giorgi99 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Παιδιά σκέπτομαι να αγοράσω μια καινούρια κουζίνα το όποιο είναι παντελώς με γκάζι μαζί και ο φούρνος. Έχω ακούσει πως το ψήσιμο στο φούρνο με γκάζι δεν είναι τόσο καλό όσο στου ρεύματος. Έχει κάνεις καμία ιδέα άμα αυτό ισχύει και άμα ναι ποια είναι τα προβλήματα που παρουσιάζει ο φούρνος με γκάζι από τον ηλεκτρικό.
Pa0ki Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Νομίζω υπάρχουν και κουζίνες που είναι γκαζιού και ρεύματος ταυτόχρονα
arxaggelos Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Νομίζω υπάρχουν και κουζίνες που είναι γκαζιού και ρεύματος ταυτόχρονα Υπάρχουν σίγουρα κουζίνες που είναι γκάζι στα μάτια και ρεύμα στον φούρνο. Δεν ξέρω αν υπάρχουν combos που να είναι ο ίδιος ο φούρνος και γκάζι και ρεύμα.
Pa0ki Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Υπάρχουν σίγουρα κουζίνες που είναι γκάζι στα μάτια και ρεύμα στον φούρνο. Δεν ξέρω αν υπάρχουν combos που να είναι ο ίδιος ο φούρνος και γκάζι και ρεύμα. Μάλλον όπως το λες είναι
michael92 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Γκάζι, και πιο φυσική μέθοδος, και πιο οικονομικό από το ρεύμα.
Apoll Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Υπάρχουν σίγουρα κουζίνες που είναι γκάζι στα μάτια και ρεύμα στον φούρνο. Δεν ξέρω αν υπάρχουν combos που να είναι ο ίδιος ο φούρνος και γκάζι και ρεύμα. Σωστός. Η range cooker που έχω, έχει τα 6 μάτια αέριο, και τους 4 φούρνους/γκριλ ηλεκτρικούς. Για την όλη συζήτηση, ηλεκτρικοί φούρνοι είναι πιο ασφαλείς, και συνήθως έχουν ρυθμίσεις για μαγείρεμα. Οι αερίου, είναι μανίκι να τους ανάψεις αν σβήσει η φλόγα (που καίει μια μικρή συνέχεια) για κάποιο λόγο. Και δεν μαγειρεύουν τόσο καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα