Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να φτιάξω κάτι αντίστοιχο για να σύρω και να υπάρχει πλαϊνή σκίαση. Κατά προτίμιση με τεταμένο έλασμα ώστε να μαζεύει και να μην φαίνεται. Το πανί μπορώ να το βρώ, τους υπόλοιπους μηχανισμούς δεν έχω ιδέα που θα ψάξω. Το σύστημα με το έλασμα δηλαδή και το κουτί  μέσα στο οποίο θα κρύβεται το ρόλερ! Τίποτα ιδέες;

post-74587-0-30270900-1370163373_thumb.jpg

Δημοσ.

Μηχανισμός για πανί προτζέκτορα?

(αυτά τα τόπικς έχουν αρχίσει να γίνονται πολύ δύσκολα)

• Like 2
Δημοσ.

όχι ρε συ τα απλά πανιά για προβολές κρέμονται και τυλίγοντα/ξετυλίγονται με έλασμα όπως το θές. Απλά εσύ θα το στερεώσεις κάθετα και θα βάλεις το πανί της επιλογής σου. Τώρα δεν ξέρω από τιμές τι θα βρεις. Π.χ. μία με 80€

• Like 1
Δημοσ.

για το μηχανισμό ξέρεις περισσότερα; π.χ. κλειδώνουν κάπου σε καποιο μήκος; για να μην τα παίρνει ο αέρας ρωτάω, καταλαβαίνεις!

Δημοσ.

ποσο κανει ?

80 Ε κανει η οθονη προβολεα κομπλε .Σε κανα ebay μπορει και πιο φθηνα, μεταχειρη ακομα πιο φθηνα .Μονο ο μηχανισμος ακομα πιο φθηνα.

Φτιαξε ενα πτυσομενο παραβαν με υφασμα , να ειναι και ελαφρυ και λεπτο.Βαλε και ροδακια μικρουλια  :-D

Δημοσ.

Περσινή τιμή εάν θυμάμαι καλά, για ένα παρόμοιο όχι ακριβώς το συγκεκριμένο πρέπει να ήταν πάνω απο 500!

Δημοσ.

Σώπαααααα!!! Εγώ το μόνο που φοβάμαι είναι οτι το πανι προβολέα δεν είναι σχεδιασμένος ο μηχανισμός του για να δέχεται μεγάλες πιέσεις. Δηλαδή αν εσύ το φτιάξεις και έχει καλό αεράκι μπορεί να στον χαλάσει, γιατί και λίγο να φυσάει θα δέχεται αρκετή πίεση ο μηχανισμός.  

Εκτός του οτι πρέπει να το φτιάξεις να στερεώνεται πολύ καλά όταν θα είναι τεντωμένος.

Δημοσ.

Ίσως είναι δύσκολο να βρεθεί τέτοιος μηχανισμός που να το μαζεύει, οκ, ίσως να τυλίγω εγώ το πανί πάνω στο δοκαράκι της μιας πλευράς και όλο μαζί να το στερεώνω στη πλευρά που θα είναι στερεωμένο. Ε;

Δημοσ.

Ίσως είναι δύσκολο να βρεθεί τέτοιος μηχανισμός που να το μαζεύει, οκ, ίσως να τυλίγω εγώ το πανί πάνω στο δοκαράκι της μιας πλευράς και όλο μαζί να το στερεώνω στη πλευρά που θα είναι στερεωμένο. Ε;

Μια τέντα κάθετη δεν σε βολεύει? Κάτι τέτοιο δηλαδή:

http://www.pantavos.net/thumb/phpThumb.php?src=../images/products/1299863156_SV400412.JPG&w=400&h=350&far=C&bg=FCFCFE&&

Το οποίο θα τοποθετηθεί οριζόντια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...