Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σαν ηθοποιός δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο.

Σαν άτομο όμως ήταν εξαιρετικός γι'αυτό και έχει προκαλέσει τόσο μεγάλη θλίψη στον απλό κόσμο.

Απο κει και πέρα,οι δημοσιογράφοι δε γίνανε ξαφνικλα ευσυγκίνητοι.Απλά μυριστήκανε αίμα και ορμήσανε.

Δημοσ.

Η παιδική λευχαιμία έχει σχετικά καλή πρόγνωση.

Μπορει αλλα το να εισαι σε τετοια ηλικια καραφλος και αντι να παιζεις να εισαι στο νοσοκομειο ειναι τραγικο.

Αυτο ελεγα και στην μητερα μου που ειχε καρκινο οτι υπαρχουν και πολυ χειροτερα.

Παντος σχετικα με το θεμα αυτο τα λεει ολα!

Δημοσ.

Απο κει και πέρα,οι δημοσιογράφοι δε γίνανε ξαφνικλα ευσυγκίνητοι.Απλά μυριστήκανε αίμα και ορμήσανε.

Feedaran καλα καποιοι συγγενεις του τα ΜΜΕ παντως...
Δημοσ.

όχι φίλε έμμεσα ειρωνεύεσαι και τον θάνατο του παιδιού.αν δεν γουστάρεις μην βλέπεις ειδήσεις ή άλλαζε κανάλι, μα και τον θάνατο κάποιου πρέπει να σχολιάσετε;μην σας τύχει μόνο...

Δημοσ.

Ηταν ηθοποιος,νεος ανθρωπος,διασημος.Ειχε ενα ατυχημα με αρκετη ειρωνια της τυχης και παλευε στην εντατικη τοσο καιρο,δεν το εβαζε κατω ο οργανισμος του.Και τελικα δεν αντεξε..Δεν τα βλεπεις καθε μερα αυτα και τον τροπο θανατου.

Δημοσ.

Ρε παυλινάρα, εξήγησε μου σε παρακαλώ πως ακριβώς ειρωνεύεσαι το θάνατο του παιδιού όταν λες πως οι δημοσιογράφοι έχουν εκμεταλλευτεί τον θέμα όσο δεν πάει. Πραγματικά θέλω να μάθω.

• Like 1
Δημοσ.

όχι φίλε έμμεσα ειρωνεύεσαι και τον θάνατο του παιδιού.αν δεν γουστάρεις μην βλέπεις ειδήσεις ή άλλαζε κανάλι, μα και τον θάνατο κάποιου πρέπει να σχολιάσετε;μην σας τύχει μόνο...

Sry αλλα οποιος εχει τη μυγα...Το παιδι που πεθανε δεν το ειρωνευτηκε απλα προσπαθουμε να καταλαβουμε ποιοι ειναι αυτοι οι ανθρωποι που ολη μερα ασχολουνται με τον θανατο ηθοποιου λες και τωρα ανακαλυψαν τα τροχαια ή πρωτη φορα ακουνε οτι παρα πολυς κοσμος πεθαινει νεος.Καλο ειναι να λυπομαστε για τον θανατο καποιου αλλα οταν τις υπολοιπες 364 μερες τον χρονο λιμοκτονουνε παιδια σε ολο τον κοσμο,οι ιδιοι ομως δεν θα προβληματιστουν αντιθετα θα κατσουν να δουν με λεπτομερειες πως πεθανε καποιος σε τροχαιο.(τι αλλο να αναλυσεις.?)

Προσωπικα παντα σιχαινομουνα τα ατομα που ασχολιοντουσαν με lifestyle,κουτσομπολια κτλ.το πνευματικο επιπεδο πολλων απο αυτους πρεπει να πιανει πατο...

Και ενας στην γειτονια μου ηταν καλος ανθρωπος αλλα δεν το εδειξαν οι ειδησεις οταν πεθανε απο τροχαιο.

• Like 12
Δημοσ.

τι θέλεις να μάθεις ακριβώς; το είπα. να το ξαναπώ. αυτά που γράφει είναι προσβλητικά και για την οικογένεια του. του στυλ παγκόσμια συγκίνηση. απλά ελεεινό.

Δημοσ.

Δηλαδή θεωρείς λιγότερο προσβλητικό το «πανελλήνια συγκίνηση», τις ατάκες τύπου «εντάξει αρκετοί πεθαίνουν κάθε μέρα αλλά σαν τον Τόμας κανένας» και ρεπορτάζ που προβάλλουν in a nutshell το «ο Τόμας είναι διάσημος γι'αυτό τον αγαπάμε περισσότερο» που προωθούν οι τηλεπερσόνες, οι ηλεκτρονικές και μη φυλλάδες και τα δεκατετράχρονα, ε;

Μάλιστα.

• Like 7
Δημοσ.

με την ιδια λογικη εσυ μπορεις να αλλαξεις τοπικ.

μια φορα η ειδηση φτανει.στις 50 γινεται ενοχλητικο.στις 200 θα σου επιτεθουν τα ορκ.

• Like 3
Δημοσ.

Πες οτι ηταν αδερφος σου η συγγενης και εμπαινες στο insomnia και εβλεπες αυτο τον τιτλο ''Πρωτόπαπας- Παγκόσμια Συγκίνηση'',πως θα ενιωθες?Εγω καταλαβαινω τι θες να πεις(για τα μμε) αλλα κατα τη γνωμη μου παντα, δε θα πρεπε να το θιξεις καν το θεμα. :-)

• Like 1
Δημοσ.

μα μονο ο τιτλος του θεματος ειναι αρνητικος για τον ανθρωπο.

αυτη η υποτιθεμενη συγκινηση μονο ψεμα ειναι.

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβώς αυτό σκεφτόμουν και αναρωτιόμουν και γώ σήμερα το πρωί που σηκώθηκα

Νταξει άδικα..κρίμα το παιδί κτλ..

Τόσοι πεθαίνουν κάθε μέρα ή ζούν ένα καθημερινό θάνατο και κανείς δεν ασχολείται

Είχα γράψει περισσότερα και τα διέγραψα..άστο καλύτερα γιατί είναι νωπό το χώμα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...