sphinxgr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Είναι η νέα μόδα μαζί με χάπια! Αν είσαι άνεργος έχεις άπειρο χρόνο και άλλους βλάκες να σε παρακινούν. Το ευτυχές είναι πως πάνε και οι γυναίκες γυμναστήριο!!!!!!!!!!!! 1
pantelis21 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Πάντως για μένα δεν είναι θέμα χρόνου. Άκομα και σε περιόδους που δεν είχα καθόλου χρόνο φρόντιζα να κάνω γυμναστική. Βέβαια τα τελευταία χρόνια σπίτι γιατί δεν αντέχω τα ψώνια-σφίχτες στα γυμναστήρια. Η γυμναστική είναι υγεία και όταν όλες σχεδόν οι δουλείες είναι καθηστικές τότε η γυμναστική επιβάλεται. Όταν καταλαβαίνεις ότι δεν μπορείς να ανεβείς στον 2ο χωρίς να λαχανιάσεις (έστω και λίγο) και είσαι 22 τότε μάλλον κάτι πρέπει να κάνεις... Χάπια, σκόνες κτλ είναι από άτομα ματαιόδοξα που έχουν λεφτά για πέταμα πλην εξαιρέσεων 2
nicoc89 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Είναι η νέα μόδα μαζί με χάπια! Αν είσαι άνεργος έχεις άπειρο χρόνο και άλλους βλάκες να σε παρακινούν. Το ευτυχές είναι πως πάνε και οι γυναίκες γυμναστήριο!!!!!!!!!!!! πολυ βλακεία να γυμνάζεσαι και βλάκες αυτοί που παρακινούν να το κάνεις δύναμη/ομορφιά/υγεία άλλoi τρώνε σαβούρα , πίνουν μπύρες με τις κανάτες και αράζουν στον καναπέ και άλλοι κουμπώνονται και τρυπιούνται και οι δύο θα πεθάνουν πρόωρα , αλλα μάντεψε ποιος θα πεθάνει πρώτος και ποιος έζησε ποιο γαμάτη ζωή Πάντως για μένα δεν είναι θέμα χρόνου. Άκομα και σε περιόδους που δεν είχα καθόλου χρόνο φρόντιζα να κάνω γυμναστική. Βέβαια τα τελευταία χρόνια σπίτι γιατί δεν αντέχω τα ψώνια-σφίχτες στα γυμναστήρια. Η γυμναστική είναι υγεία και όταν όλες σχεδόν οι δουλείες είναι καθηστικές τότε η γυμναστική επιβάλεται. Όταν καταλαβαίνεις ότι δεν μπορείς να ανεβείς στον 2ο χωρίς να λαχανιάσεις (έστω και λίγο) και είσαι 22 τότε μάλλον κάτι πρέπει να κάνεις... Χάπια, σκόνες κτλ είναι από άτομα ματαιόδοξα που έχουν λεφτά για πέταμα πλην εξαιρέσεων εγώ μαζεύω λεφτά και σε κανα χρόνο θα αρχίσω κύκλους αναβολικών με την εποπτεία γιατρών και με τις εξετάσεις μου , ελεγχόμενα για να μειώσω τα side effects όσο μπορέσω. έχω αποφασίσει να φτάσω στα όρια μου ματαιοδοξία ? μαλακία ? πες το όπως θες , εγώ γουστάρω και με γεμίζει ειναι δικαίωμα του καθενός να κάνει αυτό που θέλει , γιαυτό μην δίνεις σημασία , do ur thing και γράφτους όλους , εμένα , τον άλλο κλπ το αν ειναι ψώνιο ο άλλος ειναι δικό του θέμα , εσύ έχεις άλλο σκεπτικό και δεν πρέπει να σε κρατάει μακριά απο το γυμναστήριο 4
Dakonblackblade Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Επιτέλους αυτό το παιδί είπε και μερικές σοβαρές κουβέντες στο φόρουμ.
kage Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 πως διαολο καταλαβατε απο ενα ποστ 10λεξεων τι ξερω και τι οχι δεν μπορω να το καταλαβω... ο ενας μιλαει για λιποδιαλυση και ο αλλος για φαρμακα 2χιλιαρικα και θελουν και να κραξουν...
nicoc89 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 πως διαολο καταλαβατε απο ενα ποστ 10λεξεων τι ξερω και τι οχι δεν μπορω να το καταλαβω... ο ενας μιλαει για λιποδιαλυση και ο αλλος για φαρμακα 2χιλιαρικα και θελουν και να κραξουν... έχεις ιδέα πόσο πάει η hgh πχ ? ένα ποσό είπα , δεν έκοψα απόδειξη
sphinxgr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Παιδιά... μεταξύ μας , αν δεν δουλέψετε και λίγο το μυαλό, δεν γαμάτε ούτε με σφαίρες Αν αυτός είναι ο πρώτος στόχος , μάλλον έχετε ήδη χάσει
nicoc89 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Παιδιά... μεταξύ μας , αν δεν δουλέψετε και λίγο το μυαλό, δεν γαμάτε ούτε με σφαίρες Αν αυτός είναι ο πρώτος στόχος , μάλλον έχετε ήδη χάσει τα έχουμε ξανακούσει αυτά απο άτομα που δουλεύουν μόνο το μυαλό τους πες μου οτι είσαι η εξαίρεση οχι οτι έχεις άδικο , όποιος το κάνει αυτό ειναι ποιο κάτω και απο πρωτόζωο αλλα επειδή το λες για όλους στο λεω ειναι η καραμέλα του αγύμναστου 3
Razor7 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 απο το 1:50 και μετα.... Sorry κιόλας αλλά αυτός έχει βυζάρες μεγαλύτερες και από τη Βάνα Μπάρμπα. Λογικό το βρίσκεις; ...να μην έχει μεγάλες βυζάρες η Βάνα Μπάρμπα? Όχι
Massiv0r Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=1KcZuz9UUpw Κεερ crying wolf kids 1
Razor7 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=1KcZuz9UUpw Κεερ crying wolf kids ποιός είναι αυτός ο βλάκας που έχετε γεμίσει το τόπικ με τα βιντεάκια του? [μοιάζει λίγο και στον εθνικό μας ]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα