Demon13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us To Tαξιμ πριν απο λίγο, οι νικητές διαδηλωτές καθαρίζουν! Η ιστορία έλαβε τέλος με τον Ερντογαν να παίρνει πίσω την κατασκευή του ΜΑLL εις βάρος του πάρκου. To καλύτερο βίντεο που φτιάχτηκε για την διαδήλωση, με ωραία Τουρκικη μουσικη υποκρουση
Lucifer Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Το οτι προκαλει το γραφει το αρθρο του ΣΚΑΙ. Εγω δεν ειπα οτι προκαλει. Λεω οτι παει ο ΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ γυρευοντας οταν ξερει οτι εχει να κανει με πιθηκους-δολοφονους και παει και τους λεει ριχτε/ριχτε, τους κοπαναει το οχημα κλπ μεχρι να ριξουν. Ε στο τελος θα ριξουν. Θελω να πω δηλαδη -χωρις να επικροτω την κινηση των αστυνομων, ουτε καν τη θεωρω λογικη- οτι δεν ειναι και ιδιαιτερα genious αυτο που κανει, χωρις να σταματω να κατακρινω τη δολοφονια ανθρωπου χωρις κανενα λογο. Επειδή ειλικρινά δε μπορώ να κατανοήσω πως είναι εφαρμόσιμος ο χαρακτηρισμός "genius" σε δράσεις βίαιης διαμαρτυρίας, εξήγησέ μου πώς το φαντάζεσαι εσύ. Ανοιχτή συζήτηση σπίτι του στις 5 με Earl Gray; Ποστ στο FB; Διαδηλώνουμε αλλά όταν οι μπάτσοι αρχίζουν τα χημικά στήνουμε κώλο; Και (χωρίς προφανώς να παραλληλίζω ή να αντιστοιχώ) οι Θερμοπύλες ήταν genius κίνηση; Το να επιτεθείς στον διαρρήκτη τη νύχτα όταν δίπλα κοιμάται το παιδί σου; 5
Ntinaras Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Παραληρημα και πανω απολα μηδεν ουσια πανω σε οτι εγραψα, απλα το γυρναμε στο τσαμικο και its ok. Ασε που δε γινεται να ειμαι πιο βολεμενος απο σενα, δεδομενου οτι δεν ζω καν στη χωρα μου εξαιτιας αυτων που κοπτεσαι οτι πας κοντρα εσυ (και γενικα οτι η αριστερα εχει παρει εργολαβια την επιλυση ολων αυτων) -μεσα στα φορουμ καλα τα πας anyway-, τη στιγμη που εσυ και στην Ελλαδα ζεις και ανετος εισαι. φυσικα και εισαι πιο βολεμενος,οσο δε παει,απο τη στιγμη που οτιδηποτε παει να αλλαξει και αντιδρας με αυτο σημαινει οτι "καλα ειμαστε εδω,γιατι να το πειραξουμε?" το οτι μενεις σε αλλη χωρα δε σημαινει οτι εχεις αλλαξει την αποψη σου για την ελλαδα. φαντασου κιολας,εισαι εξω,και γουσταρεις να μην αλλαξει τιποτα σε μια χωρα που ολο και περισσοτερο βουλιαζει. αλλα ετσι ειναι,μακρια απ το κωλο μας...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Επειδή ειλικρινά δε μπορώ να κατανοήσω πως είναι εφαρμόσιμος ο χαρακτηρισμός "genius" σε δράσεις βίαιης διαμαρτυρίας, εξήγησέ μου πώς το φαντάζεσαι εσύ. Ανοιχτή συζήτηση σπίτι του στις 5 με Earl Gray; Ποστ στο FB; Διαδηλώνουμε αλλά όταν οι μπάτσοι αρχίζουν τα χημικά στήνουμε κώλο; Και (χωρίς προφανώς να παραλληλίζω ή να αντιστοιχώ) οι Θερμοπύλες ήταν genius κίνηση; Το να επιτεθείς στον διαρρήκτη τη νύχτα όταν δίπλα κοιμάται το παιδί σου; Μη τα ισοπεδωνεις ολα ομως... Ο τυπος εδω ξερει οτι δολοφονουν και ζηταει να το κανουν και στον ιδιο. Τι σχεση εχει αυτο με τις Θερμοπυλες? Τι ειδους ωφελιμη αντιδραση ειναι αυτη και για ποιο σκοπο να το κανει μονος? Για να ξεμπροστιασει τους μπατσους που εν συνεχεια τον δολοφονουν? Indeed, ειναι ηδη ξεμπροστιασμενοι αφου σκοτωσαν κι αλλους. Για να πετυχει το στοχο της διαμαρτυριας? Πως ακριβως? Η ο αλλος παραλληλισμος οτι αν δεν κανεις αυτο (να πας δηλαδη να ζητας να σε σκοτωσουν), τοτε εισαι ο τυπος που κανει επανασταση στα fb ή με συζητησεις στα σπιτια... φυσικα και εισαι πιο βολεμενος,οσο δε παει,απο τη στιγμη που οτιδηποτε παει να αλλαξει και αντιδρας με αυτο σημαινει οτι "καλα ειμαστε εδω,γιατι να το πειραξουμε?" το οτι μενεις σε αλλη χωρα δε σημαινει οτι εχεις αλλαξει την αποψη σου για την ελλαδα. φαντασου κιολας,εισαι εξω,και γουσταρεις να μην αλλαξει τιποτα σε μια χωρα που ολο και περισσοτερο βουλιαζει. αλλα ετσι ειναι,μακρια απ το κωλο μας... Οταν μεταναστευσεις, βολεμενε, ελα να πεις για τα ζορια που τραβας στην Ελλαδα ή τι ειμαι εγω. Μεχρι τοτε αραξε στα κυβικα σου, δινε ως interest στο προφιλ σου τα "βυζια" και πουλα επανασταση στο ινσομνια την ιδια ωρα που θα ποσταρεις για τηλεορασεις και καρτες γραφικων μερικων χιλιαδων ευρω και δια της εις ατοπον απαγωγης προσπαθησε να παριστανεις τον Τσε, βαφτιζοντας βολεμενους τους αλλους για να κανεις εσυ τον βιοπαλαιστη. Που θα κρινει ο καθε αδαης το ποιος ειναι ο βολεμενος και ποιος οχι.
Lucifer Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μη τα ισοπεδωνεις ολα ομως... Ο τυπος εδω ξερει οτι δολοφονουν και ζηταει να το κανουν. Τι σχεση εχουν αυτο με τις Θερμοπυλες? Η ο αλλος παραλληλισμος οτι αν δεν κανεις αυτο (να πας δηλαδη να ζητας να σε σκοτωσουν), τοτε εισαι ο τυπος που κανει επανασταση στα fb ή με συζητησεις στα σπιτια... Αυτό που ήθελα να τονίσω με τα επιπλέον παραδείγματα (που, ναι, είπαμε δεν έχουν κοινό έδαφος πέραν αυτού --->) είναι πως υπάρχουν καταστάσεις (πρώτα στον "πόλεμο", κατόπιν στον έρωτα και λίγο και στη δουλειά) που όταν διακυβεύεται κάτι που θεωρείς δικαίωμα, δεν χωράει σκέψη. Ο συγκεκριμένος τύπος ούτε βαράει την αύρα γιατί πιστεύει ότι μπορεί να τρυπήσει λαμαρίνα με το χέρι του, ούτε για να τον πυροβολήσουν. Βαράει γιατί "γαμώ το σπίτι σας και ό,τι αγαπάτε, αργκχ". Και κατ' εμέ, έχει δίκιο να νοιώθει έτσι. Ο μπάτσος από την άλλη, πληρώνεται για να κάνει Χ πράγματα. Εγώ λέω ότι ένα από αυτά ΔΕΝ είναι να σου ανοίγει τη μάνικα εξ' επαφής επειδή κοπάνησες την αύρα με την παλάμη σου. Αν είναι όμως και αν δέχεται να το κάνει (genius κίνηση!), τότε είναι προφανές πως άμα τον ρίξεις κάτω, θα του ξεριζώσεις τα άντερα. Είναι η ιδιότητα του αντιπάλου που διαφοροποιεί τα δεδομένα. Αν πάω εγώ μέσα στο Χαριλάου ντυμένος θρυλέων, προφανώς και δε θα έπρεπε να με δείρουν, αλλά επίσης προφανώς τα θελε ο κώλος μου. Αν βολτάρω με το μίνι στη Σωκράτους 2 τη νύχτα, προφανώς και δε θα πρεπε να με βιάσουν, αλλά κι εγώ τι σκατά σκεφτόμουν; Από αυτή την άποψη, η "χαζή" κίνηση του διαδηλωτή προέκυψε σε νίκη γιατί οδήγησε τον απέναντι σε ένα λάθος που ΔΕΝ συνάδει με την ιδιότητά του. Και αυτό είναι μόνο δευτερεύον, το κύριο point είναι πως αν σκύβεις το κεφάλι κάθε φορά επειδή ξέρεις ότι "ο τύπος που με δυναστεύει αδίκως είναι αμείλικτος", ε κάτσε σπίτι και περίμενε να 'ρθει να σου πηδήξει και τη γυναίκα. 4
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Για εμας τους πιο πολιτισμενους (?) μπορει να ειναι νικη. Στην Τουρκια δεν υπαρχει περιπτωση να αλλαξουν πολλα σε οτι αφορα την καταστολη και τα ανθρωπινα δικαιωματα. Το βιωνουμε ως Ελληνες εις τους αιωνες των αιωνων, το βιωνει και ο ιδιος ο τουρκικος λαος (ιδιαιτερα εκει προς στα βαθη της Ασιας), το βιωσε και ο εν λογω διαδηλωτης που αποφασισε να παιξει με το "καθεστως". Eννοω οτι αυτη τη νικη του διαδηλωτη / λαθος του αστυνομικου που εντοπιζεις (και συμφωνω σιγουρα ως προς το 2ο σκελος) δεν θα την αξιολογησει κανεις εντος Τουρκιας, καρφακι δεν καιγεται στο στρατοκρατουμενο αυτο κρατος για τον 1, τους 2 ή τους 52 θανατους "ανεπιθυμητων". edit για το απο κατω troll: Οκ, κουρασες ομως.
Ntinaras Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Οταν μεταναστευσεις, βολεμενε, ελα να πεις για τα ζορια που τραβας στην Ελλαδα ή τι ειμαι εγω. Μεχρι τοτε αραξε στα κυβικα σου, δινε ως interest στο προφιλ σου τα "βυζια" και πουλα επανασταση στο ινσομνια την ιδια ωρα που θα ποσταρεις για τηλεορασεις και καρτες γραφικων μερικων χιλιαδων ευρω και δια της εις ατοπον απαγωγης προσπαθησε να παριστανεις τον Τσε, βαφτιζοντας βολεμενους τους αλλους για να κανεις εσυ τον βιοπαλαιστη. Που θα κρινει ο καθε αδαης το ποιος ειναι ο βολεμενος και ποιος οχι. 1ον δεν ειμαι ελλαδα,οποτε το επιχειρημα σου ειναι ατοπο 2ον αν παιρνεις σοβαρα το "βυζια" που εχω γραψει,τι πρεπει να πω για σενα που μεχρι πριν λιγο καιρο ειχες αβαταρ το σημα του βαζελου. 3ον δεν ηξερα οτι οι γνωσεις για ηλεκτρονικα μου απαγορευουν να εχω αποψη περι πολιτικης. 4ον ναι,πιο βολεμενος πεθαινεις.
KREATOR13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Λιγο ακυρο δεν ειναι να μιλαμε για διαμαρτυρια-ες σε μια χωρα που το 40% απεχει απο τις εκλογες? 3
deesnider Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Λιγο ακυρο δεν ειναι να μιλαμε για διαμαρτυρια-ες σε μια χωρα που το 40% απεχει απο τις εκλογες? Η αποτελεσματικότερη και με μεγαλύτερο αντίκτυπο διαμαρτυρία - ανεξαρτήτως χώρας - θα ήταν να απείχε από τις εκλογές το ...80% και βάλε. Τότε θα έτριζαν καρέκλες στ' αλήθεια... 1
Ntinaras Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Η αποτελεσματικότερη και με μεγαλύτερο αντίκτυπο διαμαρτυρία - ανεξαρτήτως χώρας - θα ήταν να απείχε από τις εκλογές το ...80% και βάλε. Τότε θα έτριζαν καρέκλες στ' αλήθεια... μπα,τιποτα δε θα αλλαζε,απλα θα βγαιναν τα ιδια ατομα με λιγοτερους ψηφοφορους. ετσι κι αλλιως αυτοι που ειναι το 40% της αποχης σιγουρα δεν ειναι αυτοι που αντιδρουνε.
deesnider Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 μπα,τιποτα δε θα αλλαζε,απλα θα βγαιναν τα ιδια ατομα με λιγοτερους ψηφοφορους. ετσι κι αλλιως αυτοι που ειναι το 40% της αποχης σιγουρα δεν ειναι αυτοι που αντιδρουνε. Δεν ξέρω ρε φίλε! Εικασίες κάνω ομολογουμένως, αλλά προσπαθώ να φανταστώ τον εαυτό μου - φτου, μακριά από 'μένα! - στη θέση των εκάστοτε κυβερνώντων και πιστεύω ότι δε θα τολμούσα να σχηματίσω κυβέρνηση, αν είχα την πλειοψηφία από το 20% μόνο τού εκλογικού σώματος. Νομίζω ότι θα φοβόμουν μη με φάει ζωντανό το 80%...
Ntinaras Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δεν ξέρω ρε φίλε! Εικασίες κάνω ομολογουμένως, αλλά προσπαθώ να φανταστώ τον εαυτό μου - φτου, μακριά από 'μένα! - στη θέση των εκάστοτε κυβερνώντων και πιστεύω ότι δε θα τολμούσα να σχηματίσω κυβέρνηση, αν είχα την πλειοψηφία από το 20% μόνο τού εκλογικού σώματος. Νομίζω ότι θα φοβόμουν μη με φάει ζωντανό το 80%... το 80% το οποιο απο την αδιαφορα θα ηταν παραλια? και στις ηπα εχουν κατι τεραστια ποσοστα αποχης,τι εχει γινει? 1
deesnider Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 το 80% το οποιο απο την αδιαφορα θα ηταν παραλια? και στις ηπα εχουν κατι τεραστια ποσοστα αποχης,τι εχει γινει? Έχουν τόσο υψηλό ποσοστό αποχής στις ΗΠΑ; Δεν το ήξερα, για να πω την αλήθεια...
Cossutius. Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Πάντως, η βιαιότητα των Τουρκων αστυνομικών, δεν ειναι χειρότερη από αυτή που έδειξαν οι δικοί μας κατά τη διάρκεια παλαιότερων διαμαρτυριών. Η διαφορά ήταν πως εδω δεν είχαμε νεκρούς αλλά υπήρξαν σοβαρότατοι τραυματισμοί και σοκαριστικότατα βίντεο και φωτογραφίες.. Ντινάρα στις ΗΠΑ ειναι συγκεκριμένες περιοχές αυτές με υψηλό ποσοστό αποχής απ όσο θυμάμαι. Μπορει να κάνω και λάθος βέβαια. στη θέση των εκάστοτε κυβερνώντων και πιστεύω ότι δε θα τολμούσα να σχηματίσω κυβέρνηση, αν είχα την πλειοψηφία από το 20% μόνο τού εκλογικού σώματος. Ξέρουμε όλοι μια χώρα που το έκανε με 30%...και νομίζω πως ειμαστε όλοι 100% σίγουροι, οτι θα σχημάτιζε και με 5% Γενικά νομίζω πως ο νόμος πλέον δεν έχει να κάνει με το τι θέλει η πλειοψηφία, αλλά με το τι έχει προαποφασιθεί να συμβεί. Εικασία δικιά μου βέβαια το τελευταίο. Ωπ...θα το συνεχίσει ο Ερντογάν. http://news247.gr/eidiseis/kosmos/news/panw_900_oi_syllhpseis_sthn_toyrkia_-_erntogan_pliatsikologoi_prokaloun_to_lao_mas.2278835.html
tolis_01 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 http://pirinoslogios.blogspot.gr/2013/06/abc-australia-stimeno-skiniko-apo-tourkia.html?spref=fb "Στημένο το σκηνικό απο τον Στρατό στη Τουρκία", μεταδίδει το ABC Australia! "Στόχος είναι η...Ελλάδα!" "Απο πολλά μέτρα μακρυά μυρίζει οτι το σκηνικό που λάμβάνει χώρα απο προχτές το βράδυ, μυρίζει προβοκάτσια του Στρατού προς τη κυβέρνηση Ερτογάν! Πηγές που πρόσκεινται στην κυβέρνηση, αναφέρουν οτι οι λόγοι που έχει στηθεί αυτό το σκηνικό, είναι να αναγκάσουν σε παραίτηση τη κυβέρνηση οι στρατιωτικοί, για να μπορέσουν έτσι να επανακτήσουν τον έλεγχο της χώρας, να αναδείξουν δικούς τους ανθρώπους στα κυβερνητικά πόστα και να βρούν την αφορμή που επιθυμούν, ούτως ώστε να επιτεθούν άμεσα και γρήγορα στην Ελλάδα, με σκοπό να αλλάξουν το στάτους στο Αιγαίο και να ελέγξουν τον ενεργειακό της πλούτο! Είναι γνωστό οτι οι στρατιωτικοί έχουν υποστεί τεράστια πλήγματα κατά τη διακυβέρνηση της χώρας απο τον ισλαμιστή Ερτογάν. Τον θεωρούν άμεσα υπέυθυνο για την απώλεια του ελέγχου της χώρας και παραβάτη της παρακαταθήκης του Κεμάλ Ατατούρκ, που θέτει ως εγγυητή τον Στρατό για το πολίτευμα της χώρας και την εξωτερική της πολιτική. Είναι επίσης γνωστό σε όλο το πολιτικό φάσμα της Τουρκίας, οτι ο Ρατζίπ Ερτογάν ονειρεύται την ανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, με τον εαυτό του ως πρώτο Σουλτάνο μετά τον Αμντουλ Χαμίτ πριν 100 χρόνια και έπρεπε να βάλει το άκρως διεφθαρμένο πλέον Στρατό στην άκρη για να εκλπηρώσει το όραμά του. Ομως, οι στρατιωτικοί τον περιμένουν στη γωνία κυριολεκτικά, έχοντας, όπως λένε σχετικές πηγές, το δικαίωμα ακόμη και της πραξικοπηματικής ανατροπής του, για να επαναφέρουν το προηγούμενο πολιτικό στάτους. Δηλαδή τη περίφημη "Θεματοφυλακή" του Στρατού, έναντι του "απαγορευμένου" ισλαμισμού απο τον Πατέρα των Τούρκων"! Ο στόχος όμως είναι άλλος. Οι στρατιωτικοί θεωρούν τον Ερτογάν ως ...ανίκανο να χειριστεί επαρκώς τα θέματα που αφορούν τη κατάσταση στα εξωτερικά της χώρας και ως άτολμο στο να προχωρήσει δυναμικά στη διεκδίκηση των δικαίων της και των συμφερόντων της. Εδώ φυσικά υποννοείται οτι ο Ερτογάν δεν τολμάει να τα βάλει ανοιχτά με τους Ελληνες διεκδικώντας αυτό που η Τουρκία θεωρεί αποκλειστικά δικό της, δηλαδή τον φερόμενο ως τεράστιο ενεργειακό πλούτο ο οποίος κρύβεται στα σπλάχνα της Ανατολικής Μεσογείου και της θάλασσας του Αιγαίου! Προσπαθούν να βρούν εναγωνίως την αφορμή για να τον ανατρέψουν, να επαναφέρουν και πάλι το προηγούμενο πολιτικό στάτους και να εφαρμόσουν το σχέδιο "Βαριοπούλα", το οποίο μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει και τον ανοιχτό πόλεμο με την Ελλάδα και την Κύπρο. Λίγο προσοχή τι διαδίδετε από τα φασιστοsite που μπαίνετε. http://jungle-report.blogspot.gr/2013/06/abc-australia.html Έχουν διαδωθεί και άλλες ψευδείς ειδήσεις (πχ για επίθεση με μολότωφ στο ελληνικό προξενείο). 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα