Antwni Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 gamerHd junior μας βρήκε Μάλλον κάτι τέτοιο παίζει Διαβάζοντας την παράθεση που έκανα παραπάνω (ότι ειναι καλά τα turbo-x/πλαίσιο) νόμιζα ότι δουλεύει στο πλαίσιο... με έχει τρολλάρει άσχημα αυτό το παιδί
.::NikoS::. Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 εσυ τι λεσ να φταιει το τροφοδοτικο που δουλευε μια χαρα Και γιατί να φταίει ο υπολογιστής που δουλεύει με άλλο τροφοδοτικό και να μη φταίει η πρίζα που το σύνδεσες; (γείωση;; ) Και ναι το τροφοδοτικό είναι πιο πιθανό να φταίει γιατί για να μη ξέρεις τι μάρκα είναι θα ήταν ότι να ναι και ναι μπορεί να χαλάσει ξαφνικά.
herkul Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Και γιατί να φταίει ο υπολογιστής που δουλεύει με άλλο τροφοδοτικό και να μη φταίει η πρίζα που το σύνδεσες; (γείωση;; ) Και ναι το τροφοδοτικό είναι πιο πιθανό να φταίει γιατί για να μη ξέρεις τι μάρκα είναι θα ήταν ότι να ναι και ναι μπορεί να χαλάσει δεν γινονται ρε ση αυτα τα πραγματα απο την μια στιγμη στην αλλη ουτε κινεζικα λαμπακια χριστουγεννων να ηταν
Antwni Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 ρε παιδια σημερα πηγα να αλλαξω τροφοδοτικο στο pc μου και παραλιγο να παρω φωτια μολισ το συνδεσα κανονικα και το εβαλα στην μπριζα αρχισε να βγαζει καπνουσ και μου εκαψε ενα τροφοδοτικο που ειχα σχεδον αχρησιμοποιητο αυτο σημαινει απογοητευση . η fujitsu ειναι χειροτερη και απο την turbo-x για μενα Μήπως εχεις το μοντέλου του τροφοδοτικού να δουμε απο περιέργεια ? δεν το εχω γιατι το πεταξα διαλυθηκαν ολα εφυγαν 60 ευρω σε 5 λεπτα εξαιτιασ ενοσ fujitsu που μετα τα ερκοντισιον εβγαλε υπολογιστεσ ευτυχωσ το pc ομωσ δεν επαθε τιποτα που καταλαβεσ εσυ οτι δεν ξερω εγω τι τροφοδοτικο εχω ηταν ενα 370 w τωρα τη μοντελο και τη μαρκα ηταν δεν θυμαμαι μολισ αρχισε και εβγαζε καπνουσ το πηρα και το πεταξα. να συμπληρωσω οτι ευτηχωσ το pc δεν επαθε τιποτα εσυ τι λεσ να φταιει το τροφοδοτικο που δουλευε μια χαρα το τροφοδοτικο δεν ηταν fujitsu
herkul Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 έσκασες 60 ευρώ έτσι ερήμην..και δεν ξέρεις τι τροφοδοτικό πήρες;;και μετά το πέταξες;;?? gamerHd junior μας βρήκε σου λεω οτι καταρχασ το ειχα πολυ καιρο να το δουλεψω και τι να κανω ρε φιλε αφου καηκε να το εχω να το κοιταω
spirosd2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Το βρήκα το τροφοδοτικό που πήρε ο φίλος, είναι αυτό.
Antwni Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Το βρήκα το τροφοδοτικό που πήρε ο φίλος, είναι αυτό. Όχι αφου σου λέει ότι τα fujitsu είναι χειρότερα απο τα turbo-x άσχετα αν δεν ήταν το τροφοδοτικό fujitsu xDDD
spirosd2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Όχι αφου σου λέει ότι τα fujitsu είναι χειρότερα απο τα turbo-x άσχετα αν δεν ήταν το τροφοδοτικό fujitsu xDDD fujitsu ειναι το desktop του.
coolerman Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 fujitsu ειναι το desktop του. δέν ξέρει τι είναι..το πέταξε! :D
herkul Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 δεν ειναι αυτο δεν το εχω αγορασει απο αθηνα γιατι απλα δεν μενω εκει
spirosd2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 δεν είμαι εξωγήινος γιατί άπλα κατοικώ στην γη... 1
Antwni Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 δεν ειναι αυτο δεν το εχω αγορασει απο αθηνα γιατι απλα δεν μενω εκει Γιατί μόνο στην Αθήνα το βρίσκεις? Ακόμαι και στη βουλγαρία το πουλάνε! Έχει γίνει φίρμα
Antwni Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Κάτι που ξέχασα να ρωτήσω... Το ζύγισες το τροφοδοτικο πριν το δοκιμάσεις? :P
Προτεινόμενες αναρτήσεις