SOADNICK Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 http://www.acrobase.gr/showthread.php?t=16673 Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι ο HIV ΔΕΝ μεταδίδεται με: Σάλιο, δάκρυα, ιδρώτα, κόπρανα ή ούραΑγκαλιάΦιλίΜασάζΧειραψίαΤσιμπήματα εντόμωνΣυγκατοίκηση με κάποιον οροθετικόΚοινή χρήση τουαλέτας ή ντους Πηγή και περισσότερες πληροφορίες για τον ιό του AIDS: www.hivaids.gr 1
deesnider Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Είχα διαβάσει κι εγώ αυτό για τον T-Rex. Οφείλει εις διπλούν να το διαψεύσει ο nicoc Κάντο εις τριπλούν... Με κατεβάσατε απ' το καλάμι δια τής βίας! Πάει η πεποίθησή μου ότι μόνο εγώ κατείχα μοναδικής βαρύτητας πηγές γνώσης... ποιες μάρκες εντομοκτόνων χρησιμοποιείτε εισπνέετε? Fixed...
nicoc89 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 οπότε το άρθρο που διάβασα ήταν λανθασμένο . πάμε παρακάτω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 ή απλά το διάβασες μετά από χρήση εντομοκτόνου... 2
Tilemaxx Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Κάπου είχα διαβάσει οτι ακόμα και να σε τσιμπήσουν ταυτόχρονα ένα εκατομμύριο κουνούπια μολυσμένα με AIDS, ο κίνδυνος να κολλήσεις είναι κάτι λιγότερο απο 1%.
Andre85 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Λοιπόν,για προστασία από τα κουνούπια να πάρετε από τα φαρμακεία μία Crilen.. Λίγο ακριβή (γύρω στα 15 ευρώ) αλλά θαυματουργή!!!!!!
pournaras Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Κάπου είχα διαβάσει οτι ακόμα και να σε τσιμπήσουν ταυτόχρονα ένα εκατομμύριο κουνούπια μολυσμένα με AIDS, ο κίνδυνος να κολλήσεις είναι κάτι λιγότερο απο 1%. Μετα απο ενα τετοιο, δε χρειαζεται να κολησεις aids θα εχεις ηδη φυγει απο αναφυλακτικο σοκ 1
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 αυτο με το aids και τα κουνουπια ισχυει κατα ενα μερος αλλα με την υπο προυποθεση να τσιμπησει καποιον σε ανοιχτη πληγη αλλα οι πιθανοτητες ειναι κατω του 5%, το θυμαμαι σε μια ανοιχτη συζητηση μικροβιολογου
nicoc89 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Αν θέλετε γράψτε σας παρακαλώ μαρκες εντομοκτόνων και αν χρησιμοποιείτε μηχανήματα με ταμπλέτες ή υγρό γιατί θέλω να πάρω και δεν θέλω να πετάξω τα λεφτά μου σε κάτι που δεν θα κάνει δουλειά ...σίτες που μου πρότειναν κάποιοι είναι δύσκολο να βάλω . αυτο με το aids και τα κουνουπια ισχυει κατα ενα μερος αλλα με την υπο προυποθεση να τσιμπησει καποιον σε ανοιχτη πληγη αλλα οι πιθανοτητες ειναι κατω του 5%, το θυμαμαι σε μια ανοιχτη συζητηση μικροβιολογου δηλαδή μια γυναίκα θα κινδύνευε ? 1
V for Vagelis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Κάπου είχα διαβάσει οτι ακόμα και να σε τσιμπήσουν ταυτόχρονα ένα εκατομμύριο κουνούπια μολυσμένα με AIDS, ο κίνδυνος να κολλήσεις είναι κάτι λιγότερο απο 1%. Αρα υπάρχουν πιθανότητες! 1
BritGreek Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Αυτές χρησιμοποιώ και δεν μας έχει τσιμπήσει τίποτα εδώ και 2 καλοκαίρια. Θεωρώ ότι είναι πιο "υγιεινές" σε σχέση με τις απλές ταμπλέτες καθώς το συστατικό τους είναι φυσικό (από χρυσάνθεμα). http://en.wikipedia.org/wiki/Pyrethrum 2
original911 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Η εντομοπαγιδα με λάμπα uv κάνει δουλειά ? Ναι αμε.Κ οταν ακους το παφ παιρνεις κ μια χαρα παραπανω!
bilakos10 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Κάπου είχα διαβάσει οτι ακόμα και να σε τσιμπήσουν ταυτόχρονα ένα εκατομμύριο κουνούπια μολυσμένα με AIDS, ο κίνδυνος να κολλήσεις είναι κάτι λιγότερο απο 1%. Θα το δοκιμάσω και θα παραθέσω τα αποτελέσματα!
SOADNICK Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Παρε μια ηλ. ρακετα απο καποιον Κινεζο με 5ε και θα το γουσταρεις παραπανω καθε φορα που σκοτωνεις ενα, και το τσαφ θα ακους, την γυμναστικουλα σου θα κανεις κυνηγωντας τα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα