Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αλλο προβλημα τωρα αυτο...

 

ειχα παρατηρισει τον σκληρο μου δισκο (αυτον που τρεχω τα windows και ειναι ενας ssd 64gb)

εχω και εναν κανονικο σκληρο δισκο αλλα μονο για αποθηκευτικο χωρο...αλλα δεν ειναι εκει το προβλημα το προβλημα βρισκετε στον ssd

 

ο σσδ ειχε ελευθερο χωρο περιπου 8gb-7gb αλλα πολλες φορες εβλεπα οτι εδειχνε οτι ειναι στα 5gb μετα στα 3gb και τωρα ειναι σε 99MB ελευθερο χωρο! αυτο το εχω παρατηρισει και συμβαινει εδω και 2 βδομαδες που εχω και ενα αλλο προβλημα με τα βιντεο στο youtube και πολλες φορες το εβλεπα αυτο επειδη εσβινα τα browser και να ξαναεκανα εγκατασταση αλλα μονο αυτα δεν κατεβασα κατι τρελο ετσι ωστε να γεμισει 8γβ που ειχε ελευθερα ο σσδ!!!

 

τι παιζει να συμβαινει κανεις καμια ιδεα???

Δημοσ.

Κατ'αρχην έχεις ακολουθήσει κανέναν οδηγό για την σωστή εγκατάσταση του SSD ?

Έχεις κάνει clean disk καθόλου ?

Έχεις μειώσει το page file και τα restore points ?

Έχεις ρυθμίσει το indexing ?

O 64ρης στα windows τα χρειάζεται όλα αυτά γιατι γρήγορα γίνεται.. "εφαρμοστός."

Δημοσ.

καλημερα...
τον σσδ βασικα και τα windows περιμενα εναν φιλο μου να τα εγκαταστησει αυτος επειδη ξερει και εχει κ αυτος σσδ...

 

τωρα ολα τα υπολοιπα οχι...το μονο που κανω εγω ειναι μετα απο απεγκατασταση καποιου προγραμματος ειναι να πηγαινω και να σβηνο οτι φακελους απομενουν απο το προγραμμα που απεγκατεστησα στον σσδ.

 

παιχνιδια, βιντεο, εικονες, download αρχεια, κτλπ τα εχω φτιαξει να αποθηκευονται στον αλλο σκληρο δισκο.

 

Να σημειοσω οτι σημερα το πρωι ο σσδ εχει χωρητηκοτητα 9,87GB(ελευθερο χωρο)...πως αδιασε ενας θεος ξερει...αλλα ειμαι σιγουρος αμα κοιταξω αργοτερα η το βραδυ μπορει να εχει γεμισει παλι.......

Δημοσ.

εκανα τα βηματα
β. Απενεργοποίηση Indexing:

γ. Απενεργοποίηση System Restore & delete restore points:

δ. Disk Cleanup:
 

δοκιμαζα να ελενξω και το τριμ και το κοιταξα στο cmd και μου εβγαλε οτι το λογισμικο το υποστηριζει αλλα για να εβλεπα οτι το υποστηριζει και ο σσδ επερε να κατεβασω λογικα ενα προγραμμα στο οποιο το λινκ δεν δουλευει και λεει page not found
 

ειναι σημαντικο αυτο το τριμ πρεπει οπως δηποτε να το εχω ?

Δημοσ.

Ναι είναι αλλά πιστεύω ότι το έχεις κανε και ένα clean disk τώρα και έλεγξε τον χώρο σου. Απενεργοποίησε κ το defragment.

Δημοσ.

ο χωρος παραμενει ο ιδιος (οσως ηταν οταν τον ανοιξα το πρωι και βασικα οσως πρεπει να ειναι αναλογα με αυτα που εχω περασμενα μεσα στον σσδ) τωρα αν θα αλλαξει στην πορεια δεν ξερω...


εκανα και defragment..........(μολις)

Δημοσ.

Κατέβασε το WinDirStat και "τρέξε" το σαν Administrator. Θα σου βγάλει μια λίστα με όλους τους φακέλους σου και πόσο χώρο πιάνει έκαστος. Έτσι μπορείς να δεις πού έχουν "χαθεί" τα GB σου.

 

Επίσης, μπορείς να κατεβάσεις το CCleaner το οποίο είναι ένα πρόγραμμα που ανιχνεύει και αφαιρεί διάφορα "άχρηστα" αρχεία, ελευθερώνοντας σε κάποιες περιπτώσεις αρκετό χώρο.

Δημοσ.

Κατέβασε το WinDirStat και "τρέξε" το σαν Administrator. Θα σου βγάλει μια λίστα με όλους τους φακέλους σου και πόσο χώρο πιάνει έκαστος. Έτσι μπορείς να δεις πού έχουν "χαθεί" τα GB σου.

 

Επίσης, μπορείς να κατεβάσεις το CCleaner το οποίο είναι ένα πρόγραμμα που ανιχνεύει και αφαιρεί διάφορα "άχρηστα" αρχεία, ελευθερώνοντας σε κάποιες περιπτώσεις αρκετό χώρο.

το προβλημα μου δεν ειναι που εχουν χαθει τα gb αλλα το οτι απο 9 gb ελευθερο χωρο που πρεπει να εχει το σσδ πεφτει στα 1gb ή και λιγοτερο.

και αυτο συμβαινει συχνα, χωρις να σβησω τιποτα θα επανελθει απο μονο του παλι στα 9 gb...

(το ccleaner το ξερω και το χρησημοποιησα και για το προβλημα με τα βιντεακια στο youtube αλλα τπτ)

 

εκανα ολες τις οδηγειες που μου εδωσαν οι παραπανω χρηστες αλλα παλι τα ιδια τωρα το απογευμα!!!!

Δημοσ.

το προβλημα μου δεν ειναι που εχουν χαθει τα gb αλλα το οτι απο 9 gb ελευθερο χωρο που πρεπει να εχει το σσδ πεφτει στα 1gb ή και λιγοτερο.

Ε,μα αν βρεις που χάνονται αυτά τα gb,όταν χάνονται,θα μάθεις και γιατί από 9 πάει στο 1gb...

Μπορεί να είναι από το cache του browser σου,αν και μου φαίνονται υπερβολικά για να είναι μόνο από εκεί,μπορεί να τρέχεις και κάποιο άλλο πρόγραμμα που κρατάει προσωρινή μνήμη στον ssd,ή βγάλε μας μια λίστα με το τι έχεις περασμένο ή ψάξε μόνος σου με το windirstat όταν θα είσαι με 1gb.

Δημοσ.

οκ εβγαλα πικς τωρα που ειναι στα 1gb αλλα τωρα πρεπει να περιμενω να δω και ποια θα ειναι η διαφορα στα αρχεια οταν θα ειναι 9gb

γτ τωρα εχω κανει 3 ρεσταρτ αλλα παραμενει εκει (οχι πως με το ρεσταρτ φτιαχνει αλλα ετσι)

Δημοσ.

Κοιτα να δεις που θα είναι το hybernation file.

 

http://www.sevenforums.com/tutorials/819-hibernate-enable-disable.html

φιλε εισαι μαγκας !! ειδες αμα ξερει ο αλλος απο pc....!!! :-D :-D :-D :-D :-D

 

ακολουθησα τις οδηγεις που εδωσες και καθε φορα που το εκανα οφφ τσουπ 9γβ - ον τσουπ 1γβ....

 

=)

 

ok αλλα τι ακριβως εκανα οφφ??? χιχιχιχι τι ειναι αυτο το hibernate mode???

Δημοσ.

 

ok αλλα τι ακριβως εκανα οφφ??? χιχιχιχι τι ειναι αυτο το hibernate mode???

Κρατάει ολόκληρη την μνήμη σου σε ένα αρχείο(οπότε λογικά έχεις 8gb για να μένεις με ένα ελεύθερο),οπότε την επόμενη φορά που θα ξεκινήσεις τον Η/Υ αντί να φορτώνει τα windows διαβάζει απλά αυτό το αρχείο,με αποτέλεσμα ποιο γρήγορη εκκίνηση και ότι συνεχίζεις από εκεί που σταμάτησες.

 

Αυτό όμως δεν ανοιγοκλείνει από μόνο του,αν το σετάρεις παραμένει το αρχείο ακόμα και αν κάνεις τερματισμό αντί για αδρανοποίηση,οπότε χλομό να ευθύνεται αυτό.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...