ata1983 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Παιδιά μετά από ένα χρόνο γυμναστήριο διέκοψα γιατί εδώ επαρχία που είμαι, ένα γυμναστήριο έχουμε και αυτό είναι χάλια. Οπότε θέλω να συνεχίσω σπίτι. Έχω ένα πάγκο άρσης βαρών χωρίς ορθοστάτες για βάρη και αλτηράκια με δίσκους αλλά δεν ξέρω τις ασκήσεις καλά και δυσκολεύομαι. Να συνεχίσω με αυτά και να πάρω ορθοστάτες και καμία στραβόμπαρα ή να πάρω ένα φθηνό πολυόργανο με 300ευρώ που βρίσκω. Κάνουν δουλειά αυτά? Γενικά έχετε να μου προτείνετε κάτι με μπατζετ 300 ευρώ το πολύ να βγάζω προγραμματάκι χέρια - πόδια - πλάτη - στήθος? 1
Dakonblackblade Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Παίρνεις ορθοστάτες και μια μεγάλη μπάρα με διάμετρο για τους δίσκους που ήδη έχεις και βγάζεις τα πάντα . Μετά από ένα χρόνο γυμναστήριο δεν ξέρεις τις ασκήσεις? Μόνο τρέξιμο έκανες? 1
ata1983 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Στις τροχαλίες έκανα, δεν είχα μπεί σε ελεύθερα βάρη. Η αλήθεια είναι ότι ούτε τώρα θέλω.. απλά μιας και μου έχουν κάνει δώρο τον πάγκο είναι πιο οικονομική λύση
Dakonblackblade Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Πάρε ορθοστάτες (60 ευρώ περίπου) και μια μπάρα ΙΣΙΑ και σχετικά μεγάλη 2 μέτρα περίπου για να μπαίνουν οι δίσκοι. Καλως ήρθες στην πραγματική γυμναστική αντιστάσεων γιατί οι τροχαλίες δεν...... 1
djcat Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δε χρειάζεσαι μπάρα. Και με αλτήρες μια χαρά κάνεις τη δουλειά σου. Ξεκίνα έτσι για αρχή και σιγά σιγά, αν δεις πως το συνεχίζεις, αγοράζεις και τα υπόλοιπα.
ata1983 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι δεν βρίσκω ένα πρόγραμμα με 7-8 ασκήσεις βασικές.. δικέφαλο, τρικέφαλο, στήθος, πλάτη. Με αλτηράκια ή με μπάρα δεν με νοιάζει, 30 ευρώ έχει μια μπάρα. Απλά αυτά που έχω δεί εγώ έχουν 150 ασκήσεις για την κάθε ομάδα και πιο πολύ με μπερδεύουν παρά με βοηθάνε.
Dakonblackblade Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Πάγκος ίσιος με αλτήρες ή μπάρα Κωπηλατική με αλτήρες η μπάρα Μονόζυγο Squat Stiff Legged Deadlift Deadlift Overhead Press or Dips Και κλείσαμε από ασκήσεις. Βασικά διάλεξε ένα πρόγραμμα και κάντο.
djcat Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι δεν βρίσκω ένα πρόγραμμα με 7-8 ασκήσεις βασικές.. δικέφαλο, τρικέφαλο, στήθος, πλάτη. Με αλτηράκια ή με μπάρα δεν με νοιάζει, 30 ευρώ έχει μια μπάρα. Απλά αυτά που έχω δεί εγώ έχουν 150 ασκήσεις για την κάθε ομάδα και πιο πολύ με μπερδεύουν παρά με βοηθάνε. Δεν είναι μόνο η μπάρα, θες και τη βλακεία να τη στηρίζεις! Δεν είναι δύσκολο να βρεις ασκήσεις. Το πρόβλημα με το σπίτι είναι να έχεις τη διάθεση να γυμναστείς. Μην ξοδευτείς. Πάρε τα βασικά και αν δεις πως κάνεις δουλειά και δε βαρεθείς, τότε προχώρα σε αγορές.
bluesattack Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Στις τροχαλίες έκανα, δεν είχα μπεί σε ελεύθερα βάρη. Η αλήθεια είναι ότι ούτε τώρα θέλω.. απλά μιας και μου έχουν κάνει δώρο τον πάγκο είναι πιο οικονομική λύση Παρε ενα πολυοργανο.. Αν καταλαβαινω καλα μερικες βασικες ασκησεις θες .Συν τους αλτηρες για τα χερια, κομπλε .
pantelis21 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Μιας που και εγώ στο γυμναστήριο δούλευα πιο πολύ στα όργανα θα πρότεινα πολυόργανο. Μπορείς να βγάλεις σχεδόν όλες τις ασκήσεις που έβγαζες και έμαθες εκεί απλά τα φτηνά έχουν βάρος έως 60κιλά περίπου (λίγους δίσκους...) Εγώ για την ώρα λόγω κόστους γυμναστηρίου κάνω σπίτι με αλτηράκια ότι βγαίνει (δικέφαλοι, τρικέφαλοι, ώμοι) και λίγο ποδήλατο μιας που βρηκα ένα φτηνό.
DeathGuard Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Οι ασκήσεις που λέει ο φίλος Dakon είναι υπεραρκετές.Αλλά,θα πρότεινα αντί για κωπηλατική να κάνεις μόνο μονόζυγο και ραχιαίους για κάνα τρίμηνο τουλάχιστον μέχρι να δυναμώσεις η μέση σου.Η κωπηλατική θέλει καλή τεχνική και δυνατούς ραχιαίους για να στηρίζουν την μέση αλλιώς μπορεί να είναι επικίνδυνη.
Dakonblackblade Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Ή μπορείς να ξεκινήσεις με πολύ λίγα κιλά. Ε? Καλή ιδέα? 2
DeathGuard Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Εδώ σου λέει ότι δεν έχει κάνει ποτέ βάρη και θα κάνει στο σπίτι χωρίς επίβλεψη.Πόσες πιθανότητες έχει να μάθει σωστή τεχνική από το youtube και μόνο?Βέβαια το ίδιο ισχύει κατά την γνώμη μου και για τα deadlift.
ggQQbb Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 κατέβασε το πρόγραμμα "Body Beast" το έχει και ο θείος αλλιως δες και το " p90x " 1
3c0r1z Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Aν κάποιος δεν έχει γυμναστεί καθόλου δεν είναι κακό να ξεκινήσει με ασκήσεις που εκτελούνται με το σώμα. Μετά από κανα μήνα όταν θα του έχει γίνει συνήθεια μπορεί να προσθέτει ασκήσεις με βάρη. Εδώ σου λέει ότι δεν έχει κάνει ποτέ βάρη και θα κάνει στο σπίτι χωρίς επίβλεψη.Πόσες πιθανότητες έχει να μάθει σωστή τεχνική από το youtube και μόνο?Βέβαια το ίδιο ισχύει κατά την γνώμη μου και για τα deadlift. Πόσες πιθανότητες έχει ο TS δεν το γνωρίζω. Το πόσο καλά θα εκτελέσει τις ασκήσεις εξαρτάται κατά πόσο εμφαση θα δώσει στην τεχνική και αν θα είναι διατεθιμένος να ξεκινήσει με άδεια μπάρα αρχικά και προσθέτοντας κιλά μόνο σε περίπτωση που η τεχνική είναι άψογη. Επίσης κάτι που με βοήθησε εμένα σχετικά με την τεχνική είναι ότι πάντα χρησιμοποιώ το κινητό για να μπορώ μετά να δω την φόρμα που έχω όταν εκτελώ την άσκηση. Και κάτι τελευταίο. Πολλοί που κατηγορούν την χ ή ψ άσκηση ως επικύνδινη θα πρέπει να έχουν υπόψιν ότι παίζει και μεγάλο ρόλο η ευλιγισία. Οπότε αν αδιαφορούμε για αυτήν την παράμετρο δεν φταίει η άσκηση καθαυτή αλλά ο κακός μας ο ευατός. Και τέλος μερικά καλά "βοηθήματα", κατά την γνώμη μου πάντα, για squat bench press http://www.youtube.com/watch?v=sgb-TDul0kc http://www.youtube.com/watch?v=otHqDLBi1VE συνέχεια... http://www.youtube.com/watch?v=Qj4qt3mCcDQ http://www.youtube.com/watch?v=0LaYf4KrC1E Deadlift http://www.youtube.com/watch?v=gWGLcgsUjz4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα