και τα λινκς που εδωσες. Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλώς δεν το είδα το γράφημα πάντως από την σελίδα του autocad δεν την αναφέρει ως υποστηρίζομενη hardware accelerated κάρτα αλλά αν την υποστηρίζει τότε πάω πάσο .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...