Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρε η θειά μου την παρασκευή ένα toshiba απο κατάστημα της ηλεκτρονικής. Αλλα δεν την καλύπτει απο θέμα επεξεργαστή γιατί δεν παίζει ένα παιχνίδι στο facebook, έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλα δεν μπορώ να το τρέξω και ο επεξεργαστής δουλεύει πάνω απο 85% συνέχεια και τις περισσότερες φορές κολλάει. 

Παίζει να το πάμε πίσω και να πάρουμε κανένα καλύτερο? Θα το δεχτούν?

Δημοσ.

Kαινουριο λαπτοπ δεν παιζει παιχνιδι στο facebook και δουλευει συνεχεια 85%? Τι επεξεργαστη εχει? pentium 2? Καποιο θεμα θα εχει, δεν παιζει...

• Like 1
Δημοσ.

http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/computing/pc/laptop/toshiba-satellite-c850d-119.php

γενικά αυτό το παιχνίδι που παίζει είναι πολύ βαρύ. Εδώ στον δικό μου που είναι i7 αργεί να το φορτώσει. 

μια μαλακία το pioneer trail είναι ρε πούστη μου. Βαράει κόφτες το λάπτοπ να πούμε.

Δημοσ.

Το θέμα είναι οτι τον θέλει μόνο γιαυτό το παιχνίδι, σκέψου χάλασε ο προηγούμενος και σε 2 ωρες είχε πάει και τον πήρε για να παίξει....

Παίζει να γίνει καμια κομπίνα και να πάρουμε καναν καλύτερο? γιατί θα πάει για πέταμα το μηχάνημα και δεν νομίζω να βρω κανεναν να το πουλήσουμε

Δημοσ.

Το θέμα είναι οτι τον θέλει μόνο γιαυτό το παιχνίδι, σκέψου χάλασε ο προηγούμενος και σε 2 ωρες είχε πάει και τον πήρε για να παίξει....

Παίζει να γίνει καμια κομπίνα και να πάρουμε καναν καλύτερο? γιατί θα πάει για πέταμα το μηχάνημα και δεν νομίζω να βρω κανεναν να το πουλήσουμε

Δεν νομιζω να το δεχθει το πλαισιο, το μονο που παιζει ειναι να πληρωσεις διαφορα για κατι αλλο αλλα θα στο παρουν σαν μεταχειρησμενο.

Δημοσ.

Ρε να πάρουμε άλλο καλύτερο θέλουμε απο το ίδιο κατάστημα, να δώσει και κανα 100άρι 150άρι. αλλα μιλάω για ηλεκτρονική

Δημοσ.

Λογικά γίνεται

DOA δεν έχει?

Θα τους πει δεν με καλύπτει το λαπτοπ και θα ήθελα να πάρω ένα καλύτερο

Αρκεί να έχεις την συσκευασία κτλπ

Δημοσ.

Ποιος μίλησε για πλαίσιο;

Λαθος μου 

Ρε να πάρουμε άλλο καλύτερο θέλουμε απο το ίδιο κατάστημα, να δώσει και κανα 100άρι 150άρι. αλλα μιλάω για ηλεκτρονική

Αλλαγη εφοσον δεν εχει προβλημα δεν μπορεις να κανεις μονο αμα ειναι μεσω online.

Ρωτα την ηλεκτρονικη να δεις τι γυνετε αλλιως πανε στη Toshiba να στο παρουν αλλα θα σου πιασουν τον κωλο να ξερεις.

Δημοσ.

Ω Θεοί, τι διαβάζω....ελπίζω να μην πρόλαβε να της χαλάσει η σοδειά :ph34r:

Στην ηλεκτρονική δε νομίζω να το πάρουν πίσω και αν το αγοράσουν σαν μεταχειρισμένο θα σας δώσουν ψίχουλα

Σκοτώστε το σε καμιά αγγελία να πάρετε τα μισά+ πίσω τουλάχιστον

Δημοσ.

Δεν παίζει η επιστροφή προϊόντος μέσα σε 7 μέρες;

Ειδική μέριμνα υπάρχει πλέον και για τις περιπτώσεις στις οποίες οι καταναλωτές αλλάζουν γνώμη για τις αγορές τους. Στις περιπτώσεις αυτές, οι εταιρείες υποχρεούνται για 7-10 ημέρες περίπου να δέχονται κάθε επιστροφή προϊόντος και να επιστρέφουν τα χρήματα της αγοράς, με την προϋπόθεση ότι η συσκευή δεν έχει χρησιμοποιηθεί και επιστρέφεται με την αρχική της συσκευασία. Στο σημείο αυτό οι καταναλωτές δεν υπάρχει κανένας λόγος να δεχθούν αντιρρήσεις, καθώς ο νόμος είναι ξεκάθαρος και εν ανάγκη μπορούν να απευθυνθούν τηλεφωνικά στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.

http://www.ekatanalotis.gr/?cat=57

Δημοσ.

Αμα το πακεταρετε όπως ηταν καινουριο και πάτε πίσω και τους πείτε οτι θέλετε ενα ακριβότερο δε νομιζω να έχουν αντιρρηση να το αλλάξουν..

• Like 1
Δημοσ.

Αμα το πακεταρετε όπως ηταν καινουριο και πάτε πίσω και τους πείτε οτι θέλετε ενα ακριβότερο δε νομιζω να έχουν αντιρρηση να το αλλάξουν..

Και εγω αυτό πιστεύω. Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.

Καλό θα ήταν κάποιος να μιλήσει στην θεία σου..Αυτο λιγο πολύ θεωρείτε "Εθισμός-Αρρώστεια!"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...