Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,εχω ενα προβλημα με το παρκιγκ μου γιατι πανε και παρκαρουν στην εισοδο του ακυροι..τι μπορω να κανω;;;;

• Like 1
  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Την τροχαία... Τι το περίπλοκο έχει το πρόβλημα σου;

Και αν συνεχίσουν, μπάρες με λουκέτο που μπαινο-βγαίνουν.

Δημοσ.

Καλησπερα,εχω ενα προβλημα με το παρκιγκ μου γιατι πανε και παρκαρουν στην εισοδο του ακυροι..τι μπορω να κανω;;;;

Ειναι νομιμο το παρκιγκ σου; Εχει αριθμο αποφασης απο το Δημαρχειο; Αν ναι, τοτε απλα την τροχαια, αν οχι δεν μπορεις να κανεις τιποτε.

Δημοσ.

καταρχήν πρέπει να έχεις άδεια εισόδου-εξόδου για το πάρκι σου, εφόσον είναι νόμιμο. Από τον δήμο.

Μετά οφείλεις να έχεις σήμανση, το κλασσικό σήμα "απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση" πάνω στο οποίο πρέπει να αναγράφεται ο αριθμός της άδειας.

Αν τα έχεις αυτά και κάποιος παρκάρει, παίρνεις τηλ και έρχονται οι τροχαίοι και γράφουν, και κατόπιν φέρνουν και γερανό.

Μπάρες, κολωνάκια, αλυσίδες απαγορεύονται.

• Like 3
Δημοσ.

από την πολεοδομία; Τι άδεια έχεις από την πολεοδομία; 

Άδεια εισόδου-εξόδου έχεις; Ταμπέλα; Σκοπιές δεν χρειάζεται να βαράς. Όποτε βλέπεις κάποιον παρκαρισμένο παίρνεις την τροχαία. 

Δημοσ.

ολα τα εχω,την αλλη φορα πηρα το 100 και απλα ηρθαν σταματησαν και εφυγαν εγω δεν ημουν εκει αλλα δεν επρεπε να κοψουν κληση;αυτοι απλα περασαν εκατσαν 2-3 λεπτα αλλα δεν ειδα να κοψουν κληση..το παρκιν ειναι νόμιμο και απαγορευτικο εχω βαλει τι αλλο μπορω να κανω;

Δημοσ.

ολα τα εχω,την αλλη φορα πηρα το 100 και απλα ηρθαν σταματησαν και εφυγαν εγω δεν ημουν εκει αλλα δεν επρεπε να κοψουν κληση;αυτοι απλα περασαν εκατσαν 2-3 λεπτα αλλα δεν ειδα να κοψουν κληση..το παρκιν ειναι νόμιμο και απαγορευτικο εχω βαλει τι αλλο μπορω να κανω;

Αν εχεις αδεια, και εχεις βαλει και σημα (το οποιο να εχει πανω του τον αριθμο της αδειας παρκιγκ, απο το δημο), τοτε σπαστους τα @@ με τα τηλεφωνα στην τροχαια, ολη μερα, μεχρι να τους γινεις αφορητος και να τρεχουν απο μονοι τους. Αν δε, δεις οτι δεν κοβουν ουτε κληση, απειλησε τους οτι θα τους κανεις μηνυση.

Δημοσ.

από την πολεοδομία; Τι άδεια έχεις από την πολεοδομία; 

Άδεια εισόδου-εξόδου έχεις; Ταμπέλα; Σκοπιές δεν χρειάζεται να βαράς. Όποτε βλέπεις κάποιον παρκαρισμένο παίρνεις την τροχαία. 

Η άδεια εισόδου-εξόδου νομίζω ότι αφορά τη σχετική πινακίδα και μάλλον όταν θέλουμε να τοποθετηθεί εκτός της ιδιοκτησίας μας, σε κοινόχρηστο χώρο, στο πεζοδρόμιο πχ. Αν η θέση στάθμευσης είναι στην οικοδομική άδεια (φαίνεται δηλαδή στα σχέδια, έχει γίνει συμβολαιογραφική πράξη κλπ), μπορεί να τοποθετήσει μια πινακίδα πάνω στην γκαραζόπορτα χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς να ζητήσει την άδεια κανενός.

Δημοσ.

ολα τα εχω,την αλλη φορα πηρα το 100 και απλα ηρθαν σταματησαν και εφυγαν εγω δεν ημουν εκει αλλα δεν επρεπε να κοψουν κληση;αυτοι απλα περασαν εκατσαν 2-3 λεπτα αλλα δεν ειδα να

κοψουν κληση..το παρκιν ειναι νόμιμο και απαγορευτικο εχω βαλει τι αλλο μπορω να κανω;

Εφ'όσον ήρθαν και δεν έκοψαν κλήση, σημαίνει ότι συμπερανανε ότι δεν υπάρχει παρανομία.Μήπως κάτι δεν μάς λες?

Δημοσ.

Αφού δεν ήσουν εκεί, λογικό είναι να μην είδες να κόψουν κλήση!!

Επίσης δεν φτάνει το πάρκιν να είναι νόμιμο, δεν φτάνει να έχει απαγορευτικό, πρέπει να γράφει πάνω στο απαγορευτικό τον αριθμό της απόφασης. Αν δεν έχει αριθμό απόφασης οι αστυνομικοί ΔΕΝ δίνουν κλήση. Η δική σου ταμπέλα έχει αριθμό απόφασης πάνω?

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...