damian1977 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Για το τελευταιο σχολιο...απλα να θυμησω πως στα gym γινεται και δουλεια αποκαταστασης σε τραυματισμους ειτε μετεγχειρητικη ενδυναμωση (ειδικα σε καταστασεις που αποκλειεται να λυγισει η αρθρωση του γονατου)...οποτε η προσβαση σε ενα gym ειτε με ασανσερ ειτε με καποιο αλλο μεσο πχ κυλιομενες σκαλες εχει και αυτη τον σκοπο της!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 ρε παιδιά έχω 2 ερωτήσεις που είναι σχετικές με το τόπικ 1 Συμφέρει να πας σε ένα gym που είναι 30 με 40 λ. μακριά σου (παίρνοντας ησαπ κ μετρό), που είναι όμως πολύυυ φθηνή η συνδρομή και πολύ καλό το gym γενικότερα; (στα κοντινά οι συνδρομές είναι πανάκριβες.....) 2 Ξέρετε μήπως πώς μπορείς να καταπολεμήσεις αυτό που σε πιάνει πολλές φορές όταν βρίσκεσαι στο γυμναστήριο, όπου επειδή ίσως να νομίζεις εσύ ότι δεν δουλεύεις καλά τα όργανα (ακόμ κι όταν τα δουλεύεις σωστά), έχεις συνέχεια στο κεφάλι σου ότι οι υπόλοιποι εκεί μέσα σε κοιτάνε;;
Hyphen Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 ρε παιδιά έχω 2 ερωτήσεις που είναι σχετικές με το τόπικ 1 Συμφέρει να πας σε ένα gym που είναι 30 με 40 λ. μακριά σου (παίρνοντας ησαπ κ μετρό), που είναι όμως πολύυυ φθηνή η συνδρομή και πολύ καλό το gym γενικότερα; (στα κοντινά οι συνδρομές είναι πανάκριβες.....) 2 Ξέρετε μήπως πώς μπορείς να καταπολεμήσεις αυτό που σε πιάνει πολλές φορές όταν βρίσκεσαι στο γυμναστήριο, όπου επειδή ίσως να νομίζεις εσύ ότι δεν δουλεύεις καλά τα όργανα (ακόμ κι όταν τα δουλεύεις σωστά), έχεις συνέχεια στο κεφάλι σου ότι οι υπόλοιποι εκεί μέσα σε κοιτάνε;; 1. Μην το κανεις καλυτερα δωσε κατι παραπανω και πηγαινε σε ενα που ειναι διπλα στο σπιτι σου. Ειναι 100% σιγουρο οτι θα βαρεθεις μετα απο λιγο καιρο το περα δωθε...στο λεω με σιγουρια. 2. Απλα μην τους κοιτας μην δινεις σημασια...Ασε που πολλοι απο αυτους που κοιτανε κανουν λαθος πολλες ασκησεις... Εχω δει κατι τρομερους στο γυμναστιριο που βγαζουν δικα τους και δεν φτανει αυτο πανε και τα δειχνουν και στους φιλους τους και μετα γελανε ολοι μαζι τους...
Ntinaras Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 1.οχι,καλυτερα να πηγαινεις σε καποιο πολυ κοντινο,.ετσι κι αλλιως τα λεφτα της συνδρομης θα τα χαλας σε βενζινες,εισιτηρια και χρονο. το ιδανικο ειναι να βρεις ενα κοντινο και να πηγαινεις ειτε με τα ποδια ειτε με ποδηλατο,ωστε να κανεις και ζεσταμα! 2.κανεις δε σε κοιταει και για κανενα λογο,αυτο δε το χα ποτε. ο μονος που με κοροιδευε ηταν ενας φιλος μου που παμε μαζι και προσπαθει να με δολοφονησει,λεγοντας μου ανεκδοτα οταν κανω πιεσεις για στηθος με τη μπαρα
bosei Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 ρε παιδιά έχω 2 ερωτήσεις που είναι σχετικές με το τόπικ 1 Συμφέρει να πας σε ένα gym που είναι 30 με 40 λ. μακριά σου (παίρνοντας ησαπ κ μετρό), που είναι όμως πολύυυ φθηνή η συνδρομή και πολύ καλό το gym γενικότερα; (στα κοντινά οι συνδρομές είναι πανάκριβες.....) 2 Ξέρετε μήπως πώς μπορείς να καταπολεμήσεις αυτό που σε πιάνει πολλές φορές όταν βρίσκεσαι στο γυμναστήριο, όπου επειδή ίσως να νομίζεις εσύ ότι δεν δουλεύεις καλά τα όργανα (ακόμ κι όταν τα δουλεύεις σωστά), έχεις συνέχεια στο κεφάλι σου ότι οι υπόλοιποι εκεί μέσα σε κοιτάνε;; Για το 1 εγώ προσωπικά μετά από προπόνηση με το ζόρι ανεβαίνω 5 ορόφους από την αποθήκη στο σπίτι μου. Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα έκανα αν έπρεπε να κάνω 40 λεπτά διαδρομή. Αν είσαι σίγουρος ότι δεν θα ξενερώνεις και στενεύεσαι τόσο οικονομικά πήγαινε. 2. Συνήθως αν τους κοιτάξεις κι εσύ στα μάτια θα πάρουν το βλέμμα τους. 1,2,3 στο τέλος δεν θα κοιτάνε. Φαντάσου εσύ να κοιτάς κάποιον...αν σε κοιτάξει κι αυτός δεν θα πάρεις τα μάτια σου ? Α και το κυριότερο...και να κοιτάνε...so what ?
Razor7 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 TRX κάνω εγώ εδώ και μισό χρόνο και γαμάει. Το καλό με το trx είναι ότι προσαρμόζεις τη δυσκολία των ασκήσεων ανάλογα με τις δυνατότητές σου και όλα γίνονται με το βάρος του σώματος. Το πρόγραμμα μπορεί να είναι από πολύ εύκολο έως ανέφικτο. Να πεθάνεις δηλαδή, να φτύσεις αίμα, όσο fit και να νομίζεις ότι είσαι. Για δώσε λίγες παραπάνω πληροφορίες. Δηλαδή πόση ώρα κάνεις τη φορά επί πόσες φορές τη βδομάδα και τι αποτέλεσμα έχεις δει μέχρι τώρα ?
Physics_Rulez Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Για δώσε λίγες παραπάνω πληροφορίες. Δηλαδή πόση ώρα κάνεις τη φορά επί πόσες φορές τη βδομάδα και τι αποτέλεσμα έχεις δει μέχρι τώρα ? 3-4 φορές την εβδομάδα πριν το καλοκαίρι, τώρα 2-3 φορές σε advanced τμήμα (δεν παλεύεται και με τη ζέστη...) Το αποτέλεσμα είναι σχετικό με τους στόχους σου και το πρόγραμμα. Εμείς κάνουμε κύκλους από διάφορα προγράμματα (core, agility, hiit, functional, strength και bodyweight ---> http://www.trxtraining.com/train/exercises ) Γυμνάζεσαι σε αληθινές συνθήκες με όσα οφέλη έχει αυτό και όχι στην "κλειδωμένη" κίνηση των οργάνων γυμναστικής. Το κάθε πρόγραμμα είναι περίπου 50 λεπτά και στο τέλος, στο advanced τμήμα, δε μπορούμε άλλο.
Razor7 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 3-4 φορές την εβδομάδα πριν το καλοκαίρι, τώρα 2-3 φορές σε advanced τμήμα (δεν παλεύεται και με τη ζέστη...) Το αποτέλεσμα είναι σχετικό με τους στόχους σου και το πρόγραμμα. Εμείς κάνουμε κύκλους από διάφορα προγράμματα (core, agility, hiit, functional, strength και bodyweight ---> http://www.trxtraining.com/train/exercises ) Γυμνάζεσαι σε αληθινές συνθήκες με όσα οφέλη έχει αυτό και όχι στην "κλειδωμένη" κίνηση των οργάνων γυμναστικής. Το κάθε πρόγραμμα είναι περίπου 50 λεπτά και στο τέλος, στο advanced τμήμα, δε μπορούμε άλλο. Ωραίος, τα χα δει τα προγράμματα και γι' αυτο είχα ψηθεί αλλά δεν ήξερα πόσες ώρες χρειάζεται την εβδομάδα. Βέβαια το θέμα είναι ότι ψάχνω τώρα για κανα gym με trx εδώ στα ανατολικά / βόρεια προάστεια που είμαι αλλά δεν.... Εσύ κέντρο πας να φανταστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα