Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να γίνω ειρωνικός,αλλά έχεις προτείνει τόσα από εχθές.

Δεν μπορείς να διαλέξεις και για εσένα ένα;

Για τους αλλους ριψοκινδυνευει και ρισκαρει,για τον εαυτο του θελει να ειναι σιγουρος  :P

• Like 6
Δημοσ.

Παιδια να ρωτησω και εγω κατι εχω ενα τροφοδοτικο της corsair δυστηχως μερικα απο αυτην την εταιρεια δεν μου βγηκαν καλα, τωρα ομως εχω ενα RM 650w 3 χρονια περιπου  αυτη η σειρα αντεχει ειναι καλη;   και επειδη νομιζω ειναι πολλα για το συστημα που εχω  260xAMD  intel 4670 3,4  2 δισκους και ενα αντηγραφικο, ποιο θα μπωρουσα να παρω για ποιο μικρο;

Δημοσ.

Παιδια να ρωτησω και εγω κατι εχω ενα τροφοδοτικο της corsair δυστηχως μερικα απο αυτην την εταιρεια δεν μου βγηκαν καλα, τωρα ομως εχω ενα RM 650w 3 χρονια περιπου  αυτη η σειρα αντεχει ειναι καλη;   και επειδη νομιζω ειναι πολλα για το συστημα που εχω  260xAMD  intel 4670 3,4  2 δισκους και ενα αντηγραφικο, ποιο θα μπωρουσα να παρω για ποιο μικρο;

Και με το evga 430 κάνεις την δουλειά σου, με 40 ευρώ περίπου.

Δημοσ.

Βέβαια δε ξέρω κατά πόσο αξίζει να το πουλήσεις για να πάρεις κάποιο άλλο που έχει 3 χρόνια εγγύηση, ενώ αυτό έχει 10. Δε θα βγάλεις μεγάλο καθαρό κέρδος, αυτό θέλω να πω

• Like 2
Δημοσ.

Βέβαια δε ξέρω κατά πόσο αξίζει να το πουλήσεις για να πάρεις κάποιο άλλο που έχει 3 χρόνια εγγύηση, ενώ αυτό έχει 10. Δε θα βγάλεις μεγάλο καθαρό κέρδος, αυτό θέλω να πω

Τα παλιά RM δεν είχαν μόλις 5?

Αν ναι, 2 χρόνια έχει υπόλοιπο.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα. Ψάχνω για τροφοδοτικό από 400 watt και πάνω εώς 80 ευρώ. Με μία γρήγορη αναζήτηση βρήκα αρκετά Corsair,Thermaltake,BeQuiet και άλλα και διάφορες σειρές αυτών.Μπορείται να προτείνεται κάτι αξιόπιστο και με αθόρυβο σχετικά ανεμιστήρα ; 

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Ναι 5 εχει δεν ξερω τι ποιοτητα ειναι και αν θα αντεξει, βεβαια εχει αρκετες ωρες λειτουργιας, το 430 μικρο δεν ειναι παλι ομως;

Δημοσ.

Δεν αναβαθμίστηκε κι αυτό μαζί με τα υπόλοιπα;

Υ.γ: Όντως η Rm σειρά δεν πήγε στα 10 χρόνια όπως τα υπόλοιπα

http://www.anandtech.com/show/10255/corsair-extends-warranty-of-advanced-psus-to-10-years

@panos

Μια χαρά το αντέχει το σύστημα σου αυτό που είπε ο Sheogorath

@constantineparas

Πρέπει να αναφέρεις και το σύστημα σου

Δημοσ.

Δεν αναβαθμίστηκε κι αυτό μαζί με τα υπόλοιπα;

Υ.γ: Όντως η Rm σειρά δεν πήγε στα 10 χρόνια όπως τα υπόλοιπα

http://www.anandtech.com/show/10255/corsair-extends-warranty-of-advanced-psus-to-10-years

@panos

Μια χαρά το αντέχει το σύστημα σου αυτό που είπε ο Sheogorath

@constantineparas

Πρέπει να αναφέρεις και το σύστημα σου

δεν ξερω η συγκεκριμενη μαρκα ειναι καλη στις καρτες γραφικων, σκεφτομουνα κατι σε seasonic ή xfx  αλλα αν ειναι καλο αυτο το corsair θα το κρατησω, εμενα με ενδιαφερει αν καει να σβησει απλως και να μεινει εκει, συνηθως τα καλα τροφοδοτικα αυτο κανουν

Δημοσ.

δεν ξερω η συγκεκριμενη μαρκα ειναι καλη στις καρτες γραφικων, σκεφτομουνα κατι σε seasonic ή xfx  αλλα αν ειναι καλο αυτο το corsair θα το κρατησω, εμενα με ενδιαφερει αν καει να σβησει απλως και να μεινει εκει, συνηθως τα καλα τροφοδοτικα αυτο κανουν

Κρατησε το Corsair,ειναι πολυ καλο,δεν σε συμφερει να το πουλησεις και να παρεις υποδεεστερο για λιγα ευρω.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα σας,

Εχω το Thermaltake TR2 RX550PP ως δευτερο τροφοδοτικο. Επειδη εστειλα το βασικο για αντικατασταση λογω βλαβης λετε το Thermaltake να μπορεσει να σηκωσει το συστημα μου προσωρινα μεχρι να ερθει πισω το κανονικο?

AMD 1090T, 8GB DDR3, RX470 4 GB, 2 SSD & 1 HDD, DVDRW καθως και 5-6 usb συσκευευες

Δημοσ.

Καλησπερα σας,

Εχω το Thermaltake TR2 RX550PP ως δευτερο τροφοδοτικο. Επειδη εστειλα το βασικο για αντικατασταση λογω βλαβης λετε το Thermaltake να μπορεσει να σηκωσει το συστημα μου προσωρινα μεχρι να ερθει πισω το κανονικο?

AMD 1090T, 8GB DDR3, RX470 4 GB, 2 SSD & 1 HDD, DVDRW καθως και 5-6 usb συσκευευες

Αν δεν έχει περάσει "βουνά και θάλασσες", δεν είναι ζορισμένο, ναι, αντέχει άνετα.

• Like 2
Δημοσ.

Οκ ευχαριστώ!

Μάλλον για Thermaltake θα παω, εκτός αν βρω αλλού Superflower.

Είδα κάποια reviews για το Thermaltake και δεν ψήθηκα.

Super Flower εκτός από το e-shop δεν παίζουν αλλού στην Ελλάδα; Είδα κάποια καταστήματα στο skroutz, αλλά δε θα προτιμούσα να πάρω από εκεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...