Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για υδροψυξη.


kjtzemis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παλικαρια.

Καλο μηνα, καλο καλοκαιρι ναχουμε.

 

Θελω να σας ρωτησω τι παιζει με τις υδροψυξεις στα pc?Εχω δει σε πολλα pc πλεον να βαζουν ψυκτρα (ναι ψυκτρα πρεπει ναμαι δεν ειμαι και σιγουρος ομως) και να περνανε 2 λαστιχα προς την μερια του επεξεργαστη.Υπαρχουν καλυτερες θερμοκρασιες να φανταστω ετσι?

Τι εξωπλισμος χρειαζετε για να γινει αυτο και θα ηθελα να ξερω αν κοστιζει πολυ.

Φανταζομαι το δικο μου κουτι (το γραφω στην υπογραφη μου) θα δεχετε υδροψυξη (σαν να το ειχα διαβασει οταν το ειχα παραγγηλει) ή κανω λαθος?

Επεισης εχω δει και αλλο ενα συστημα υδροψυξης οπου μεσα στο κουτι υπαρχουν τοποθετημενα κατι δοχεια οπου εκει μεσα εχει νερο και αυτη την φορα με μεγαλυτερα λαστιχα το πηγαινουν στον επεξεργαστη, αυτο νομιζω πως θα ειναι πιο ακριβο και θα ειναι ολοκληρη ιστορια ετσι δεν ειναι?

Οριστε και ενα βιντεακι απο το τελευταιο σκηνικο που σας περιεγραψα μηπως δεν καταλαβατε ακριβως τι ηθελα να πω. Link.png Site:

 

Καλυτερο και ολοκληρομενο το συστημα θα φενετε στο παρτ 3 του βιντεο απο πανω αλλα τεσπα.Αποτι βλεπω και αποτι καταλαβα αυτο θαναι πολυ ακριβο οποτε εξηγηστε μου λιγο τι παιζει με το 1ο που σας ειπα. 

 

Ευχαριστω και συγνωμη για το μεγαλο μηνυμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...