Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα μάγκες,

Μία γρήγορη ερώτηση. Τι τροφοδοτικό πρέπει να αγοράσω για την παρακάτω μητρική? (ενσωματωμένο cpu) 

http://www.e-shop.gr/mitriki-asrock-qc5000m-retail-p-PER.528863

Η σκέψη είναι δημιουργία ενός low wattage mini pc.  (1 ssd, 1 μνήμη και όχι έξτρα κάρτα γραφικών)

Eυχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπέρα,έχω το παρακάτω σετ προς πώληση στα 80€

MOBO: ASUS M2A-MX

CPU: AMD Athlon 64 X2 5400+ 2.8Ghz + Cooler Thermaltake BlueOrb Mini

RAM: 4GB DDR2 | 2*2GB HyperX @ 800Mhz

GPU: ASUS HD5770 1GB DDR5 v2

DVD drives: 1x LG DVDROM & 1x LG DVDRAM

PSU: Antec BP 430W

Δε βλέπω προκοπή αλλά πόσο λιγότερο να δωθεί?? Αν δε φύγει σκέφτομαι να δώσω μνήμες και gpu από 30€ και mobo+cpu βλέπουμε..

Καμία γνώμη/συμβουλή?

Ευχαριστω

Kαμιά συμβουλή για...τροφοδοτικό?

Λογικά αυτό θες http://www.insomnia.gr/topic/501899-%CF%80%CF%8C%CF%83%CE%BF-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AE%CF%83%CF%89-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%89-%CE%AD%CE%BD%CE%B1/

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα! Οικονομικό τροφοδοτικό για δουλειά γραφείου;

διαφορες προτάσεις...

Πες και μεχρι ποσα δινεις για να σου προτεινουν.

Δημοσ.

Αφού δεν θα αγοράσεις μόνο τροφοδοτικό άνοιξε νέο θέμα στην ενότητα Νέα Συστήματα/Αναβαθμίσεις για να μπορούμε να ξέρουμε το όλο σκεπτικό σου. Συμπληρώνεις και την φόρμα παράλληλα.

• Like 1
Δημοσ.

σε σύστημα 775 τι τροφοδοτικό να πάρω;

έχει τον Ε8400 πάνω αλλά με σοβαρό overclocking (4Ghz), 

επίσης κάρτα γραφικών, 1 ssd , 2 hdd, 2 dvd rec.

οικονομικό να είναι καθώς το σύστημα είναι παλιό και φυσικά να είναι 100% συμβατό.

Δημοσ.

4350 κάρτα. budget όσο πιο οικονομικά τόσο πιο καλά.

κάτι που να παίζει σωστά γιατί τώρα με αυτό που έχω μου τρώει κολλήματα το μηχάνημα πότε πότε και κατά 95% είναι η τροφοδοσία.

τα άλλα τα έχω δοκιμάσει.

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι είναι το τροφοδοτικό; Τα πρώτα που θα κοιτούσα είναι ram usage, hdd ή ssd και επεξεργαστής, ο οποίος είναι αρκετά παλιός οπότε αναλόγως τι χρήση που κάνεις λογικά θα τρώει σκαλώματα.

• Like 1
Δημοσ.

μνήμες δεν είναι, τις έχω δοκιμάσει κι αλλού. ούτε ssd/hdd τους έχω δοκιμάσει. cpu έχω δοκιμάσει κι άλλη.

το μόνο που μένει είναι η mobo και τις έδωσα 5% και 95% το τροφοδοτικό που είναι 420 νομίζω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...