Προς το περιεχόμενο

Google Chrome 27 με φωνητική αναζήτηση σε μορφή διαλόγου


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1) Εξακολουθώ να λέω ότι έχεις κάνει δεκάδες φορές το ίδιο ακριβώς πράγμα. Δε μ' ενοχλεί προφανώς, απλά το λέω.

 

2) Μπορούν να σου το επιβεβαιώσουν πάρα πολλοί χρήστες. Αν ψάχνεις για επιβεβαίωση, ή για διάψευση, βρες τρόπο να τους ρωτήσεις. Εγώ έχω βγάλει το συμπέρασμά μου και επιμένω σ' αυτό.

 

3) Αν το θεωρείς εμπάθεια είναι δικό σου θέμα.

 

4) Δεν προσπαθώ να σε πείσω για τίποτα, διότι δε μ' ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.

 

 

εγω το μονο που κανω ειναι να παρουσιαζω ενα εμπεριστατωμενο αντιλογο απεναντι στις υπερβολες και αναληθειες που ακουγονται κατα καιρο οσο αφορα τον chrome.

εκει εστιαζω, δεν κανω συγκρισεις με τον firefox παρα μονο αν θεωρω εχει τεθει τετοιο ζητημα.

γιαυτο και στο παρον τοπικ, στα πρωτα μου σχολια δεν εκανα την παραμικρη μου νυξη για τον firefox.

 

με απλα λογια η αντιδραση μου εδω δεν συμβαδιζει καθολου με την εντυπωση την οποια οπως λες εχεις αποκομισει για το προσωπο μου.

αυτο σημαινει οτι καπου κανεις λαθος για μενα. οι χαρακτηρισμοι προς το προσωπο μου απλα δεν ευσταθουν.

 

σου εξηγω και σου ξαναεξηγω το λαθος σου αυτο, με τα ποστς μου να ειναι η ολη αποδειξη που χρειαζεται.

εσυ πως αντιδρας; οχι μονο δεν παραδεχεσαι οτι εστω ησουν καπως υπερβολικος απενταντι μου, οχι μονο δεν κανεις αυτο αλλα

επιμενεις στην προσωπικη σου επιθεση ενω απορριπτεις τελειως και τα ποστς που σε διαψευδουν.

αρα εχεις εμπαθεια απεναντι μου.

 

 

Σου απάντησα προηγουμένως: Αν χρειάζεσαι διευκρινίσεις για κάτι που εγώ θεωρώ προφανές και δεδομένο, δε μπορώ να σε βοηθήσω, διότι βαριέμαι! Χάνω χρόνο, πως το λένε; Αφού για 'σένα άλλο είναι το ολοφάνερο, μείνε με το συμπέρασμά σου.

Καμία κωλοτούμπα, λάθος εκλαμβάνεις ό,τι εκλαμβάνεις, οπότε κακώς φαντάζεσαι, ό,τι φαντάζεσαι.

Πάμε άλλη μία, μπας και το πιάσεις (που δεν ελπίζω πλέον, αλλά κουβέντα να γίνεται) : Για όσα θεωρώ και αξιολογώ ως προφανή και δεδομένα, δεν κάνω ποτέ διευκρινίσεις. Αν κάποιος έχει πρόβλημα να τα αντιληφθεί, ας προσπαθήσει να το λύσει μόνος του αν νιώθει την ανάγκη. Εγώ βαριέμαι να εξηγώ και να διευκρινίζω αυτά που θεωρώ αυτονόητα.

 

μμμ, οχι ,συγνωμη δεν το δεχομαι αυτο διοτι συνιστα προσβολη στην νοημοσυνη μου και την ικανοτητα αναγνωσης και κατανοησης της ελληνικης γλωσσας.

απο την ροη της συζητησης και τις απαντησεις που εγραψες, δεν υπαρχει ιχνος αμφιβολιας οτι εξαρχης ο λογος σου αφορουσε τον chrome γενικα και οχι ειδικα για το συστημα σου.

αν εσενα ο εγωισμος σου δεν σου επιτρεπει να αναγνωρισεις αυτη την αληθεια και προτιμας τωρα να την αναδιατυπωσεις, αυτο ειναι δικο σου προβλημα.

δεν θα μας βγαλεις ομως και βλακες.

 

 

 

 

Βρες έστω ένα topic που έχει ανοίξει για τον firefox, στο οποίο έχω πεταχτεί αμφισβητώντας ή διαψεύδοντας αυτά που γράφονται, όποια κι αν είναι. Δεν το έχω κάνει ποτέ, διότι δε βρίσκω το λόγο, εφόσον δεν είμαι χρήστης τού συγκεκριμένου browser.

 

Στη συνέχεια βρες τις δικές σου παρεμβάσεις, στα σχετικά με τον chrome topics, δες τι γράφεις σε αυτές και μέτρησε πόσες είναι.

 

Αν και όταν το κάνεις αυτό - εγώ το έχω κάνει και έχω καταλήξει στο συμπέρασμά μου - τότε και μόνο θα μιλήσουμε ξανά για το ποιος έχει εμμονές και ποιος όχι. Μέχρι τότε, συνεχίζω να πιστεύω ότι έχεις εσύ. Παράλληλα, σκέψου αν και ποιο λόγο θα είχα να υποστηρίξω κάτι τέτοιο, αν δεν είχα στοιχεία ότι είναι αλήθεια...

 

...ξέρω, ξέρω: ...εμπάθεια! Τι να σου πω; Ρώτησε κι άλλους, να δούμε τι θα σου πουν. Βέβαια το πιθανότερο είναι να βγουν όλοι ...εμπαθείς εναντίον σου, διότι δεν έχουν άλλη δουλειά να κάνουν...

 

 

 

δεν ξερω τι εκανες στα αλλα τοπικς και δεν με ενδιαφερει, την αντιδραση σου στο παρον τοπικ σχολιαζω μονο.

βλεπεις σε αντιθεση με εσενα, εγω δεν εχω την ταση να κραταω "προφιλ" των επισκεπτων του φορουμ, για να ερχομαι μετα να τους την "λεω".

και φυσικα εισαι εμπαθης, ποια ειναι η 5η φορα τωρα στη σειρα, που μου την λες για  τον firefox και ζητας γκαλοπ για να φανει το δικιο σου;

μα ποσο κομπλεξ πια;

 

 

 

Η «σωστή» παραμετροποίηση για 'σένα, μπορεί να είναι λανθασμένη για κάποιον άλλο, διότι δεν τον εξυπηρετεί. Δεν υπάρχει μία συγκεκριμένη, αντικειμενικά «σωστή» παραμετροποίηση, για καμία απολύτως εφαρμογή. «Σωστό» για τον καθένα είναι αυτό που εξυπηρετεί τον ίδιο.

 

Κατά τον ίδιο τρόπο, «πειραγμένα» προφίλ, υπάρχουν ένα σωρό διαφορετικά.

 

Αν δεν αντιλαμβάνεσαι τη σημασία των παραπάνω, είναι δικό σου θέμα και σίγουρα δεν είναι αντικείμενο με το οποίο έχω διάθεση ή λόγο να ασχοληθώ.

 

Το ...ακλόνητο επιχείρημα «ξεκάθαρα» το προσπερνώ. Χωρίς μάλιστα να ζητήσω να μού διευκρινίσεις αν αναφέρεσαι στο δικό σου σύστημα, ή αν τέσταρες όλα τα μηχανήματα τού πλανήτη! Βλέπεις, εγώ δε δυσκολεύομαι να κατανοήσω τα προφανή...

 

 

παλι λαθος εισαι. addons οπως noscript, flashblock, ghostery,adblock,noscript δεν κανουν κατι διαφορετικο απο αυτο για το οποιο εχουν φτιαχτει. το adblock σε οτι συστημα και να κανεις, θα κανει ακριβως την ιδια δουλεια, θα μπλοκαρει

τις διαφημισεις. το ιδιο ισχυει και με τις εσωτερικες ρυθμισεις του firefox μεσω του about:config. επομενως μια σελιδα,ανεξαρτητως του συστηματος, θα μεινει χωρις την εξτρα αχρηστη σαβουρα, οποτε γινεται αυτοματως ελαφρυτερη αρα και ταχυτερη στο ανοιγμα της. αυτο δεν ειναι υποκειμενικο θεμα, ειναι λογικο, αποδεδειγμενο συμπερασμα.

το "ξεκαθαρα" αφορα στο γεγονος οτι ο chrome σε συγκριση με τον firefox, ειναι περιορισμενος στα api και την παραμετροποιηση του. πχ το adblock του κρυβει τις διαφημισεις, δεν τις κοβει, οποτε η καταναλωση του bandwidth σου δεν ελαττωνεται.

στον chrome μπορεις να ενεργοποιησεις τα pipelines αλλα μεχρι εκει. στον firefox οχι μονο μπορεις να τα ενεργοποιησεις αλλα υπαρχουν και δεκαδες ρυθμισεις γυρω απο αυτα.

oποτε καταληγω σε αυτο που ειπα εξαρχης: ειναι αδικια να συγκρινω με βαση πειραγμενα προφιλ, διοτι ακομη και οι παρομοιες παραμετροποιησεις διαφερουν αναμεσα σε chrome και firefox.

 

 

 

1) Σιγά τα αίματα.

 

2) Και μόνο από το γεγονός ότι παρομοιάζεις με μονομαχία τις διαφορετικές απόψεις δύο ανθρώπων γύρω από τους browsers, αποδεικνύει το ποιος είναι κολλημένος και ποιος όχι.

 

 

δεν θα το ελεγα.

εχεις εμπαθεια προς το προσωπο μου, εχεις εμμονη με τον chrome και εισαι τελειως αδιαλλακτος στις αποψεις σου. δεν ακους καν τι εχει να πει ο αλλος.

εδω ο Gmod ειπε μερικα σωστα πραματακια και το μονο που σε ενδιεφερε ειναι πως μονο εσυ εχεις δικιο.

την συμπεριφορα σου την αντιλαμβανομαι ως μονομαχια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

 

 




δεν κανω συγκρισεις με τον firefox παρα μονο αν θεωρω εχει τεθει τετοιο ζητημα.

 

Αν δε θεωρούσες 9 στις 10 φορές - η 1 που απομένει, αφορά την περίπτωση που έτυχε να σου διαφύγει το σχόλιο! - ότι έχει τεθεί ζήτημα, αυτό θα είχε μια σχετική βαρύτητα.

 

(Μόνο «σχετική», διότι ποιος ο λόγος να μην τεθεί ζήτημα; στο απυρόβλητο είναι η αλεπουδίτσα και δεν το 'χουμε πάρει πρέφα; )

 


εγω ...παρουσιαζω ενα εμπεριστατωμενο αντιλογο ...υπερβολες ...αναληθειες ...δεν συμβαδιζει καθολου ...δεν ευσταθουν ...το λαθος σου ...τα ποστς μου ...ολη αποδειξη που χρειαζεται ...δεν παραδεχεσαι ...ησουν καπως υπερβολικος ...σε διαψευδουν ...δεν υπαρχει ιχνος αμφιβολιας ...ο εγωισμος σου ...παλι λαθος εισαι.

 
Για να καταφέρνει να συμπεριλαμβάνει κανείς στα λόγια του, όλα αυτά τα δείγματα ...σεμνότητας, αντικειμενικότητας και έλλειψης εγωισμού(!), φαντάζομαι απαιτείται ειδικό πρόγραμμα διατροφής...
 


δεν ξερω τι εκανες στα αλλα τοπικς και δεν με ενδιαφερει,

 

Δε σηκώνει να σ' ενδιαφέρει! Δε βολεύει, πως να το πω;

 

Από την πλευρά μου πάλι, ξέρω ακριβώς τι κάνω, αλλά - κυρίως - τι κάνεις εσύ εν προκειμένω στα άλλα topics, οπότε ξέρω για ποιο πράγμα μιλάω...

 


ακομη και οι παρομοιες παραμετροποιησεις διαφερουν αναμεσα σε chrome και firefox.

 

Ακριβώς γι' αυτό, οι συγκρίσεις έχει νόημα να γίνονται με τις παραμετροποιήσεις: Διότι η επιρροή τους είναι διαφορετική σε κάθε browser. Αν ήταν ίδια, δε θα υπήρχε διαφορά από το να γίνονται με καθαρά προφίλ. (Πολύ με διευκολύνεις όμως!... Λίγο ακόμα και θα νιώσω υποχρεωμένος...)

 



ο chrome σε συγκριση με τον firefox, ειναι περιορισμενος στα api και την παραμετροποιηση του...

 

...και, παρ' όλα αυτά, είναι τόσο, μα τόσο πιο σφαιράτος! Πως τα καταφέρνει ο κιαρατάς ρε παιδί μου;...
 

 

δεν το δεχομαι αυτο διοτι συνιστα προσβολη στην νοημοσυνη μου και την ικανοτητα αναγνωσης και κατανοησης της ελληνικης γλωσσας.

 

δεν θα μας βγαλεις ομως και βλακες.

 
Ούτε για το πρώτο, ούτε για το δεύτερο, φαίνεται να χρειάζεται παρέμβαση τρίτων...
 

εχεις εμμονη με τον chrome

 

Αυτό με το γάιδαρο και τον πετεινό, το ξέρεις έτσι;

 


εχεις εμπαθεια προς το προσωπο μου,

 

Δε σε γνωρίζω λέμε, ρε καραμήτροοοο!

 


την συμπεριφορα σου την αντιλαμβανομαι ως μονομαχια.

 

...κι εγώ τι πρέπει να κάνω για την ικανότητα αντίληψης τού καθενός; Να ζωστώ τη μπιστόλα και να μετρήσω βήματα;

 

 

Επεξ/σία από deesnider
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Αν δε θεωρούσες 9 στις 10 φορές - η 1 που απομένει, αφορά την περίπτωση που έτυχε να σου διαφύγει το σχόλιο! - ότι έχει τεθεί ζήτημα, αυτό θα είχε μια σχετική βαρύτητα.

 

(Μόνο «σχετική», διότι ποιος ο λόγος να μην τεθεί ζήτημα; στο απυρόβλητο είναι η αλεπουδίτσα και δεν το 'χουμε πάρει πρέφα;

 

 

 

επειδη με ξερεις τοσο καλα, για να δουμε τι συμβαινει στην πραγματικοτητα:

http://www.insomnia.gr/topic/487298-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%AD%CF%81%CF%87%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF-chrome/?hl=chrome

http://www.insomnia.gr/topic/486321-%CE%B7-google-%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-google-now-%CF%83%CF%84%CE%BF-chrome-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-k/?hl=chrome

http://www.insomnia.gr/topic/471927-google-chrome-24-%CE%BC%CE%B5-offline-%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B1%CF%84%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B1-apps-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B1%CF%87%CF%8D%CF%84/?hl=chrome

http://www.insomnia.gr/topic/465254-%CE%BF-chrome-browser-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-sandbox-%CF%84%CE%BF%CF%85-flash-player-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82-mac/?hl=chrome

http://www.insomnia.gr/topic/468024-%CE%B7-%CF%85%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B1-google-now-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%E2%80%99-%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-chrome/?hl=chrome

http://www.insomnia.gr/topic/450941-%CE%BF-google-chrome-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%83%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-iphone-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-ipad/?hl=chrome

http://www.insomnia.gr/topic/448759-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CE%B3%CE%B5%CF%8D%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CE%BD-chrome-browser-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-metro-ui/?hl=chrome

http://www.insomnia.gr/topic/446183-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%BF-chrome-19-%CE%BC%CE%B5-%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B1%CF%84%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%B3%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D-%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%B9/page-2?hl=chrome

 

απο ολα αυτα τα τοπικς για τον chrome, μονο σε ενα αναφερω κατευθειαν τον firefox και αυτο το τοπικ ηταν πριν ενα χρονο.

στα υπολοιπα σχολιαζω τον chrome, οπως δικαιουμαι ως χρηστης αυτου του browser.

 

ειδες τελικα που εισαι ολο μπουρδες;

 

 

 

Δε σηκώνει να σ' ενδιαφέρει! Δε βολεύει, πως να το πω;

 

Από την πλευρά μου πάλι, ξέρω ακριβώς τι κάνω, αλλά - κυρίως - τι κάνεις εσύ εν προκειμένω στα άλλα topics, οπότε ξέρω για ποιο πράγμα μιλάω...

 

 

να δουμε εσενα τωρα που ποσταρα τα τοπικς οπου υποτιθεται μιλαω συνεχεια για τον firefox, να δουμε τι σε βολευει.

 

 

Ακριβώς γι' αυτό, οι συγκρίσεις έχει νόημα να γίνονται με τις παραμετροποιήσεις: Διότι η επιρροή τους είναι διαφορετική σε κάθε browser. Αν ήταν ίδια, δε θα υπήρχε διαφορά από το να γίνονται με καθαρά προφίλ. (Πολύ με διευκολύνεις όμως!... Λίγο ακόμα και θα νιώσω υποχρεωμένος...)

 

δυο σημεια:

1. το να παιρνεις μια προταση απο ενα κειμενο μου και να την διαστρεβλωνεις ενω αγνοεις το υπολοιπο μερος, δεν ειναι επιχειρημα. στο λεω για να το ξερεις.

2.αντι να προσπαθεις να μου την πεις με το να βγαζεις οτι νοημα θελειες απο συγκεκριμενες προτασεις μου, σου συνιστω να δοκιμαζεις πρωτα να διαβαζεις προσεχτικα ενα κειμενο για να καταλαβαινεις τι σου λεει ο συνομιλητης σου.

ετσι θα μπορω και εγω να σε παιρνω στα σοβαρα.

 

στο ξαναλεω, μπας και το καταλαβεις.

η παραμετροποιηση στον chrome ειναι περιορισμενη. ακομη και αν βαλω τα ιδια addons στον chrome και τον firefox, πχ adblock+ghostery+flashblock, στον firefox αυτα τα addons θα δουλεψουν καλυτερα.

επομενως ο  firefox με customized profile θα ειναι παντα καλυτερος απο τον chrome με customized profile, πιο σταθερος,πιο γρηγορος, με βελτιωμενη αποκριση.

και εσυ ερχεσαι τωρα και μου λες οτι κακως συγκρινα τους δυο browsers με καθαρα profile? πας καλα;

 

 

 

 

...και, παρ' όλα αυτά, είναι τόσο, μα τόσο πιο σφαιράτος! Πως τα καταφέρνει ο κιαρατάς ρε παιδί μου;...

 

 

για να μαθαινεις.

καθε tab του chrome ειναι απο μονος του ενα process. το ιδιο ισχυει και για ολα τα στοιχεια της σελιδας του tab, το καθενα ειναι στο δικο του process.

αυτο που εσυ χαρακτηριζεις ως σφαιρατο, στην πραγματικοτητα αναφερεσαι στην ταχυτατη αποκριση του chrome. στο να μπορεις πχ να ανοιγεις μια σελιδα, ενω παιζεις σε καποια αλλη ενα youtube video, χωρις το παραμικρο κολλημα.

δεν εχει να κανει με την ιδια την ταχυτητα φορτωσης μια σελιδας. σε αυτη την περιπτωση, οι χρονοι φορτωσης σε ολους τους μεγαλους browsers ειναι τοσο μικροι, που η οποιαδηποτε συγκριση ειναι απλως αχρηστη.

ο firefox μπορει να υστερει στο θεμα της αποκρισης αλλα δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο την ταχυτητα φορτωσης των σελιδων. αποδειξη αυτου ειναι οτι στο δικο μου συστημα, μια σελιδα φορτωνει πιο γρηγορα απο οτι ο chrome.

savvy?

 

Δε σε γνωρίζω λέμε, ρε καραμήτροοοο!

 

καλα το βλεπω. γιαυτο ειναι τα ποστς σου γεματο κοροιδια και ειρωνια προς το προσωπο μου;

ασε που πιο πολυ σε ενδιαφερει να μου την βγεις, παρα να συμμετασχεις σε ουσιαστικο διαλογο;

αντε απο δω, ρε. αρκετα ασχοληθηκα μαζι σου.

εγω εθεσα τις αποψεις μου, τις στηριξα με επιχειρηματα, ημουν κοσμιος στην συμπεριφορα μου, δεν εχω να κανω κατι αλλο εδω.

ωρα να την κανω. cheerio.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επειδη με ξερεις τοσο καλα, για να δουμε τι συμβαινει στην πραγματικοτητα:

http://www.insomnia.gr/topic/487298-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%AD%CF%81%CF%87%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF-chrome/?hl=chrome

http://www.insomnia.gr/topic/486321-%CE%B7-google-%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-google-now-%CF%83%CF%84%CE%BF-chrome-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-k/?hl=chrome

http://www.insomnia.gr/topic/471927-google-chrome-24-%CE%BC%CE%B5-offline-%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B1%CF%84%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B1-apps-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B1%CF%87%CF%8D%CF%84/?hl=chrome

http://www.insomnia.gr/topic/465254-%CE%BF-chrome-browser-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-sandbox-%CF%84%CE%BF%CF%85-flash-player-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82-mac/?hl=chrome

http://www.insomnia.gr/topic/468024-%CE%B7-%CF%85%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B1-google-now-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%E2%80%99-%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-chrome/?hl=chrome

http://www.insomnia.gr/topic/450941-%CE%BF-google-chrome-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%83%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-iphone-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-ipad/?hl=chrome

http://www.insomnia.gr/topic/448759-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CE%B3%CE%B5%CF%8D%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CE%BD-chrome-browser-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-metro-ui/?hl=chrome

http://www.insomnia.gr/topic/446183-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%BF-chrome-19-%CE%BC%CE%B5-%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B1%CF%84%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%B3%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D-%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%B9/page-2?hl=chrome

 

απο ολα αυτα τα τοπικς για τον chrome, μονο σε ενα αναφερω κατευθειαν τον firefox και αυτο το τοπικ ηταν πριν ενα χρονο.

στα υπολοιπα σχολιαζω τον chrome, οπως δικαιουμαι ως χρηστης αυτου του browser.

 

Ο καιρός που μεσολάβησε από το τελευταίο μου ποστάρισμα μέχρι τώρα, σου χρησίμευσε μεταξύ άλλων και για να συγκεντρώσεις τα συγκεκριμένα links; Αν ναι, τσάμπα παιδεύτηκες και μάλλον λάθος links διάλεξες! Χοντρά χοντρά, στα μισά απ' αυτά τα topics οι μπηχτές σου δίνουν και παίρνουν!

 

Τίτλος thread: «Το τάδε νέο feature στον Chrome»

Post Killik: «Μας παρακολουθεί η Google»

 

Απαξίωση για την απαξίωση και μόνο. Γραφικό στυλάκι δε λέω, αλλά προσωπικά αδυνατώ να το αντιμετωπίσω στα σοβαρά.

 

Για να μην αναφερθώ στα θέματα που αφορούν τον firefox και στο τι σε πιάνει αν κάποιος γράψει κάτι αρνητικό, διότι θα ξημερώσουμε...

 

1. το να παιρνεις μια προταση απο ενα κειμενο μου και να την διαστρεβλωνεις ενω αγνοεις το υπολοιπο μερος, δεν ειναι επιχειρημα. στο λεω για να το ξερεις.

 

Καλά που μου το είπες! Την άλλη φορά θα φροντίσω να παραθέτω ολόκληρο το post σου, όταν θέλω να σχολιάσω ένα τμήμα του...

 

...μα έχω κι εγώ ένα θράσος! Επιτρέπεται να παραθέτω μόνο αποσπάσματα, από τέτοιας βαρύτητας συγγράμματα; Σα να λέμε: «Ομήρου Οδύσσεια - The ...Highlights»! Αίσχος και ντροπή!

 

 

2.αντι να προσπαθεις να μου την πεις με το να βγαζεις οτι νοημα θελειες απο συγκεκριμενες προτασεις μου, σου συνιστω να δοκιμαζεις πρωτα να διαβαζεις προσεχτικα ενα κειμενο για να καταλαβαινεις τι σου λεει ο συνομιλητης σου.

ετσι θα μπορω και εγω να σε παιρνω στα σοβαρα.

 

Δεν πειράζει που δε με απασχολεί καθόλου - καθόλου όμως, ε; - το υπογραμμισμένο, έτσι; Ή πειράζει; Για να ξέρω αν θα αγχωθώ...

 

 

στο ξαναλεω, μπας και το καταλαβεις.

η παραμετροποιηση στον chrome ειναι περιορισμενη. ακομη και αν βαλω τα ιδια addons στον chrome και τον firefox, πχ adblock+ghostery+flashblock, στον firefox αυτα τα addons θα δουλεψουν καλυτερα.

επομενως ο  firefox με customized profile θα ειναι παντα καλυτερος απο τον chrome με customized profile, πιο σταθερος,πιο γρηγορος, με βελτιωμενη αποκριση.

και εσυ ερχεσαι τωρα και μου λες οτι κακως συγκρινα τους δυο browsers με καθαρα profile? πας καλα;

 

για να μαθαινεις.

καθε tab του chrome ειναι απο μονος του ενα process. το ιδιο ισχυει και για ολα τα στοιχεια της σελιδας του tab, το καθενα ειναι στο δικο του process.

αυτο που εσυ χαρακτηριζεις ως σφαιρατο, στην πραγματικοτητα αναφερεσαι στην ταχυτατη αποκριση του chrome. στο να μπορεις πχ να ανοιγεις μια σελιδα, ενω παιζεις σε καποια αλλη ενα youtube video, χωρις το παραμικρο κολλημα.

δεν εχει να κανει με την ιδια την ταχυτητα φορτωσης μια σελιδας. σε αυτη την περιπτωση, οι χρονοι φορτωσης σε ολους τους μεγαλους browsers ειναι τοσο μικροι, που η οποιαδηποτε συγκριση ειναι απλως αχρηστη.

ο firefox μπορει να υστερει στο θεμα της αποκρισης αλλα δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο την ταχυτητα φορτωσης των σελιδων. αποδειξη αυτου ειναι οτι στο δικο μου συστημα, μια σελιδα φορτωνει πιο γρηγορα απο οτι ο chrome.

 

 

Μπλα, μπλα, μπλα κι από ουσία τίποτα...

 

...η οποία ουσία ξέρεις ποια είναι; Ότι στον chrome κλικάρω οποιοδήποτε link και μεταφέρομαι στη σχετική σελίδα σε αμελητέο χρόνο - είτε τρέχει κάτι άλλο παράλληλα σε άλλη σελίδα, είτε όχι - ενώ στον firefox περιμένω...

 

Αυτό που μ' ενδιαφέρει εμένα, είναι να βλέπω αυτό που θέλω να δω, όσο το δυνατόν ταχύτερα. Αυτό - μέχρι στιγμής τουλάχιστον - το επιτυγχάνω με τον chrome. Το πως και γιατί συμβαίνει αυτό, δεν έχει για 'μένα ούτε την ελάχιστη σημασία. Αυτό που έχει όλη τη σημασία, είναι το αποτέλεσμα. 

 

 

καλα το βλεπω. γιαυτο ειναι τα ποστς σου γεματο κοροιδια και ειρωνια προς το προσωπο μου;

ασε που πιο πολυ σε ενδιαφερει να μου την βγεις, παρα να συμμετασχεις σε ουσιαστικο διαλογο;

 

 

Προς τα γραφόμενά σου, κύριε Τραμπάκουλα! Δε σε ξέρω λέμε! Δεν είσαι celebrity, ούτε famous, πως να το κάνουμε;  

 

 

αντε απο δω, ρε. αρκετα ασχοληθηκα μαζι σου.

εγω εθεσα τις αποψεις μου, τις στηριξα με επιχειρηματα, ημουν κοσμιος στην συμπεριφορα μου, δεν εχω να κανω κατι αλλο εδω.

ωρα να την κανω. cheerio.

 

 

Έχεις δίκιο...καν' την σιγά σιγά, μην πάει χαμένη όλη αυτή η ...κοσμιότητα! Κρίμα θα είναι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξεφύγατε τελείως!

"Όμηρε" :P πολύ βαριά πάντως πήρες κάποια σχόλια για τον Chrome, ακόμα και αν υποθέσουμε ότι τα λέει από εμπάθεια.

Τόσος κόπος για το τίποτα! Κρεμάσατε τα σεντόνια σας και εξαφανίστηκαν όλοι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...