nicoc89 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Χθες το βράδυ πήγα να κοιμηθώ και είδα στην οθόνη του pc ενα κουνούπι τεράστιο. το σκότωσα και πρόσεξα οτι ήταν ραβδωτό , έμοιαζε σαν το παρακάτω.τα κουνούπια αυτά μπορούν να σκοτώσουν άνθρωπο τι προτείνεται ? γιατι πέρσι είχα στο δωμάτιο μου φιδάκι και απο ένα μηχάνημα με ταμπλέτες σε κάθε πρίζα και με είχαν τσιμπήσει και κουνούπια πολλές φορές (κοιμάμαι δίπλα από την πόρτα και την αφήνω ανοιχτή για δροσιά , δεν ξέρω μήπως φταίει αυτό) .εσείς τι χρησιμοποιείτε? ποιο ειναι το καλύτερο φάρμακο ? γιατι αρκετά ειναι αυτά που δεν κάνουν δουλειά !
stavi Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 που το ξέρεις ότι μπορούν να σκοτώσουν? κάθε χρόνο νομίζω έχουμε τέτοια ραβδωτά... τα θυμάμαι και παλιότερα δεν είναι έτσι ακριβώς όμως σ'αυτό της εικόνας
RottenLungs Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Πιο πολλές πιθανότητες έχει να πεθάνεις επειδή κοιμάσαι με φιδάκι στο δωμάτιο σου, παρα απο το κουνούπι. 13
SpirtouLisS Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 καποτε που ημουν φανταρος στο τατοι ειχαμε μονο απο αυτα τα κουνουπια. τα λενε κουνουπια τιγρης νομιζω. με τσιμπουσαν καθε μερα δεκαδες και ειδικα στη σκοπια...αστα να πανε. με εσωσε το autan τοτε καλο ειναι να προσπαθεις να μη σε τσιμπανε γιατι μπορει να μεταδωσουν αρκετες ασθενειες αλλα να σε σκοτωσουν δε νομιζω. τα οπλα σου ειναι σιτα στα παραθυρα, autan σε χερια και ποδια, φιδακι στο μπαλκονι και ταμπλετα καθε 4-5 ωρες στον τοιχο. ολα μαζι ή ξεχωριστα θα εχεις αποτελεσμα εχω παρατηρισει το χαρακτηριστικο οτι ειναι πιο επιθετικα απο τα κοινα κουνουπια και τις σκνιπες και επιμενουν παρα το οτι τα διωχνεις να σου επιτιθονται. οταν τα σκοτωνεις μενει στο τοιχο ενα σημαδι σα να εσβησες τσιγαρο και κολλησε η σταχτη ενα πραμα
bilakos10 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Κοιμάσαι με φιδάκι; Άμα το συνεχίσεις σε βλέπω σε λίγο καιρό να μασάς φύλλα δάφνης και να κάνεις την πυθία...Η μόνη λύση είναι η σίτα.
Apoll Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Κοιμάσαι με φιδάκι; Άμα το συνεχίσεις σε βλέπω σε λίγο καιρό να μασάς φύλλα δάφνης και να κάνεις την πυθία... Η μόνη λύση είναι η σίτα. Η μόνη λύση είναι να μετακομίσεις στην Βόρεια Ευρώπη. Έχω να δω κουνούπι 10 χρόνια τώρα στην Αγγλία 1
deesnider Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Η μόνη λύση είναι να μετακομίσεις στην Βόρεια Ευρώπη. Έχω να δω κουνούπι 10 χρόνια τώρα στην Αγγλία Το ακριβώς αντίθετο με εδώ που είμαι εγώ δηλαδή! Εκτός τού ότι το καλοκαίρι είναι δισεκατομμύρια, είναι και ίσα μ' ένα σπουργίτι το καθένα, τα καταραμένα! Άμα κάνεις το λάθος και σκοτώσεις κανένα στον τοίχο, μετά πρέπει να τον βάψεις ξανά...
chill Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Το ακριβώς αντίθετο με εδώ που είμαι εγώ δηλαδή! Εκτός τού ότι το καλοκαίρι είναι δισεκατομμύρια, είναι και ίσα μ' ένα σπουργίτι το καθένα, τα καταραμένα! Άμα κάνεις το λάθος και σκοτώσεις κανένα στον τοίχο, μετά πρέπει να τον βάψεις ξανά... Μην το βάφεις και εσύ άστο σαν προειδοποίηση για τα υπόλοιπα!!! Εγώ έχω στο σπίτι σίτες παντού. Anyway τρύπωσε ένα και μου έκανε 2 τσιμπίματα που έχουν γίνει πουά. Ένα στο κάθε χέρι, στο ίδιο ακριβώς σημείο. Καλλιτέχνης κουνούπι να πούμε, απόλυτα συμμετρικά τα δυο τσιμπήματα.
johnbond Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Ένα τέτοιο ραβδωτο είχα πιάσει παλιότερα και το είχα πάει για εξέταση γιατί φοβόμουν οτι είναι τίγρης,αλλά τελικά αποδείχτηκε οτι επρόκειτο για άλλο είδος.
Orpheas1992 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Και γω βρισκω αρκετα τετοια ασπρομαυρα καθε καλοκαιρι στο σπιτι....κουνουπια τιγρεις ειναι και μπορουν να μεταφερουν αρκετες ασθενειες αλλα δεν σκοτωνουν. Πριν μερικα χρονια πρεπει να μας ηρθαν, θυμαμαι ενα αντιστοιχο ρεπορταζ σε τοπικο καναλι νομιζω...Σιτες και μεχρι να κοιμηθεις, ο,τι βλεπεις να πεταει στο δωματιο το σκοτωνεις...η μονη λυση Απο απωθητικα μονο το φιδακι κανει καλη δουλεια πιστευω αλλα δεν ειναι υγιεινο να κοιμασαι με αυτο....τα υπολοιπα φαρμακακια δεν πιανουν παντα, πρεπει να τα εχουν συνηθισει
g_alkis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Εμ δεν έγινες σαολίν να τα εξολοθρεύεις αστραπιαία
takiss!! Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 για τον ύπνο κουνουπιέρα και είσαι άρχοντας.. πρόσεχε μόνο μην κλείσεις μέσα κανα κουνούπι και σε κάνει τρυπητήρι
kataramenos32 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Οπως και να εχει η καλυτερη λυση ειναι το κουνουπελαιο του στρατου φιλε.Οταν ειχα παρουσιαστει το μηνα Ιουλιο μας ειχαν δωσει στο κεντρο και απλα δεν σε πλησιαζει τπτ.πετρελαιο σου σ λεω αστο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα