Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Έχω ακούσει πολλούς να λένε να βάζεις ρακί πάνω σου γιατί τα απωθεί τα κουνούπια.Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά δεν αξίζει κιόλας να βρωμοκοπάς για να μην σε τσιμπήσουν.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

αυτό είναι πάρα πολύ επικύνδινο. Don' t do it!

το είχα κάνει ενα βράδυ που είχαν μπει μέσα μύγες και δεν είχα αντιμυγικό σπρέι και έβαλα φωτιά στην κουρτίνα ..

δεν έχω σκοπό να το ξανακάνω

Δημοσ.

Πλάκα πλάκα φέτος έχω δει μόνο τέτοια κουνούπια, και είναι και αρκετά μεγαλύτερα από τις προηγούμενες χρονιές. Weird.

Βέβαια αν θυμάμαι καλά τα 2-3 που είχα παρατηρήσει από κοντά είχαν ραβδώσεις μόνο στο σώμα κι όχι και στα πόδια τους, δεν είμαι σίγουρος όμως.

Δημοσ.

Έχω ακούσει πολλούς να λένε να βάζεις ρακί πάνω σου γιατί τα απωθεί τα κουνούπια.Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά δεν αξίζει κιόλας να βρωμοκοπάς για να μην σε τσιμπήσουν.

Sent from my iPhone using Insomnia

η ρακη ανακουφιζει απο ενα τσιμπημα καθως ψυχει την περιοχη λογω του οτι εξατμιζεται το οινοπνευμα. αλλα οταν με το καλο εξατμιστει τα κουνουπια θα σου επιτεθουν ξανα.

αν εισαι γλυκοαιματος τα γιατροσοφια δεν ειναι λυση.

μια πολυ καλη οικολογικη (λεμε τωρα) λυση ειναι το ac. οταν πεσει η θερμοκρασια κατω απο το 23-24 ή καπου εκει τελος παντων τα κουνουπια ψιλοναρκωνονται και δεν τσιμπουν. καπου το ειχα διαβασει και επισης το εχω επιβεβαιωσει (εκτος αν το ειχαν διαβασει και τα κουνουπια και ηταν placebo effect :-D )

Δημοσ.

Δυνατός ανεμιστήρας κυρίες κ κύριοι, το καλύτερο αντικουνουπικό. Τα κουνούπια είναι πολύ αδύναμοι πιλότοι σε αντίθεση με μύγες, μέλισσες κ.α.

• Like 1
Δημοσ.

διάβασα σε ενα επιστημονικό περιοδικό οτι τα κουνούπια μπορούν να μεταφέρουν σύφιλη , χλαμύδια  , κονδυλώματα και aids , ισχύει ?

Δημοσ.

διάβασα σε ενα επιστημονικό περιοδικό οτι τα κουνούπια μπορούν να μεταφέρουν σύφιλη , χλαμύδια  , κονδυλώματα και aids , ισχύει ?

Το όνομα τού εν λόγω επιστημονικού περιοδικού παρακαλώ...

Δημοσ.

Το όνομα τού εν λόγω επιστημονικού περιοδικού παρακαλώ...

ενα παλιό τεύχος του National Geographic

Δημοσ.

ενα παλιό τεύχος του National Geographic

Έγραψε το ...National Geographic, ότι το aids μπορεί να μεταδοθεί στον άνθρωπο από κουνούπια;!;!;!;! :blink:  :blink:  :blink: 

Αριθμό τεύχους ...τώρα!!!

Δημοσ.

Έγραψε το ...National Geographic, ότι το aids μπορεί να μεταδοθεί στον άνθρωπο από κουνούπια;!;!;!;! :blink:  :blink:  :blink: 

Αριθμό τεύχους ...τώρα!!!

δεν θυμάμαι, πάνε χρόνια που το διάβασα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...