zoranb Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Θέλω να φτιάξω κάτι αντίστοιχο για να σύρω και να υπάρχει πλαϊνή σκίαση. Κατά προτίμιση με τεταμένο έλασμα ώστε να μαζεύει και να μην φαίνεται. Το πανί μπορώ να το βρώ, τους υπόλοιπους μηχανισμούς δεν έχω ιδέα που θα ψάξω. Το σύστημα με το έλασμα δηλαδή και το κουτί μέσα στο οποίο θα κρύβεται το ρόλερ! Τίποτα ιδέες;
frenzy Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μηχανισμός για πανί προτζέκτορα? (αυτά τα τόπικς έχουν αρχίσει να γίνονται πολύ δύσκολα) 2
zoranb Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 ηλεκτρικός μηχανισμός εννοείς? (η δυσκολία είναι που τα κάνει ξεχωριστά )
frenzy Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 όχι ρε συ τα απλά πανιά για προβολές κρέμονται και τυλίγοντα/ξετυλίγονται με έλασμα όπως το θές. Απλά εσύ θα το στερεώσεις κάθετα και θα βάλεις το πανί της επιλογής σου. Τώρα δεν ξέρω από τιμές τι θα βρεις. Π.χ. μία με 80€ 1
zoranb Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 για το μηχανισμό ξέρεις περισσότερα; π.χ. κλειδώνουν κάπου σε καποιο μήκος; για να μην τα παίρνει ο αέρας ρωτάω, καταλαβαίνεις!
firewalker Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 http://www.tentes-gerakis.gr/data/home.php?productid=16855 Όλο και κάποια ιδέα θα πάρεις. Λογικά ένας κύλινδρος με ένα λάστιχο συστραμμένο θα σου κάνει.
zoranb Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μα αυτό ακριβώς το σύστημα θέλω να αντιγράψω!
traganeus Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Και γιατί να μην το αγοράσεις το συγκεκριμένο? Τόσα έφτιαξες μόνος σου δεν χόρτασες?
bluesattack Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 ποσο κανει ? 80 Ε κανει η οθονη προβολεα κομπλε .Σε κανα ebay μπορει και πιο φθηνα, μεταχειρη ακομα πιο φθηνα .Μονο ο μηχανισμος ακομα πιο φθηνα. Φτιαξε ενα πτυσομενο παραβαν με υφασμα , να ειναι και ελαφρυ και λεπτο.Βαλε και ροδακια μικρουλια
zoranb Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Περσινή τιμή εάν θυμάμαι καλά, για ένα παρόμοιο όχι ακριβώς το συγκεκριμένο πρέπει να ήταν πάνω απο 500!
traganeus Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Σώπαααααα!!! Εγώ το μόνο που φοβάμαι είναι οτι το πανι προβολέα δεν είναι σχεδιασμένος ο μηχανισμός του για να δέχεται μεγάλες πιέσεις. Δηλαδή αν εσύ το φτιάξεις και έχει καλό αεράκι μπορεί να στον χαλάσει, γιατί και λίγο να φυσάει θα δέχεται αρκετή πίεση ο μηχανισμός. Εκτός του οτι πρέπει να το φτιάξεις να στερεώνεται πολύ καλά όταν θα είναι τεντωμένος.
zoranb Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Ίσως είναι δύσκολο να βρεθεί τέτοιος μηχανισμός που να το μαζεύει, οκ, ίσως να τυλίγω εγώ το πανί πάνω στο δοκαράκι της μιας πλευράς και όλο μαζί να το στερεώνω στη πλευρά που θα είναι στερεωμένο. Ε;
Joshua21 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Ίσως είναι δύσκολο να βρεθεί τέτοιος μηχανισμός που να το μαζεύει, οκ, ίσως να τυλίγω εγώ το πανί πάνω στο δοκαράκι της μιας πλευράς και όλο μαζί να το στερεώνω στη πλευρά που θα είναι στερεωμένο. Ε; Μια τέντα κάθετη δεν σε βολεύει? Κάτι τέτοιο δηλαδή: http://www.pantavos.net/thumb/phpThumb.php?src=../images/products/1299863156_SV400412.JPG&w=400&h=350&far=C&bg=FCFCFE&& Το οποίο θα τοποθετηθεί οριζόντια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα