Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάντε το πάρτι χωρίς να παραβιάσετε κάποιον κανονισμό.

Λιγο δυσκολο κοιτα τα speakers που εχω στην υπογραφη μου και σκεψου να παιζουν αυτα σε ενταση 35-40/50 και το sub woofer στο +6 τουλαχιστον μεχρι τις 12 !! Αυτοι θα αγανακτισουνε απο τις 11 ετσι και γινει με αυτον το τροπο !! + οτι θα ειμαστε γυρο στα 30-35 ατομα εκει μεσα οποτε να παι3ει λιγοτερο δεν παιζει ! το μονο που μας καλμαρει λιγακι ειναι οτι ολοι μετα τις 12-1 θα ειναι σκνιπες απο τα ποτα και να το χαμηλωσουμε δν παιζει να το παρουν πρεφα ! 

Δημοσ.

παρτυ χωρις φασαρια δεν ειναι παρτυ..ή βρειτε κανα σπιτι που δεν θα εχετε προβλημα..ή περιμενετε μεχρι να ερθει η στυνομια και συνεχιστε σε κανενα club μετα..

30-35 ατομα και θα ειστε και σκνιπα..και το προβλημα σου εσενα ειναι η μουσικη?χαρας το κουραγιο του τυπου που θα σας βαλει σπιτι του..

και μια συμβουλη επειδη υπηρξα και εγω 18χρονων..αλλο ειναι το πινω μεχρι να μεθυσω και αλλο το πινω μεχρι να πεθανω..

Δημοσ.

να πα να κάνετε πάρτυ με μπύρες και μπάρμπεκιου σε παραλία και να πηδήξετε και απο πάνω , να παίξει μπάνιο και άλλα όργια. Μαλακίες σε σπίτια κλπ. Της Π@@@ πάρτυ.

Δημοσ.

Βρειτε κανα μαγαζι σαπιο , και πειτε στον ιδιοκτητη να νοικιασετε το χωρο για ενα βραδυ , με ποτα δικα σας εννοειται , χωρις να εχετε δηλαδη προσβαση στο bar του μαγαζιου. Και ηχο καλο θα εχετε, και θεμα με την αστυνομια δε θα εχετε. Απλα πρεπει να βρειτε το καταλληλο

Δημοσ.

Άκου μια δοκιμασμένη λύση:

ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΟΛΑ!

Είσαι δεν είσαι 17 χρονών - μην ιδρώνεις με μαλακίες. Πάρτε πολύ αλκοόλ και αν σκάσουν μπάτσοι μην τους ανοίξετε καν.

theparty_elephant.jpg

• Like 4
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια . Πειρα αφορμη για να γραψω αυτο το θεμα γιατι ενα φιλαρακι θελει να να κανει παρτυ στις 14 του μηνος (λογος:Γιατι ποια τελειωσε το σχολειο :P ) . Σημερα λοιπον ενας γειτονας της διπλανης πολυκατοικειας εκανε κατι αναλογο και στις 2 - 2:30 ηρθε το εκατο και τους ειπε πως αν δεν χαμηλωσουν την μουσικη θα πρεπει ο ιδιωκτητης του σπιτιου να τους ακολουθησει στο τμημα ... και αναγκαστικα χαμηλωσαν .. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι υπαρχει καποιος τροπος να μην μας τυχει το ιδιο πραγμα ?!?! (σκεφτομαστε να το τραβιξουμε αρκετα το παρτυ δηλαδη γυρω στις 5:30 6 λεμε να το λειξουμε αλλα βεβαια οχι με την μουσικη στο διαπασον ολη την ωρα !! :P ) Τα φωτα σας παρακαλω !! :P :D

Αν το φιλαράκι σου που τελείωσε το σχολείο ξέρει την ίδια ορθογραφία με εσένα, καλό θα ήταν να ξαναπάει στην Α Δημοτικού. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Άκου μια δοκιμασμένη λύση:

ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΟΛΑ!

Είσαι δεν είσαι 17 χρονών - μην ιδρώνεις με μαλακίες. Πάρτε πολύ αλκοόλ και αν σκάσουν μπάτσοι μην τους ανοίξετε καν.

ναι γενικά ακούγεται καλή σαν ιδέα, εκτός αν έχεις γείτονα τον κυρΛεωνίδα απ' τον τρίτο.

Δημοσ.

...και δεν έχεις πρόβλημα να τρέχεις κάποια στιγμή στα δικαστήρια...!

Χαλαρώστε...ποιος είπε οτι θα πάνε στα δικαστήρια?

Ουτε καν πρόστιμο δε παίζει να φάνε... :P

Μια παρατήρηση θα τους κάνουν μονο...

Απλά άμα είναι ντίρλα ποιος ξέρει τι θα πουν στους μπάτσους :P

Δημοσ.

Ημουν σε πάρτυ και τη φίλη μου μετά απο 2 χρόνια της ήρθε δικαστήριο, γιατί ο γείτονας γκρίνιαζε. Δεν ξέρω αν έκανε μήνυση κλπ.

ΟΚ, είπε παπατζιλίκια στο δικαστήριο και δεν έγινε τίποτα. Το άγχος μόνο είναι αρκετό βέβαια

Δημοσ.

Σε εμένα όταν ήμουν μικρός και έκαναν πάρτυ διάφοροι στην πολυκατοικία, έβαζαν ανακοίνωση μπροστά από την πόρτα του ασανσερ που έλεγαν οτι τότε από ώρες τάδε μέχρι τάδε θα γίνει παρτυ και ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση, μερικοί όταν ήταν να βάλουν πολύ δυνατά την μουσική πήγαιναν και σε άλλες γειτονικές πολυκατοικίες και έβαζαν το χαρτι στην είσοδο να το βλέπουν όλοι. Δε νομίζω να υπάρξει πρόβλημα. Μια φορά βέβαια που δεν έβαλαν κάποια ανακοίνωση και έκαναν φασαρίες ανέβηκε ο διαχειριστής και γκρίνιαζε και αυτοί τον κοροϊδεύανε και έλεγε αυτός θα σας φέρω την αστυνομία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...