troupdim Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Ok , θα το κοιτάξω, σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
newtech Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Απλα αν θελεις ενημερωσε μετα γιατι απο οτι βλεπω αρκετοι εχουν το προβλημα αυτο.
anna111 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά!! Έχω πρόβλημα με paypal... Αν μπορέι κάποιος να βοηθήσει.. Πριν λίγες μέρες άνοιξα λογαριασμό paypal με χρεωστική κάρτα. Έκανα όλη τη διαδικασία κανονικά για να κάνει verify. Όμως, λόγω κολλήματος του site ή του υπολογιστή μου, πάτησα 3 φορές να γίνει επιβεβαίωση με αποτέλεσμα να μου δεσμεύσει 4.50 ευρώ. Πήρα από την τράπεζα τον 4ψήφιο κωδικό κι έτσι η paypal μου επέστρεψε 1.5 ευρώ. Τα υπόλοιπα 3 ευρ'ω όμως πως μπορώ να τα πάρω πίσω; Δεν έχω άλλον 4ψήφιο κωδικό..
flis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Καλημερα ρε παιδια !!! Εχω ενα θεματακι με την PayPal και οποιος μπορει ας με βοηθησει σας παρακαλω !!! Την ωρα που παω να προσθεσω για ΠΡΩΤΗ φορα μια χρεωστικη καρτα απο την Πειραιως (Visa) στο "Link and confirm my debit or credit card",μου βγαζει το εξης μηνυμα.... "We were unable to verify this card. Please review and make sure that the information you entered is correct. Your card billing address needs to match your PayPal street address." ......ξερει κανεις τι πρεπει να κανω και γιατι μου το βγαζει ??? 3 μερες τωρα προσπαθω,σπαω το κεφαλι μου αλλα τιποτα !!! Εντωμεταξυ τα στοιχεια της καρτας (αριθμος καρτας,3ψηφιος αριθμος ασφαλειας και ημερομηνια ληξης) ειναι ΟΛΟΣΩΣΤΑ !!! Γιατι μου βγαζει αυτο το μηνυμα ??? Θα σας παρακαλουσα οποιος ξερει να με βοηθησει γιατι τα εχω παιξει !!!
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 δεν μπορεις γιατι το paypal εχει σταματησει για την ωρα να συνεργαζεται με την ελλαδα! μολις φυγουν τα capital controls και επανελθουν οι συναλλαγες με εξω τοτε δοκιμασε ξανα
flis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Λες να ειναι αυτος ο λογος η ΟΝΤΩΣ παιζει να μην ταιριαζει αυτο που μου βγαζει στο μηνυμα,δηλαδη το card billing address με την PayPal street address (αν και δεν νομιζω γιατι ιδιες ειναι οι διευθυνσεις κατοικιας που εχω δηλωσει) ???
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 δεν ξερω για τη διευθυνση αλλα σιγουρα δεν μπορεις να προσθεσεις καρτα στο paypal αυτη τη περιοδο
sampatis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 εχω ενα προβλημα με το paypal πριν 5 μερες προσπαθησα να κανω μια αγορα 34 ευρο . δεν το δεχοταν και μου εβγαζε το συστημα να βαλω αλλη καρτα. εγω εδωσα τα στοιχεια της ιδιας καρτας που ειχα μεχρι στιγμης. αυτο μου το εκανε 7 φορες. εγω 7 φορες εδωσα την ιδια καρτα . τελικα αφου χαμηλωσα το ποσο της συνναλαγης σε 24 ευρο την δεχτηκε και ετσι αγορασα τα πραγματα. ομως καθε φορα που εβαζα την καρτα το παυπαλ κραταγε 0.90 ευρο. δηλαδη την εβαλα 7 φορες το παυπαλ κρατησε 7χ0.90 ευρο. τωρα ομως ουτε η τραπεζα μου εχει καποια επιλογη να κανω ενω φαινωνται οτι τα 7χ0.90 ειναι δεσμευμενα απο το παυπαλ, αλλα ουτε και το παυπαλ μου δεχνει κατι στο ακουντ μου . εστειλα εμαιλ στο παυπαλ και μου απαντησε αμεσως αλλα με ένα τυποποιημενο. αυτές οι ενεργειες που μου λεει να κανω δεν μπορω να τις κανω. δηλαδή μου λεει ότι για να βαλω την καινουρια καρτα πρεπει να βαλω έναν 4ψηφιο κωδικο που μου δινει η τραπεζα. η τραπεζα δεν μου εδωσε κωδικο αλλα και η καρτα μου είναι verifield στο ακουντ μου. πηρα τηλεφωνο στην τραπεζα και μου ειπαν ότι πρεπει να περιμενω 25 μερες και μετα να μου δωσουν μια φορμα να την στειλω στο παυπαλ να αποδεσμευση τα χρηματα. μπερδεμα .
bill987 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Συνήθως αυτά επιστρέφονται μετά από καμιά 20-30 μέρες!! Σε φίλο του κράτησε 10Χ0,90 μετά από αποτυχημένες προσπάθειες για request money και μπήκαν μετά από μήνα!!
sampatis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 ευχαριστω για την απαντηση . ξερεις αν κλεισω το account αν αυτά επιστρεφωνται πισω στην καρτα κανονικα η πρεπει να περιμενω να γυρισουν και να το κλεισω μετα. νομιζω ότι τωρα με τις πρεπευ το παυπαλ είναι περιτο. γιαυτο και σκεφτωμαι να το παρατησω.
Spanoss17 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 καλησπερα εχω ενα προβλημα με το παυπαλ εχω κανονικα λογαριασμο τα εχω ολλα οπος πρεπει να ειναι αλλα δεν μπωρο να κανω αγορα μου λεει να βαλο αλλι καρτα ενο εχω visa απο την παιρεως πος θα το φτιαξω? ευχαρ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα