Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ θυμάμαι πολλές περιπτώσεις που έχουμε κράξει  αβασάνιστα τους δυτικούς για αυτά που κάνουν. Θυμάμαι, που λέγαμε για τους βασανισμούς στο Ιράκ, τους Αμερικάνους που μπέρδεψαν την κάμερα για όπλο, τους Ισραηλινούς κτλ.

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

http://youtu.be/q_EI_S9fzP0

εμπεδώστε το καλα.. οι "μη ενσωματωμένοι" αλλοδαποί επιτίθενται με τα μαχαίρια στους αστυνομικούς

δήλωναν τζιχαντ στην αγγλία..

και στην ελλάδα δήλωσαν τζιχαντ οι μουσουλμάνοι σε συγκεντρωση παράλληλη με γνωστό ανθελληνικό κομμα .. ψάξτε το βίντεο μη θεωρηθεί και πολιτικό το ποστ 

[ θα κάνουμε πόλεμο ουρλιάζει ο "οικονομικος μεταναστης"  -- βαλτε στο youtube  " Ο πρόεδρος των Πακιστανών απειλεί με τζιχάντ "  ]

Δημοσ.

http://youtu.be/q_EI_S9fzP0

εμπεδώστε το καλα.. οι "μη ενσωματωμένοι" αλλοδαποί επιτίθενται με τα μαχαίρια στους αστυνομικούς

και στην ελλάδα δήλωσαν τζιχαντ οι μουσουλμάνοι σε συγκεντρωση παράλληλη με γνωστό ανθελληνικό κομμα .. ψάξτε το βίντεο μη θεωρηθεί και πολιτικό το ποστ 

[ θα κάνουμε πόλεμο ουρλιάζει ο "οικονομικος μεταναστης"  -- βαλτε στο youtube  " Ο πρόεδρος των Πακιστανών απειλεί με τζιχάντ "  ]

εχω a.d.d. και ειμαι σιγουρος πως τα γραπτα μου βγαζουν πιο πολυ νοημα απο το δικο σου

Δημοσ.

Καλά πως είναι δυνατόν να λες τους τύπους αλλοδαπούς, όταν ήταν γέννημα θρέμμα Άγγλοι; Επειδή δεν ήταν λευκοί; 

• Like 1
Δημοσ.

Η ΚΚΚ εκανε το ιδιο αποτροπαια πραγματα μερικα χρονια πριν στο ονομα του χριστιανικου θεου.

Να μαντεψω οτι λες τα ιδια για τους χριστιανους?

• Like 2
Δημοσ.

Καλά πως είναι δυνατόν να λες τους τύπους αλλοδαπούς, όταν ήταν γέννημα θρέμμα Άγγλοι; Επειδή δεν ήταν λευκοί; 

δεν τους λες και ντόπιους, οι νεκροί δράστες είχαν γεννηθεί στον ίδιο δήμο αλλά τουλάχιστον ένα ολόκληρο χιλιόμετρο από εκεί που σκότωσαν ενώ αυτός στην κάμερα ούτε καν στον ίδιο δήμο αλλά στον διπλανό

Δημοσ.

Άλλο γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Αγγλία, και άλλο ήταν Άγγλοι. Ειδικά τον έναν με γονείς Νιγηριανούς, Άγγλο δεν τον λες.

Άσχετα με τα παραπάνω όμως, βάσει αυτών που δήλωσε Νιγηριανός αισθανόταν, όχι Άγγλος. Τη Νιγηρία αισθανόταν σαν χώρα του, όχι την Αγγλία.

Δημοσ.

Καταργηση της θρησκειας τωρα!

Σου λεει ο θεος μου γ@μει και σπέρνει τα λεει στο κορανι

ο δικος σας ανεβηκε πανω σε ενα ξυλινο σταυρο και σταυρώθηκε!

Οπ γραψε λαθος νομιζα μονο μια disorter υπαρχει. :-D

Αυτη που χει και ο jim carrey!!!

• Like 1
Δημοσ.

Άλλο γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Αγγλία, και άλλο ήταν Άγγλοι.

Ούτε Νιγηριανούς μπορείς να τους πεις πάντως.

Ο δε τύπος που δίνει συνέντευξη στην κάμερα μιλάει εξαιρετικά αγγλικά, πολύ καλύτερα απ' τις μαϊμούδες που έρχονται διακοπές στα ελληνικά νησιά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...