Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

DOA δεν έχει?

Όλα έχουν, βάσει νόμου, αλλά δεν ήταν Dead On Arrival :P

Πιστεύω δεν θα το δεχτουν με ανοιχτή συσκευασία, αλλά δεν χάνεις κάτι να τους το πας. Όντως ο επεξεργαστής είναι πολύ αδύναμος, το flash είναι buggy και τα παιχνίδια του facebook τραγικά (η εξέλιξη του παιχνιδιου βασίζεται αποκλειστικά στο spamming, για διαφήμιση).

Δημοσ.

Τελικά το δέχτηκαν, βρέθηκε και ένας γνωστός υπάλληλος και μας έκανε εξυπηρέτηση. Τώρα πήρε αυτό που πιστεύω οτι δεν θα έχει κάποιο θέμα

http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/computing/pc/laptop/compaq-presario-cq58-200ev-15-6.php

Γιατι δεν επαιρνες ενα με ξεχωριστη GPU ?

Δημοσ.

Δεν ήμουν εγώ στο μαγαζί και ήθελε να πάει έστω μέχρι 500 και αλλη επιλογή ήταν αυτός http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/computing/pc/laptop/sony-vaio-sve1512c6ew-15-5.php

που δεν μου φαίνεται και τόσο καλός...

Ουτε εμενα αλλα οπως ειπες βιατηκε η θεια σου, αλλιως κατι θα εβρισκε καλο σε αυτα τα λεφτα.

Δημοσ.

Αρχικά έπρεπε να πάρει μόνο απο εκεί για να μπεί με δόσεις κα 2ον κάνει σα πρεζόνι για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Σκέψου μόλις χάλασε το πρώτο πήρε καινούργιο μετά απο 2 ώρες.

Δημοσ.

Παίρνω το αίμα μου πίσω τώρα, γιατί μου τα πρίζανε στην οικογένεια που ασχολούμαι λίγο περισσότερο με τον υπολογιστή. Τώρα βαράει κάτι 8άωρα ξεγυρισμένα η θειά. Και στα χνάρια της ακολουθεί και η μάνα μου αχααχαχαχαχ

Δημοσ.

ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ!

Μονο να λενε και να γκρινιαζουν ξέρουν.

Βασικά, τυχερος θα σαι αν η μανα σου κολλησει με παιχνιδι γιατι τουλαχιστον δε θα σε πρηζει. Ας εβρισκε κατι και η δικια μου, ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ να κολλησει, αλλά τιποτα... :-(

Δημοσ.

Και γω πάσαρα το παλιό το λάπτοπ στη μάνα μου και όλο με πρήζει τώρα πώς γίνεται το ένα και πώς γίνεται το άλλο :-(

Σιγά που δεν θα το δεχόντουσαν

100 ευρώ παραπάνω και θα έλεγαν όχι? :P

100€ παραπάνω δεν παίρνουν αφού το παλιό τους έμεινε, άρα έχουν ζημιά

Εκτός αν το πουλήσουν σαν καινούριο όπως άλλα μαγαζιά

Δημοσ.

ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ!

Μονο να λενε και να γκρινιαζουν ξέρουν.

Βασικά, τυχερος θα σαι αν η μανα σου κολλησει με παιχνιδι γιατι τουλαχιστον δε θα σε πρηζει. Ας εβρισκε κατι και η δικια μου, ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ να κολλησει, αλλά τιποτα... :-(

Μη νομίζεις ότι γκρινιάζουν μόνο αν είσαι «παιχνιδάκιας». Περνάω κι εγώ πολλές ώρες καθημερινά, μπροστά στο pc, αν και δεν παίζω καθόλου. Όσο ήμουν στην Ελλάδα, η αγαπημένη ατάκα τού πατέρα μου, μισό σοβαρά, μισό αστεία, ήταν: «Μ@λ...σαι με το κωλομπουρδ..., όλη την ώρα!»

Τον άκουγα χωρίς να δίνω σημασία μέχρι που, σε κάποια επανάληψη τής ατάκας βαρέθηκα και τού θύμισα τις ...500 περίπου ταινίες τής εποχής του (τού κλασσικού κινηματογράφου, δεκαετίας '50 και '60), για τις οποίες μια ζωή παραπονιόταν ότι τις ήθελε και δε μπορούσε να τις  βρει πουθενά...

...τις οποίες πλέον έχει διαθέσιμες, επειδή εγώ ...μ@λ...όμουν με το κωλομπουρδ...

...η ατάκα δεν ακούστηκε ξανά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...