Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 αυτό είναι πάρα πολύ επικύνδινο. Don' t do it! Fedon... 6
panos_90 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Έχω ακούσει πολλούς να λένε να βάζεις ρακί πάνω σου γιατί τα απωθεί τα κουνούπια.Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά δεν αξίζει κιόλας να βρωμοκοπάς για να μην σε τσιμπήσουν. Sent from my iPhone using Insomnia
nicoc89 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 αυτό είναι πάρα πολύ επικύνδινο. Don' t do it! το είχα κάνει ενα βράδυ που είχαν μπει μέσα μύγες και δεν είχα αντιμυγικό σπρέι και έβαλα φωτιά στην κουρτίνα .. δεν έχω σκοπό να το ξανακάνω
vocals_ Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Πλάκα πλάκα φέτος έχω δει μόνο τέτοια κουνούπια, και είναι και αρκετά μεγαλύτερα από τις προηγούμενες χρονιές. Weird. Βέβαια αν θυμάμαι καλά τα 2-3 που είχα παρατηρήσει από κοντά είχαν ραβδώσεις μόνο στο σώμα κι όχι και στα πόδια τους, δεν είμαι σίγουρος όμως.
SpirtouLisS Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Έχω ακούσει πολλούς να λένε να βάζεις ρακί πάνω σου γιατί τα απωθεί τα κουνούπια.Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά δεν αξίζει κιόλας να βρωμοκοπάς για να μην σε τσιμπήσουν. Sent from my iPhone using Insomnia η ρακη ανακουφιζει απο ενα τσιμπημα καθως ψυχει την περιοχη λογω του οτι εξατμιζεται το οινοπνευμα. αλλα οταν με το καλο εξατμιστει τα κουνουπια θα σου επιτεθουν ξανα. αν εισαι γλυκοαιματος τα γιατροσοφια δεν ειναι λυση. μια πολυ καλη οικολογικη (λεμε τωρα) λυση ειναι το ac. οταν πεσει η θερμοκρασια κατω απο το 23-24 ή καπου εκει τελος παντων τα κουνουπια ψιλοναρκωνονται και δεν τσιμπουν. καπου το ειχα διαβασει και επισης το εχω επιβεβαιωσει (εκτος αν το ειχαν διαβασει και τα κουνουπια και ηταν placebo effect )
De@th L0rd Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δυνατός ανεμιστήρας κυρίες κ κύριοι, το καλύτερο αντικουνουπικό. Τα κουνούπια είναι πολύ αδύναμοι πιλότοι σε αντίθεση με μύγες, μέλισσες κ.α. 1
nicoc89 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 διάβασα σε ενα επιστημονικό περιοδικό οτι τα κουνούπια μπορούν να μεταφέρουν σύφιλη , χλαμύδια , κονδυλώματα και aids , ισχύει ?
deesnider Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 διάβασα σε ενα επιστημονικό περιοδικό οτι τα κουνούπια μπορούν να μεταφέρουν σύφιλη , χλαμύδια , κονδυλώματα και aids , ισχύει ? Το όνομα τού εν λόγω επιστημονικού περιοδικού παρακαλώ...
Antwni Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Το όνομα τού εν λόγω επιστημονικού περιοδικού παρακαλώ... Cosmopolitan 2
nicoc89 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Το όνομα τού εν λόγω επιστημονικού περιοδικού παρακαλώ... ενα παλιό τεύχος του National Geographic
deesnider Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 ενα παλιό τεύχος του National Geographic Έγραψε το ...National Geographic, ότι το aids μπορεί να μεταδοθεί στον άνθρωπο από κουνούπια;!;!;!;! Αριθμό τεύχους ...τώρα!!!
nicoc89 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Έγραψε το ...National Geographic, ότι το aids μπορεί να μεταδοθεί στον άνθρωπο από κουνούπια;!;!;!;! Αριθμό τεύχους ...τώρα!!! δεν θυμάμαι, πάνε χρόνια που το διάβασα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα