noFEARgr Δημοσ. Σάββατο στις 02:38 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:38 μμ Το 1 είναι πολύ καλύτερο κατά την γνώμη μου 3
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. Σάββατο στις 03:11 μμ Moderators Δημοσ. Σάββατο στις 03:11 μμ Το 1 γενικά έχει ένα πιο ωραίο feeling 'μοναξιάς' και 'τρόμου'. 2
Arkin Δημοσ. Σάββατο στις 03:42 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:42 μμ 1 ώρα πριν, Zus είπε Έπαιζα το 2 και το παράτησα περίπου στη μέση. Αξίζει το 1 στα 5€; Η πλήρης στα 10€ έχει και όλα τα DLC μέσα; 10000% αξίζει τρομερό παιχνίδι με τα όλα του. Εννοείται αγοράζεις την φουλ. 1
xtrmsnpr Δημοσ. Σάββατο στις 03:42 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:42 μμ 1 ώρα πριν, Zus είπε Έπαιζα το 2 και το παράτησα περίπου στη μέση. Αξίζει το 1 στα 5€; Η πλήρης στα 10€ έχει και όλα τα DLC μέσα; Το 1ο είναι κλάσεις ανώτερο! Βέβαια το παρκουρ είναι τόσο 2010 φάση που πλέον μοιάζει τέρμα ξένο και άβολο, οπότε ίσως πλέον και το 1ο να δείχνει παράξενο. 1
Despotas Δημοσ. Σάββατο στις 06:05 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:05 μμ 3 ώρες πριν, Zus είπε Έπαιζα το 2 και το παράτησα περίπου στη μέση. Αξίζει το 1 στα 5€; Η πλήρης στα 10€ έχει και όλα τα DLC μέσα; Δεν έχω παίξει το 2. Το 1 πάντως που το έχω τελειώσει με 2 φίλους coop ήταν πολύ καλό. Η πλήρης έκδοση στα 10€ έχει τα πάντα. Τσεκάρετε αν έχετε το 1 δωρεάν από Epic, είχε δώσει την Enhanced Edition το 2023. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα