Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.acrobase.gr/showthread.php?t=16673

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι ο HIV ΔΕΝ μεταδίδεται με:
Σάλιο, δάκρυα, ιδρώτα, κόπρανα ή ούρα
Αγκαλιά
Φιλί
Μασάζ
Χειραψία
Τσιμπήματα εντόμων
Συγκατοίκηση με κάποιον οροθετικό
Κοινή χρήση τουαλέτας ή ντους

Πηγή και περισσότερες πληροφορίες για τον ιό του AIDS: www.hivaids.gr

• Like 1
  • Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Είχα διαβάσει κι εγώ αυτό για τον T-Rex. Οφείλει εις διπλούν να το διαψεύσει ο nicoc

Κάντο εις τριπλούν...

Με κατεβάσατε απ' το καλάμι δια τής βίας! Πάει η πεποίθησή μου ότι μόνο εγώ κατείχα μοναδικής βαρύτητας πηγές γνώσης...

ποιες μάρκες εντομοκτόνων χρησιμοποιείτε εισπνέετε?

Fixed...

Δημοσ.

οπότε το άρθρο που διάβασα ήταν λανθασμένο . B)
πάμε παρακάτω.

Δημοσ.

Κάπου είχα διαβάσει οτι ακόμα και να σε τσιμπήσουν ταυτόχρονα ένα εκατομμύριο κουνούπια μολυσμένα με AIDS, ο κίνδυνος να κολλήσεις είναι κάτι λιγότερο απο 1%.

Δημοσ.

Λοιπόν,για προστασία από τα κουνούπια να πάρετε από τα φαρμακεία μία Crilen..

Λίγο ακριβή (γύρω στα 15 ευρώ) αλλά θαυματουργή!!!!!!

Δημοσ.

Κάπου είχα διαβάσει οτι ακόμα και να σε τσιμπήσουν ταυτόχρονα ένα εκατομμύριο κουνούπια μολυσμένα με AIDS, ο κίνδυνος να κολλήσεις είναι κάτι λιγότερο απο 1%.

Μετα απο ενα τετοιο, δε χρειαζεται να κολησεις aids θα εχεις ηδη φυγει απο αναφυλακτικο σοκ  :)

• Like 1
Δημοσ.

αυτο με το aids και τα κουνουπια ισχυει κατα ενα μερος αλλα με την υπο προυποθεση να τσιμπησει καποιον σε ανοιχτη πληγη αλλα οι πιθανοτητες ειναι κατω του 5%, το θυμαμαι σε μια ανοιχτη συζητηση μικροβιολογου

Δημοσ.

Αν θέλετε γράψτε σας παρακαλώ μαρκες εντομοκτόνων και αν χρησιμοποιείτε μηχανήματα με ταμπλέτες ή υγρό γιατί θέλω να πάρω και δεν θέλω να πετάξω τα λεφτά μου σε κάτι που δεν θα κάνει δουλειά ...
σίτες που μου πρότειναν κάποιοι είναι δύσκολο να βάλω .

αυτο με το aids και τα κουνουπια ισχυει κατα ενα μερος αλλα με την υπο προυποθεση να τσιμπησει καποιον σε ανοιχτη πληγη αλλα οι πιθανοτητες ειναι κατω του 5%, το θυμαμαι σε μια ανοιχτη συζητηση μικροβιολογου

δηλαδή μια γυναίκα θα κινδύνευε ?

• Like 1
Δημοσ.

Αρα υπάρχουν πιθανότητες!  :ph34r:

• Like 1
Δημοσ.

13765_offer_alternative.jpg

Αυτές χρησιμοποιώ και δεν μας έχει τσιμπήσει τίποτα εδώ και 2 καλοκαίρια. Θεωρώ ότι είναι πιο "υγιεινές" σε σχέση με τις απλές ταμπλέτες καθώς το συστατικό τους είναι φυσικό (από χρυσάνθεμα).

http://en.wikipedia.org/wiki/Pyrethrum

• Like 2
Δημοσ.

Θα το δοκιμάσω και θα παραθέσω τα αποτελέσματα!

Δημοσ.

Παρε μια ηλ. ρακετα απο καποιον Κινεζο με 5ε και θα το γουσταρεις παραπανω καθε φορα που σκοτωνεις ενα, και το τσαφ θα ακους, την γυμναστικουλα σου θα κανεις κυνηγωντας τα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...