kage Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 για τα παιδια που δεινουν πανελλαδικες μην αγχωνεστε απλα να ξερετε απο τωρα οτι τα γραφεια οαεδ ανοιγουν στις 8
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Την πρωτη μερα που πηγα και εγραψα... δεν ειμουν καθολου αγχωμενος... ειξερα πως ειχα διαβασει,πηγα,εγραψα,τελιωσα... Δεν πηγα για κανενα μαθημα φροντιστιριο και ουτε ειχα το αγχος των γονειων μου... τα ειχα Συζητησει και ξερανε που ειθελα να περασω... Ηρθαν ομως μετα τα μαθηματικα γενικη, με κατεβασαν το ηθικο δεκα πατωματα κατω.... Ηρθε και η φυσικη, σκατα και εκει... Αρχισε ο φοβος του να μην περασω εκει που θελω... Εγραψα και κατι στα μαθηματικα... Δοξα τον Θεο σκισαμε σημερα... Αυτο ηταν το κλιμα σε ολους του μαθητες τις ταξης μου.... Πηγαμε χωρις αγχος και τον πετυχαμε στον δρομο... με εξερεση βεβαια τα κοριτσοπουλα της θεωρητικης που μια ζωη κανανε σαν υστερικες... χωρις κακια
aris1986 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Ηρεμήστε. Εγώ στην εποχή μου έδινα και δευτέρα λυκείου πανελλήνιες!
fylatos Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Την πρωτη μερα που πηγα και εγραψα... δεν ειμουν καθολου αγχωμενος... ειξερα πως ειχα διαβασει,πηγα,εγραψα,τελιωσα...<br><br> Δεν πηγα για κανενα μαθημα φροντιστιριο και ουτε ειχα το αγχος των γονειων μου... τα ειχα Συζητησει και ξερανε που ειθελα να περασω...<br><br> Ηρθαν ομως μετα τα μαθηματικα γενικη, με κατεβασαν το ηθικο δεκα πατωματα κατω.... <br> Ηρθε και η φυσικη, σκατα και εκει...<br> Αρχισε ο φοβος του να μην περασω εκει που θελω...<br> Εγραψα και κατι στα μαθηματικα...<br> Δοξα τον Θεο σκισαμε σημερα...<br><br> Αυτο ηταν το κλιμα σε ολους του μαθητες τις ταξης μου....<br> Πηγαμε χωρις αγχος και τον πετυχαμε στον δρομο... με εξερεση βεβαια τα κοριτσοπουλα της θεωρητικης που μια ζωη κανανε σαν υστερικες... χωρις κακια Έχεις καταλάβει ότι οι βάσεις βγαίνουν με προσφορά ζήτηση έτσι; Πότε δε κατάλαβα την ιστορία με τα δύσκολα θέματα. Αν βάλουν εύκολα και πάνε οι βάσεις στο άπειρο είναι καλά δηλαδή;
hashashin Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Κατα την γνωμη μου παντως στις Πανελληνιες ο καθενας βγαζει τον βαθμο που αξιζει στις περισσοτερες περιπτωσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα