lewnidas_ Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Παιδιά μετά από ένα χρόνο γυμναστήριο διέκοψα γιατί εδώ επαρχία που είμαι, ένα γυμναστήριο έχουμε και αυτό είναι χάλια. Οπότε θέλω να συνεχίσω σπίτι. Έχω ένα πάγκο άρσης βαρών χωρίς ορθοστάτες για βάρη και αλτηράκια με δίσκους αλλά δεν ξέρω τις ασκήσεις καλά και δυσκολεύομαι. Να συνεχίσω με αυτά και να πάρω ορθοστάτες και καμία στραβόμπαρα ή να πάρω ένα φθηνό πολυόργανο με 300ευρώ που βρίσκω. Κάνουν δουλειά αυτά? Γενικά έχετε να μου προτείνετε κάτι με μπατζετ 300 ευρώ το πολύ να βγάζω προγραμματάκι χέρια - πόδια - πλάτη - στήθος? Θα σου απαντήσω φίλε μου αυστηρά στις ερωτήσεις και μόνο που κάνεις γιατί σε όλα τα υπόλοιπα (επίπεδο/ηλικία/βάρος πολύ λίγα από αυτά) είναι πάρα πολύ οι παράμετροι που πρέπει να λάβεις υπόψιν σου. ΜΗΝ αγοράσεις κάποιο "πολυμίξερ" των 300euro γιατί θα βασανιστείς και θα κάψεις και 300euro. Υπάρχει πολλοί λόγοι που κάνει μόνο 300 και μερικοί από αυτούς είναι οι ποιότητα κατασκευής και οι ελάχιστες ασκήσεις τελικά που μπορείς να κάνεις σωστά,χωρίς να τραυματιστείς. Στο λέω εκ πείρας, στην αποθήκη αυτή την στιγμή έχω ένα λυμένο τέτοιο "μηχάνημα", το οποίο τότε νόμιζα ότι το αγόρασα και σε ευκαιρία ο μ@λ@κ@ς γιατί είχε και πρέσα ποδιών (ο θεός να την κάνει) στο ένα πλάι του. Σου απάντησαν και παραπάνω τα παιδιά, να μην ξοδέψεις χρήματα ακόμη γιατί είναι πολύ νωρίς. Στο σπίτι θέλει την διπλάσια θέληση να γυμναστείς μόνος σου, γιατί πολύ απλά δεν είναι ο χώρος τέτοιος. Άρα "βασανίσου" έτσι όπως είσαι για αρχή και εάν δεις ότι τραβάς,σου αρέσει και έχεις την θέληση, επενδύεις κάποια χρήματα κατόπιν. Προσωπικά ήμουν αρκετό καιρό στο σπίτι μόνο με αλτηράκια (πάνε μήνες που το έστειλα το πολυμίξερ μου στην αποθήκη) ούτε καν πάγκο -είσαι άρχοντας με τον πάγκο σου- χωρίς κανένα πρόβλημα, σχεδόν, γιατί προπόνηση στήθους είναι δύσκολο να κάνεις χωρίς αυτόν. 1
ata1983 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Ξέφυγε το θέμα γιατί δεν διασαφήνισα και εγώ ότι θέλω απλά πράγματα.. απλά να γυμναστούν οι βασικές ομάδες.. ούτε φοβερή γράμμωση ούτε φούσκωμα.. μόνο να μην είμαι αγύμναστο. Επίσης μπορώ να πώ ότι μετά από ψάξιμο οι ασκήσεις με μπάρες δεν βγαίνουν από βιντεάκια του youtube σωστά.. τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ. Με αλτηράκια τώρα δικέφαλους και τρικέφαλους γυμνάζω μόνο. Γενικά είμαι ανοικτός σε κάτι, είτε πολυόργανο , είτε μικρά πολλά όργανα, είτε βάρη αρκεί να κάνουν ένα συγκεκριμένο βασικό πρόγραμμα που να βγαίνει..
Dakonblackblade Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Εντάξει Πουσαπς ανοιχτή , κλειστή λαβή Μονόζυγο ανοιχτή , κλειστή λαβή Ότι κάνεις τώρα για δικέφαλους-τρικέφαλους Κωπηλατική με αλτήρες-shrugs Πιέσεις ώμων με αλτήρες, πλάγιες εκτάσεις , μπροστινές εκτάσεις, rear delt flyes. Κοιλιακούς ραχιαίους Βυθίσεις στον πάγκο , squat με αλτήρα , burpees , τρέξιμο στο δρόμο, άλματα πάνω στον πάγκο, προβολές με αλτήρες. Με άλλα λόγια , φτιάξε ένα μονόζυγο και μη πάρεις τίποτα άλλο. 2
djcat Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μια χαρά προγραμματάκι σου έφτιαξε ο Dakon. + Πιέσεις στήθους και εκτάσεις στήθους, με τους αλτήρες σου. Βέβαια, εκεί πρέπει να ανεβάσεις κιλά. Οπότε ανάλογα αγοράζεις βάρη για να προσθέσεις. Διάθεση και όρεξη να έχεις να τα κάνεις. Αυτό είναι το πιο σημαντικό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα