Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οταν  ερθει  θα σας  στειλω μια φωτογραφια με μενα και το  τροφοδοτικο  γιατι δεν λεω ψεματα..

απλα  μου  ειπανε σε  10 εργασιμες μερες

:blink:  εενταξει, δεν ειπαμε να δουμε και την γυναικα σου, μονο το τροφοδοτικο θελουμε 

• Like 3
Δημοσ.

οταν  ερθει  θα σας  στειλω μια φωτογραφια με μενα και το  τροφοδοτικο  γιατι δεν λεω ψεματα..

απλα  μου  ειπανε σε  10 εργασιμες μερες

παντως πηρες μια απο της καλυτερες εταιρίες στα τροφοδοτικα αν και υπαρχουν και αλλες αξιολογες 

Δημοσ.

το  γνωριζω 

Sheogorath οτι εδωσα  παρα  πολλα λεφτα  για το  συγκεκριμενο  τροφοδοτικο..απλα  θελω να  ρωτησω κατι..

απλα  θελω να  ρωτησω  τα  1500  watt για να  καλυφθουνε σε τι  συστημα  θα  πηγαινανε??

εννοω  αν καπιος  επαιρνε  1500 σε πιες περιπτοσεις  καποιος  θα το αγορασε??εννοω σε τι συστημα  θα  εβαζε  καπιος   τροφοδοτικο με  1500 watt?? 

αν πχ εκανες ενα overclocking σε ενα  8  πυρηνο και σε  2  καρτες  γραφικων  θα  χρειαζοντουσαν τα  1500??  για παραδειγμα??

Δημοσ.

Όντως επένδυση το εν λόγω psu.

Αν η ζωή δεν στα φέρει όλα όλα δεξιά, μπορείς να κοτσάρεις πάνω του 2 φούρνους. Φούρναρης μπορεί να μην γίνεις, ψωμάκι πάντως θα τρώς. Και θα κάνεις και οικονομία, γιατί είναι titanium.

• Like 3
Δημοσ.

το  γνωριζω 

Sheogorath οτι εδωσα  παρα  πολλα λεφτα  για το  συγκεκριμενο  τροφοδοτικο..απλα  θελω να  ρωτησω κατι..

απλα  θελω να  ρωτησω  τα  1500  watt για να  καλυφθουνε σε τι  συστημα  θα  πηγαινανε??

εννοω  αν καπιος  επαιρνε  1500 σε πιες περιπτοσεις  καποιος  θα το αγορασε??εννοω σε τι συστημα  θα  εβαζε  καπιος   τροφοδοτικο με  1500 watt?? 

αν πχ εκανες ενα overclocking σε ενα  8  πυρηνο και σε  2  καρτες  γραφικων  θα  χρειαζοντουσαν τα  1500??  για παραδειγμα??

Σε κλοκαρισμενο επεξεργαστη fx9590 παρεα με 4καρτες γραφικων amd fury x 4 way crossfire

• Like 1
Δημοσ.

Ούτε τριπλό X-Fire με Vega μπορεί να κάνει καλά καλά, τι του λέτε του παιδιού. Όπως όλοι ξέρουμε με κάθε καινούργια γενιά οι απαιτήσεις σε βατ ανεβαίνουν αντί να πέφτουν. Σε 1-2 χρόνια ούτε τον αντίστοιχο G4560 του τότε με ενσωματωμένα γραφικά θα σηκώνει αυτό το χρέπι. Γιατί δεν πήγες σε τροφοδοτικό των 5 κιλοβάτ βρε αγόρι μου και εσύ.

• Like 4
Δημοσ.

Καλύτερη επένδυση για το μέλλον θα ήταν να πάρεις μισό χιλιάρικο σε χρυσό πάντως.

Μπααα. Μισό χιλιάρικο και μυαλό νομίζω.

• Like 1
Δημοσ.

Εδω εισαι:

Ειναι ενος γνωστου μου και μου ειπε οτι το πουλαει γιατι ειναι οριακα στα watt και θα παει για μεγαλυτερο. Ολο του καιγεται και βαρεθηκε να το φτιαχνει.. Τι τον ηθελε κι αυτος τον 5350? Και του το πα οτι θα το καψει... :-D :confused: :fear: :blink:

https://www.youtube.com/watch?v=iYrGA8X7Q3Q

• Like 3
Δημοσ.

ZELO εισαι μουρλος τελικα  :-D  :-D

Εγω λεω να μην παρει τροφοδοτικο καν, ας κανει μια αιτηση στην δεη για παροχη υψηλης τασης σε μια πριζα δωματιου, να εχει να τροφοδοτει 8cores και δυο gpu  :devil:  :devil:

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...