pinwkolwnies Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 αν είναι νόμιμα κλειστά πάρκιν, με δικά του συμβόλαιο το καθένα, δικαιούνται το καθένα την δική του είσοδο, με ξεχωριστή άδεια το καθένα. Ο αριθμός άδειας στην ταμπέλα του καθενός θα είναι διαφορετικός. Αν είναι 10 κλειστές θέσεις στην σειρά με τον ίδιο αριθμό άδειας, είναι παράνομες (ήταν πυλωτή και απλά την κλείσανε). Τα νεύρα μου.... Είπα κάτι άλλο;
redmanftw Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 εμενα το παρκιν μου ειναι στο οικοδομικο σχεδιο και στην πολεοδομια τι αλλο να κανω δηλαδη;
RottenLungs Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Ρε redmanftw γιατι δεν παίρνεις τηλέφωνο τον δήμο σου να σε ενημερώσουν; Αυτοί είναι οι αρμόδιοι και φαντάζομαι αυτοί θα ξέρουν τι πρέπει να κάνεις.
leftermann Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Το ίδιο λέμε,άσχετα αν κάνεις το χαζό. Ακόμα όμως και να είναι διάσπαρτη η είσοδος με "δωματιάκια" χαρακτηρισμένα σαν parking (κλειστά),δεν νομιμοποιούνται να καβατζάρουν είσοδο για το καθένα ξεχωριστά,τι το κάναμε; Τα νεύρα μου.... Είπα κάτι άλλο; Γαμώ το φελέκι μου. Σου λέω ότι, ακόμα και τα διάσπαρτα δωματιάκια, είναι δυνατόν να είναι νόμιμο να έχουν το καθένα δική του είσοδο-έξοδο. Εσύ είπες δεν νομιμοποιούνται. Σιχτίρ ε. Τσέκαρε την κολώνια σου, πρέπει να έχει λήξει. εμενα το παρκιν μου ειναι στο οικοδομικο σχεδιο και στην πολεοδομια τι αλλο να κανω δηλαδη; τι θα πει "είναι στο οικοδομικό σχέδιο". Είναι δικό σου, έχεις τίτλο ιδιοκτησίας; Πας βγάζεις άδεια. Έχεις άδεια; Πας παίρνεις ταμπέλα. Έχεις ταμπέλα; Γράφεις επάνω τον αριθμό της άδειας. Τον έγραψες; Κοτσάρεις την ταμπέλα, και αν παρκάρει κάποιος καλείς τους μπάτσους. Θα τον γράψουν, θα τον σηκώσουν και με γερανό αν χρειαστεί. Αν δεν το κάνουν, απείλησέ τους με αναφορά, ξερωγώ τι, τι φοβούνται αυτοί.
kirileman Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Γενικά για τις εισόδους/εξόδους στα οικόπεδα: Αν δεν έχει αλλάξει πρόσφατα, επιτρέπεται να ανοίξεις μέχρι και το μισό του προσώπου του οικοπέδου αν αυτό είναι πάνω από 12 μέτρα, αλλιώς επιτρέπεται μέχρι και τα 6 μέτρα (το αν οι θέσεις στάθμευσης είναι κλειστές, ανοιχτές, στο υπόγειο ή στην pilotis, είναι άσχετο. Μπορείς, λοιπόν, να έχεις και 2 εισόδους/εξόδους, δε μπορείς να έχεις σε μια τεράστια είσοδο/έξοδο όλο το πρόσωπο του οικοπέδου και να μπαινοβγαίνεις από όπου θέλεις. 1
pournaras Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Γαμώ το φελέκι μου. Σου λέω ότι, ακόμα και τα διάσπαρτα δωματιάκια, είναι δυνατόν να είναι νόμιμο να έχουν το καθένα δική του είσοδο-έξοδο. Εσύ είπες δεν νομιμοποιούνται. Σιχτίρ ε. Τσέκαρε την κολώνια σου, πρέπει να έχει λήξει. τι θα πει "είναι στο οικοδομικό σχέδιο". Είναι δικό σου, έχεις τίτλο ιδιοκτησίας; Πας βγάζεις άδεια. Έχεις άδεια; Πας παίρνεις ταμπέλα. Έχεις ταμπέλα; Γράφεις επάνω τον αριθμό της άδειας. Τον έγραψες; Κοτσάρεις την ταμπέλα, και αν παρκάρει κάποιος καλείς τους μπάτσους. Θα τον γράψουν, θα τον σηκώσουν και με γερανό αν χρειαστεί. Αν δεν το κάνουν, απείλησέ τους με αναφορά, ξερωγώ τι, τι φοβούνται αυτοί. Για διευκρινηση (μην μπερδευτουμε παλι). Τον αριθμο αποφασης (αδειας) του Δημου, και οχι τον αριθμο της οικοδομικης αδειας (το εχω δει κι αυτο, και γελαγα). 1
Joshua21 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Ρε αδελφέ δηλαδή εσυ θα πας και θα κλείσεις ολόκληρο πάρκινγκ (που μπορεί να εξυπηρετεί 1002 άτομα) μόνο και μόνο επειδή το σήμα δεν έχει τον κωδικό της απόφασης. Ε αυτό είναι γαϊδουριά στο ελάχιστο. Ήθελα να ήξερα είσαι τόσο νομολάγνος σε όλα τα ζητήματα ή μόνο εκεί που σε συμφέρει (γιατι βαριέσαι να ψάξεις να βρεις να παρκάρεις). Εδω που μένω δεν υπάρχει ούτε ΜΙΑ πινακίδα πραγματικά. Με την λογική σου δεν θα έμπαινε κανείς σπίτι του. Αδερφέ άστο, όσοι μένουν σε σημεία που δύσκολα βρίσκεις πάρκινγκ και έχουν είτε νόμιμο πάρκινγκ(δηλαδή χώρο χαρακτηρισμένο από την πολεοδομία σαν πάρκινγκ) είτε αυλή/οικόπεδο που χωράει τουλάχιστον 3 αυτοκίνητα, έχουν ήδη πάρει απόφαση από το δήμο και την αναγράφουν στο απαγορευτικό. Στο γράφω αυτό επειδή λες ότι μπορεί να υπάρχει παράνομη πινακίδα που μπορεί να εξυπηρετεί 1002 άτομα. Και στην πρώτη ευκαιρία παίρνουν τηλέφωνο αστυνομία χωρίς δεύτερη σκέψη, άσχετα αν ενοχλούνται ή όχι. Άσχετα αν δεν έχουν σκοπό να κινήσουν το αυτοκίνητο τους μέχρι και την επόμενη εβδομάδα. Όσο για το τι κάνω εγώ προσωπικά, ποτέ δεν παρκάρω μπροστά σε είσοδο πάρκινγκ, άσχετα αν η πινακίδα που έχει είναι παράνομη ή νόμιμη. Άσχετα αν δεν έχει καν πινακίδα. Ακόμα και όταν δυσκολεύομαι αφάνταστα να βρω να παρκάρω σε ακτίνα 1 χιλιομέτρου. Άσχετα όμως τι πιστεύω και τι κάνω εγώ ή εσύ ή ο καθένας, η ουσία είναι πως μια απαγορευτική πινακίδα χωρίς αριθμό απόφασης πάνω είναι παράνομη, και δεν υποχρεούται κανένας να τη σεβαστεί. Αν γουστάρει κάποιος να σου κλείσει το "παράνομο" πάρκινγκ, δεν μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα.
pinwkolwnies Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Αδερφέ άστο, όσοι μένουν σε σημεία που δύσκολα βρίσκεις πάρκινγκ και έχουν είτε νόμιμο πάρκινγκ(δηλαδή χώρο χαρακτηρισμένο από την πολεοδομία σαν πάρκινγκ) είτε αυλή/οικόπεδο που χωράει τουλάχιστον 3 αυτοκίνητα, έχουν ήδη πάρει απόφαση από το δήμο και την αναγράφουν στο απαγορευτικό. Στο γράφω αυτό επειδή λες ότι μπορεί να υπάρχει παράνομη πινακίδα που μπορεί να εξυπηρετεί 1002 άτομα. Και στην πρώτη ευκαιρία παίρνουν τηλέφωνο αστυνομία χωρίς δεύτερη σκέψη, άσχετα αν ενοχλούνται ή όχι. Άσχετα αν δεν έχουν σκοπό να κινήσουν το αυτοκίνητο τους μέχρι και την επόμενη εβδομάδα. Όσο για το τι κάνω εγώ προσωπικά, ποτέ δεν παρκάρω μπροστά σε είσοδο πάρκινγκ, άσχετα αν η πινακίδα που έχει είναι παράνομη ή νόμιμη. Άσχετα αν δεν έχει καν πινακίδα. Ακόμα και όταν δυσκολεύομαι αφάνταστα να βρω να παρκάρω σε ακτίνα 1 χιλιομέτρου. Άσχετα όμως τι πιστεύω και τι κάνω εγώ ή εσύ ή ο καθένας, η ουσία είναι πως μια απαγορευτική πινακίδα χωρίς αριθμό απόφασης πάνω είναι παράνομη, και δεν υποχρεούται κανένας να τη σεβαστεί. Αν γουστάρει κάποιος να σου κλείσει το "παράνομο" πάρκινγκ, δεν μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα. Αυτό. Συνήθως αποφεύγω κι εγώ να κλείνω έστω και δέκα πόντους απ' τον "χαρακτηρισμένο" χώρο.Άμα μου κάτσει στραβόξυλο όμως και έχω "καταπατήσει" έστω και ένα πόντο και μου τη λέει,το ρίχνω στη τρελίτσα. ΔΕΝ έχει τύχει ακόμα πάντως έντονος διαπληκτισμός,γιατί όλοι ξέρουν πως (π.χ.) η πολεοδομία στην άδεια χαρακτηρίζει σαν είσοδο οχημάτων τα τρία μέτρα,ενώ οι ένοικοι το τεντώνουν μέχρι όλη την πρόσοψη.... ...Αλλά και πάλι,σαν άνθρωποι σκεφτώμενοι,υποθέτουμε ότι καλά είναι όλα τα τουτού μαντρωμένα,έστω κι αν "τρώνε" για είσοδο λίγα μέτρα παραπάνω,παρά να είναι όλα έξω και να πιάνουν μιά γραμμή ίσαμε το οικοδομικό τετράγωνο... Σαν άνθρωποι λέω,ε;
ca6mio Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Εμενα μου εδωσε κληση η Δημοτικη επειδη εκλεισα με το αυτοκινητο την προσοψη του ακαλυπτου χωρου οικοδομης που ως γωνιακη ο ακαλυπτος ειχε προσβαση απο τον ενα δρομο. Η οικοδομη εχει πυλωτη που δεν επικοινωνει με τον χωρο αυτο αρα για να τον εκμεταλευτουν και αυτον τον χωρο σαν παρκινγκ απαιτουν η προσοψη του να μην εχει αυτοκινητα σταθμευμενα. Δηλαδη εχουν μια εισοδο για την πυλωτη και μια για τον ακαλυπτο. Η κληση ελεγε πως εκλεισα παροδια εισοδο αλλα ουτε πινακιδα υπηρχε ουτε διαγραμμιση. Στον χωρο αυτον δεν σταθμευουν τρια αλλα οριακα δυο αυτοκινητα και μαλιστα σαν ραμπα εχει τοποθετηθει στο οδοστρωμα ενας σωληνας που διευκολυνει την αναβαση στο πεζοδρομιο. Πηγα εκανα παραπονα μεχρι και στον προισταμενο αλλα με γειωσαν τοσο που ηταν ολοφανερο πως υπηρχε κουμπαριο. Εδω μεχρι και θεση στους καδους αλλαξαν με το ετσι θελω. Απο την πλευρα της εν λογω οικοδομης μεταφερθηκαν στην απεναντι γωνια σε σημειο να εμποδιζεται η ορατοτητα.
pournaras Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Εμενα μου εδωσε κληση η Δημοτικη επειδη εκλεισα με το αυτοκινητο την προσοψη του ακαλυπτου χωρου οικοδομης που ως γωνιακη ο ακαλυπτος ειχε προσβαση απο τον ενα δρομο. Η οικοδομη εχει πυλωτη που δεν επικοινωνει με τον χωρο αυτο αρα για να τον εκμεταλευτουν και αυτον τον χωρο σαν παρκινγκ απαιτουν η προσοψη του να μην εχει αυτοκινητα σταθμευμενα. Δηλαδη εχουν μια εισοδο για την πυλωτη και μια για τον ακαλυπτο. Η κληση ελεγε πως εκλεισα παροδια εισοδο αλλα ουτε πινακιδα υπηρχε ουτε διαγραμμιση. Στον χωρο αυτον δεν σταθμευουν τρια αλλα οριακα δυο αυτοκινητα και μαλιστα σαν ραμπα εχει τοποθετηθει στο οδοστρωμα ενας σωληνας που διευκολυνει την αναβαση στο πεζοδρομιο. Πηγα εκανα παραπονα μεχρι και στον προισταμενο αλλα με γειωσαν τοσο που ηταν ολοφανερο πως υπηρχε κουμπαριο. Εδω μεχρι και θεση στους καδους αλλαξαν με το ετσι θελω. Απο την πλευρα της εν λογω οικοδομης μεταφερθηκαν στην απεναντι γωνια σε σημειο να εμποδιζεται η ορατοτητα. Ενταξει, εδω μιλας για παρανομια, βρες κανα φιλο δικηγορο να τους κανει μια επισκεψη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα