nicoc89 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Το ξέρω. αφου το ξέρεις γιατί με ρωτάς? ελεος ρε παιδιά , απαντήστε μια φορά με σοβαρότητα σε ενα θέμα .. δεν είπα να μην είμαστε χαλαροί ...και το καλαμπούρι μας θα το κάνουμε αλλα ας βρεθεί πρώτα μια απάντηση ..αν διατρέχουμε εναν Α κίνδυνο καλό ειναι να το γνωρίζουμε , καλοκαίρι έχουμε και τα κουνούπια έχουν αφηνιάσει . 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 ελεος ρε παιδιά , απαντήστε μια φορά με σοβαρότητα σε ενα θέμα .. not sure if..
deesnider Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 αφου το ξέρεις γιατί με ρωτάς? ελεος ρε παιδιά , απαντήστε μια φορά με σοβαρότητα σε ενα θέμα .. δεν είπα να μην είμαστε χαλαροί ...και το καλαμπούρι μας θα το κάνουμε αλλα ας βρεθεί πρώτα μια απάντηση ..αν διατρέχουμε εναν Α κίνδυνο καλό ειναι να το γνωρίζουμε , καλοκαίρι έχουμε και τα κουνούπια έχουν αφηνιάσει . Ρε Νίκο, δεν κόβεις το δούλεμα καμιά ώρα; Βαρετό έχει καταντήσει μωρ' αδερφάκι μου! Κάνε μια ρημαδοαναζήτηση στο google και, αν βρεις έστω και μία έγκυρη δημοσίευση/επιστημονική έρευνα στην οποία αναφέρεται ότι το aids είναι δυνατόν να μεταδοθεί στον άνθρωπο από τσίμπημα κουνουπιού, θα λύσεις την απορία σου. Είναι δυνατόν να ζητάς σοβαρές απαντήσεις σε αστεία ερωτήματα; «...αν διατρέχουμε κίνδυνο», «αν μας ...ψεκάζουν», «αν η γιαγιά μου είχε ρουλεμάν»....
bilakos10 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 διάβασα σε ενα επιστημονικό περιοδικό οτι τα κουνούπια μπορούν να μεταφέρουν σύφιλη , χλαμύδια , κονδυλώματα και aids , ισχύει ? Σιγά μην μεταφέρουν και τις παραγγελίες απ' το γυράδικο της γειτονιάς. 2
nicoc89 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Σιγά μην μεταφέρουν και τις παραγγελίες απ' το γυράδικο της γειτονιάς. ναι ωραία , εξυπνάδες τώρα... τουλάχιστον θα μπορούσες σε παρακαλώ να παραθέσεις μια ΣΟΒΑΡΗ πηγή να καταλάβουμε και εμείς που το στηρίζεις αυτό που λες?
deesnider Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 θα μπορούσες σε παρακαλώ να παραθέσεις μια ΣΟΒΑΡΗ πηγή να καταλάβουμε και εμείς που το στηρίζεις αυτό που λες? Δεσμεύομαι ότι θα παραθέσω εγώ, αλλά μόνο αφού παραθέσεις εσύ το συγκεκριμένο άρθρο του National Geographic, στο οποίο λες ότι διάβασες αυτή την ιστορία. Ψάξε, βρες το, πόσταρέ το κι εδώ είμαστε...
nicoc89 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δεσμεύομαι ότι θα παραθέσω εγώ, αλλά μόνο αφού παραθέσεις εσύ το συγκεκριμένο άρθρο του National Geographic, στο οποίο λες ότι διάβασες αυτή την ιστορία. Ψάξε, βρες το, πόσταρέ το κι εδώ είμαστε... που να το βρω? πιθανότατα έχει καταλήξει στα σκουπίδια μετά απο τόσα χρόνια . αν κάνω λάθος διαψεύστε με παραθέτοντας τις πηγές σας. Δεν μπορούμε να πετάμε έτσι κουβέντες χωρίς να τις υποστηρίζουμε.
bilakos10 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 που να το βρω? πιθανότατα έχει καταλήξει στα σκουπίδια μετά απο τόσα χρόνια . αν κάνω λάθος διαψεύστε με παραθέτοντας τις πηγές σας. Δεν μπορούμε να πετάμε έτσι κουβέντες χωρίς να τις υποστηρίζουμε. Έλα ρε παλικάρι μου, βιολογία δεν έχεις κάνει στο λύκειο; Δεν ξέρεις πως ο ιός του aids δεν μπορεί να επιβιώσει στον οργανισμό του κουνουπιού; Ο μόνος τρόπος να κολλήσεις aids από κουνούπι είναι να κάτσεις να στον περάσει ένα χέρι. Λίγο αδύνατον ε;
nicoc89 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Έλα ρε παλικάρι μου, βιολογία δεν έχεις κάνει στο λύκειο; Δεν ξέρεις πως ο ιός του aids δεν μπορεί να επιβιώσει στον οργανισμό του κουνουπιού; Ο μόνος τρόπος να κολλήσεις aids από κουνούπι είναι να κάτσεις να σε περάσει ένα χέρι. Λίγο αδύνατον ε; οχι , πήγα τεε και μετά την πρώτη χρονιά άλλαξαν σε ΕΠΑΣ με αποτέλεσμα να μας κόψουν τα μαθήματα εκτός ειδικότητας .
bilakos10 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 οχι , πήγα τεε και μετά την πρώτη χρονιά άλλαξαν σε ΕΠΑΣ με αποτέλεσμα να μας κόψουν τα μαθήματα εκτός ειδικότητας . Συγχωρεμένος τότε!
deesnider Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 που να το βρω? πιθανότατα έχει καταλήξει στα σκουπίδια μετά απο τόσα χρόνια . αν κάνω λάθος διαψεύστε με παραθέτοντας τις πηγές σας. Δεν μπορούμε να πετάμε έτσι κουβέντες χωρίς να τις υποστηρίζουμε. Σού είπα πριν: Αναζήτησε στο google άλλη τεκμηριωμένη αναφορά. Εδώ μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες μάστιγες τής ανθρωπότητας. Λες η μόνη δημοσίευση για το πως μεταδίδεται ο ιός τού aids, να υπήρξε στο τεύχος που διάβασες εσύ, το οποίο - μολονότι αναφερόταν σε κάτι τόσο σοβαρό - δεν το φύλαξες ως κόρη οφθαλμού, αλλά το ...πέταξες;... ...κι εγώ μπορώ να σου πω ότι έχω πετάξει στα σκουπίδια ένα δημοσίευμα, στο οποίο είχα διαβάσει ότι από το big bang προέκυψε ο ...Θεός, ο οποίος δημιούργησε αρχικά τον ...T-Rex και την Τσίτα, από το ζευγάρωμα των οποίων προέκυψαν οι πρόγονοι τού σύγχρονου ανθρώπου. Παράθεσε τις πηγές σου οι οποίες με διαψεύδουν. Εκτός κι αν δέχεσαι τα λεγόμενά μου, οπότε όλα καλά! 1
g_alkis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Είχα διαβάσει κι εγώ αυτό για τον T-Rex. Οφείλει εις διπλούν να το διαψεύσει ο nicoc 2
nicoc89 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 πιστεύω πως έχω δίκιοδυστυχώς το περιοδικό δεν είναι στα χέρια μουας προχωρήσει η συζήτηση παρακάτω...ποιες μάρκες εντομοκτόνων χρησιμοποιείτε ?
bilakos10 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Είχα διαβάσει κι εγώ αυτό για τον T-Rex. Οφείλει εις διπλούν να το διαψεύσει ο nicoc Κάντο εις τριπλούν... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα