tsifotis Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Διαβάζοντας περι του νεου νομοσχεδιου που προκειται να κατατεθει είμαι λίγο συγχυσμένος. Απο την μια δεν ειναι ζημιογονος στην υγιη κοινωνια απο την αλλη διαφωνω με την στοχοποιηση ακομα και αν ειμαι κατα του στοχου. Εν ολιγοις αμφιταλαντευομαι. Ο ρατσισμος ειναι μειζον προβλημα αλλα δεν ξερω κατα ποσο η λυση του βρισκεται σε νομοσχεδιο που εχει συνταχθει απο αναξιοπιστους σε αποτελεσματα επανω σε ιδιαιτερα ζητηματα. Ειναι εγκληματικη η χρηση βιας αλλα φοβαμαι μηπως δυναμωσει την στηριξη που ηδη εχουνε οι ρατσιστες απο τους απεγνωσμενους και φτερο στον ανεμο ψηφοφορους. Ο προβληματισμος μου και η deja vu αμφιταλαντευομενη αποψη μου ειχανε περασει κι απο δω, ενα πολυ ενδιαφερον θεμα απο lucifer http://www.insomnia.gr/topic/435400-%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%AD%CE%BA%CF%86%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82/ Εχει καταληξει κανεις κανεις εδω μεσα αν ειναι ξεκαθαρα υπερ ή κατα;
jpaokx Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Για μένα είναι λίγο "να χαμε να λέγαμε". Πιστεύω ότι το θέμα λύνεται με την παιδεία και όχι με νόμους. Και τόσο ντόρο που κάνανε, ας το κάνανε για την καταπολέμηση της ανεργίας ή τις πολεμικές αποζημειώσεις.
b_real Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Για μένα είναι λίγο "να χαμε να λέγαμε". Πιστεύω ότι το θέμα λύνεται με την παιδεία και όχι με νόμους. Και τόσο ντόρο που κάνανε, ας το κάνανε για την καταπολέμηση της ανεργίας ή τις πολεμικές αποζημειώσεις. (sorry για το off topic) Τις ποιές;; Υπάρχει ακόμα κόσμος που πιστεύει σ'αυτο το πράγμα;;
jpaokx Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 (sorry για το off topic) Τις ποιές;; Υπάρχει ακόμα κόσμος που πιστεύει σ'αυτο το πράγμα;; Σε παραπέμπω στην νομική υπόσταση του θέματος που όπως και να το πάρει κανείς το θέμα έχουμε το δικαίωμα απαίτησης. Δεν μιλάμε για στρουμφάκια για να λέμε αν θα πρέπει να "πιστεύουμε". Υπάρχουν τρανταχτές αποδείξεις για αυτές τις αποζημειώσεις! End of off topic
Dakonblackblade Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Αυτή είναι η μεγάλη πλάκα. Δεν μπορείς να βρεις ακριβώς το νόμο εύκολα ή τουλάχιστον επιγραμματικά και κατανοητά. Με τόσο ντόρο ένα απλό googling θα ήταν αρκετό. Τέσπα δεν είναι η πρώτη φορά που ένα τέτοιο θέμα απλά δεν υπάρχει κάπου ξεκάθαρα. Στο θέμα. Ο νόμος είναι άχρηστος καθώς ήδη υπάρχουν νόμοι για τέτοιες συμπεριφορές. Απλά είναι ένα πολιτικό τρικ. Αν η ΝΔ λέει δεν το ψηφίζω, η αντιπολίτευση μπορεί άνετα να λέει πως προσβλέπει στους ψήφους (δικαίως ή αδίκως). Αν το ψηφίσουν , περιορίζουν την Χρυσή Αυγή (θεωρητικά). Win WIn για τις αριστερές παρατάξεις. Μπήκαμε στα πολιτικά όμως. Κρίμα. Δε θα σχολιάσω παραπάνω ούτε θα απαντήσω σε ερωτήσεις και σχόλια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις