redmanftw Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Αφού δεν ήσουν εκεί, λογικό είναι να μην είδες να κόψουν κλήση!! Επίσης δεν φτάνει το πάρκιν να είναι νόμιμο, δεν φτάνει να έχει απαγορευτικό, πρέπει να γράφει πάνω στο απαγορευτικό τον αριθμό της απόφασης. Αν δεν έχει αριθμό απόφασης οι αστυνομικοί ΔΕΝ δίνουν κλήση. Η δική σου ταμπέλα έχει αριθμό απόφασης πάνω? οχι δεν εχει....εγω δεν εχω δει πουθενα αριθμο αποφασης σε κανενα παρκιν παντως...
Joshua21 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 οχι δεν εχει....εγω δεν εχω δει πουθενα αριθμο αποφασης σε κανενα παρκιν παντως... Τότε όπως είπα και παραπάνω, ΔΕΝ πρόκειται να δώσουν κλήση οι αστυνομικοί. Μόνο αν έχει αριθμό απόφασης πάνω μπορούν οι αστυνομικοί να πιστοποιήσουν ότι είναι νόμιμο το απαγορευτικό σήμα. Το ότι εσύ προσωπικά δεν έχεις δει πουθενά αριθμό απόφασης, δεν λέει κάτι.
crupo Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Αυτο που λεει ο Joshua21. Εφοσον δεν εχει αριθμο αποφασης επανω καλα εκαναν οι αστυνομικοι και δεν εκοψαν κληση. Εσυ μπορει να ειχες αγορασει μια πινακιδα και να την ειχες βαλει χωρις να εχεις αδεια για parking. Θα του εκοβαν κληση επομενως χωρις να εχει παρανομησει.
pournaras Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Για να γινει λιγο πιο κατανοητο το θεμα. Νομιμο παρκιγκ μπορει να εχεις, και αυτο φαινεται στα σχεδια της πολεοδομιας, αλλα και στο συμβολαιο. Αυτο ομως δε σε καλυπτει οσον αφορα την εισοδο σου σε αυτο το παρκιγκ, διοτι για να μπεις στο παρκιγκ αυτο, πρεπει να υπαρχει απ' εξω ελευθερος χωρος, ο οποιος δεν ανηκει σε εσενα αλλα στο δημο. Αρα, αφου εχεις νομιμο παρκιγκ, πρεπει να εξασφαλισεις και τη νομιμοτητα της εισοδου σου σε αυτο. Αυτο γινεται με το να πας στο δημο με τα απαραιτητα εγγραφα (δε θυμαμαι ακριβως ποια), και θα βγαλουν μια αποφαση η οποια θα σου δωσει το δικαιωμα να διαγραμμισεις το δρομο στα ορια του παρκιγκ (θα σου υποδειξουν αυτοι το χωρο), να βαλεις μια ταμπελα παρκιγκ η οποια να εχει πανω και τον αριθμο αυτης της αποφασης, και πλεον να ειναι καθολα νομιμος και η τροχαια να μπορει να βεβαιωσει την παρανομη πλεον σταθμευση αυτου που θα ειναι πανω στις κιτρινες πλεον γραμμες που θα εχεις κανει εξω στην εισοδο του παρκιγκ. Εντιτ: http://www.e-patras.gr/portal/web/common/395 1
Antwni Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Ας παρέμβω και εγώ με μια ερώτηση Αν έχεις αυλή, που βάζεις το αυτοκίνητό σου μέσα όπως είναι λογικό, επιτρέπεται ο άλλος να σου κλείσει την αυλή με το αυτοκίνητο?
pournaras Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Ας παρέμβω και εγώ με μια ερώτηση Αν έχεις αυλή, που βάζεις το αυτοκίνητό σου μέσα όπως είναι λογικό, επιτρέπεται ο άλλος να σου κλείσει την αυλή με το αυτοκίνητο? Ναι, εφοσον η αυλη δεν ειναι δηλωμενη στην πολεοδομια ως παρκιγκ και δεν ισχυουν οσα εγραψα πιο πανω. Ο δρομος απ, εξω, ειναι δημοσιος.
Joshua21 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Ας παρέμβω και εγώ με μια ερώτηση Αν έχεις αυλή, που βάζεις το αυτοκίνητό σου μέσα όπως είναι λογικό, επιτρέπεται ο άλλος να σου κλείσει την αυλή με το αυτοκίνητο? Αν έχεις αυλή που χωράει τουλάχιστον 3 αυτοκίνητα, και υπάρχουν 3 αυτοκίνητα που αποδεδειγμένα εξυπηρετούνται σε αυτό το πάρκιν, τότε ναι μπορείς να πάρεις άδεια χρήσης πεζοδρομίου για διέλευση αυτοκινήτων.
Antwni Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Όχι σκεφτείτε οτι είναι μικρή αυλή (ειναι 2οροφη πολυκατοικια) και έχει χώρο για δυο αυτοκίνητα να παρκάρει μέσα, το ένα πίσω στο άλλο και όχι δίπλα!Είναι περίπου 3 μέτρα στο πλάτος... Μπορεί ο αλλος να σου κλείσει την αυλή απο μπροστα και να μην μπορεις να βγεις έξω/μπεις μέσα? Δεν μου φαίνεται λογικό...
Joshua21 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Όχι σκεφτείτε οτι είναι μικρή αυλή (ειναι 2οροφη πολυκατοικια) και έχει χώρο για δυο αυτοκίνητα να παρκάρει μέσα, το ένα πίσω στο άλλο και όχι δίπλα!Είναι περίπου 3 μέτρα στο πλάτος... Μπορεί ο αλλος να σου κλείσει την αυλή απο μπροστα και να μην μπορεις να βγεις έξω/μπεις μέσα? Δεν μου φαίνεται λογικό... Μα δεν είναι νόμιμο πάρκιν αυτό που έχεις... αλίμονο αν δεν παρκάραμε μπροστά σε αυλές/οικόπεδα/αγροτεμάχια γιατί ίσως και να εμποδίζαμε τον ιδιοκτήτη να βάζει το όχημα του μέσα...
redmanftw Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 πληρωνεις για να σου εκδοσει ο δημος μια τετοια αδεια?
Joshua21 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 πληρωνεις για να σου εκδοσει ο δημος μια τετοια αδεια? Είναι θέμα καθαρά του δήμου, μερικοί χρεώνουν άλλοι πάλι όχι. Στη Θεσσαλονίκη πχ πολύ παλιότερα σε χρέωναν κάπου 2-3.000 δρχ ανά έτος για κάθε τετραγωνικό μέτρο του πεζοδρομίου που χαρακτηρίζεται είσοδος-έξοδος.
Antwni Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Μα δεν είναι νόμιμο πάρκιν αυτό που έχεις... αλίμονο αν δεν παρκάραμε μπροστά σε αυλές/οικόπεδα/αγροτεμάχια γιατί ίσως και να εμποδίζαμε τον ιδιοκτήτη να βάζει το όχημα του μέσα... lolz ok
redmanftw Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Είναι θέμα καθαρά του δήμου, μερικοί χρεώνουν άλλοι πάλι όχι. Στη Θεσσαλονίκη πχ πολύ παλιότερα σε χρέωναν κάπου 2-3.000 δρχ ανά έτος για κάθε τετραγωνικό μέτρο του πεζοδρομίου που χαρακτηρίζεται είσοδος-έξοδος. λες και αμα πληρωσεις δεν θα παρκαρουν....
Nikosgiann Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Όχι σκεφτείτε οτι είναι μικρή αυλή (ειναι 2οροφη πολυκατοικια) και έχει χώρο για δυο αυτοκίνητα να παρκάρει μέσα, το ένα πίσω στο άλλο και όχι δίπλα!Είναι περίπου 3 μέτρα στο πλάτος... Μπορεί ο αλλος να σου κλείσει την αυλή απο μπροστα και να μην μπορεις να βγεις έξω/μπεις μέσα? Δεν μου φαίνεται λογικό... με αυτη τη λογικη,εαν ειχα μια αυλη κατα μήκος του δρομου όλου του τετραγωνου,και λεμε τωρα,οτι ειχα και μια πορτα 50 μετρα,δεν θα παρκαρε κανεις απεξω.. ο δρομος ειναι του δημου.
Antwni Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 με αυτη τη λογικη,εαν ειχα μια αυλη κατα μήκος του δρομου όλου του τετραγωνου,και λεμε τωρα,οτι ειχα και μια πορτα 50 μετρα,δεν θα παρκαρε κανεις απεξω.. ο δρομος ειναι του δημου. Δεν θα σε έκλειναν απο καπου να βγεις έξω...άλλο 50 μέτρα άλλο 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα