Basilhs23___ Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά καλησπέρα σας. Λάτρεις του αθλήματος, εγώ και η παρέα μου, ψάχνουμε να βρούμε ένα χώρο με το αζημίωτο φυσικά, που να μπορούμε να νοικιάζουμε τον χώρο του κλειστού. απλό ακούγεται?? ΠΟΥ να φανταστούμε ότι έιναι ΤΟΣΟ δύσκολο?? Μετά απο ψάξιμο, βρήκα μόνο 2 κλειστά γήπεδα μπάσκετ που επίσημα σε αφήνουν να τα νοικιάσεις. Το ένα στον Αγιο Κωσμά, και το άλλο στο μαρούσι (Δα'ι'ς). Τιμές απλησίαστες... Ενδεικτικά Για αγιο κωσμά : 75E την 1.30 ώρα !! 7,5e το άτομο δηλαδή αν πάνε 10! Επίσης σου επιβάλει να πας ΑΠΟ ΕΚΕΙ να κλείσεις ώρα, αν θες για μια φορά, αλλιώς μπλέκεις με συμπλήρωμα επιστολών , αιτήσεων και δεν συμμαζέυεται...) Για Μαρούσι δεν έχω μάθει ακόμα γιατί στην ερώτηση : διατίθεται κλειστό γήπεδο μπάσκετ για ενοικίαση? μούπαν ο υπεύθυνος λείπει να ξανακαλέσω αργότερα. (τι τους έχουν αυτούς δεν μπορώ να καταλάβω) τεσπά, Το ερώτημα λοιπόν είναι ΑΝ υπάρχουν άλλες επιλογές τεσταρισμένες ή μη, ΓΙΑ ΕΝΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ. ευχαριστώ Δεν μου κάνουν εντύπωση οι τιμές αν λάβουμε υπόψη την προσφορά-ζήτηση για τέτοιους χώρους. Βρείτε κάποιο ανοιχτό γήπεδο σε καμιά γειτονιά.
Typhoon Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Ρε σεις δεν είναι και λίγο λεφτά, χαλαρώστε. Σκεφτείτε ότι εδώ (στο Δουβλίνο) κλείνουμε ένα γήπεδο το Σάββατο με 80 ευρώ για 2 ώρες. Σε μια χώρα με βασικό μισθό 1500 ευρώ. Να είναι πιο ακριβά στην Ελλάδα δεν μου φαίνεται και πολύ λογικό. Ειδικά τα δημοτικά γήπεδα.
dmeint Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 καλησπέρα , μήπως καποιος φίλος έχει υποψη του κανενα νεο γήπεδο ?
sphinxgr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Ρε σεις δεν είναι και λίγο λεφτά, χαλαρώστε. Σκεφτείτε ότι εδώ (στο Δουβλίνο) κλείνουμε ένα γήπεδο το Σάββατο με 80 ευρώ για 2 ώρες. Σε μια χώρα με βασικό μισθό 1500 ευρώ. Να είναι πιο ακριβά στην Ελλάδα δεν μου φαίνεται και πολύ λογικό. Ειδικά τα δημοτικά γήπεδα. Παρότι απάντηση μετά απο 5 μήνες, το γήπεδο είτε στην Ελλάδα, είτε στο Δουβλίνο, είτε στο Ναγκασάκι, έχει το ίδιο κόστος να φτιαχτεί και το ίδιο κόστος συντήρησης. Πάνω σε αυτό το κόστος που είναι ίδιο παντού, βγαίνει βάσει ποσοστού η ενοικίαση. σημείωση: Στην Ελλάδα της κρίσης έχουμε τεράστιες καφετέριες, γήπεδα, θέατρα κλπ Αυτά κόστισαν τεράστια ποσοστά για να κατασκευαστούν. Η κατασκευή τους έγινε μια επόχή που κυκλοφορούσε χρήμα, με τη λόγική ότι θα επιτρέψουν τα χρήματα της επένδυσης βάσει ποσοστού ανά έτος. Επειδή πλέον δεν κυκλοφορεί χρήμα, δεν πρόκειται να κατασκευασθούν ποτέ ξανά τέτοιες υποδομές. Αυτοί που τις έφτιαξαν παλιότερα, το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να έχουν υψηλές τιμές για να της διατηρούν. Αν ρίξουν και άλλος τις τιμές δεν μένει παρά μόνο να τις κλείσουν. Για αυτό στις τρίτες χώρες δεν υπάρχουν τέτοιες υποδομές. Δεν είχαν ποτέ χρήματα να τις δημιουργήσουν. Εμείς κάποτε είχαμε και τις δημιουργήσαμε.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Παιδιά εδώ δυσκολεύομαι εγώ να νοικιάσω γήπεδο για ατομικές, που ειμαι και επαγγελματίας!
Nahock Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Παρότι απάντηση μετά απο 5 μήνες, το γήπεδο είτε στην Ελλάδα, είτε στο Δουβλίνο, είτε στο Ναγκασάκι, έχει το ίδιο κόστος να φτιαχτεί και το ίδιο κόστος συντήρησης. Πως γίνεται να είναι ίδιο το κόστος κατασκευής και συντήρησης όταν στο Δουβλίνο πληρώνεται ένα χιλιάρικο παραπάνω ο εργάτης; 2
sphinxgr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Όταν η κατασκευή κοστίζει κάποια εκατομμύρια το +-5% δεν είναι προφανώς άξιο λόγου
paokmaniak Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδια ψαχνω ενα γηπεδο για τις 21 Οκρωβριου που ειναι να γινει ενα συνεδριο στο ιντερκοντινενταλ και δε μπορω να βρω τιποτα. Εχω επικοινωνησει με δημο Καισαριανης για Νηαρ Ηστ, Λεοντειο (που ιενια κατεστραμμενο) και δημο Καλλιθεας (ακομα περιμενω απαντηση). Γνωριζει κανεις κανα γηπεδο μπασκετ κοντα στο Ιντερκοντινενταλ (Σχετικα) το οποιο να διατιθειται? Ευχαριστω πολυ
christopoulosc Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Παρότι απάντηση μετά απο 5 μήνες, το γήπεδο είτε στην Ελλάδα, είτε στο Δουβλίνο, είτε στο Ναγκασάκι, έχει το ίδιο κόστος να φτιαχτεί και το ίδιο κόστος συντήρησης. Πάνω σε αυτό το κόστος που είναι ίδιο παντού, βγαίνει βάσει ποσοστού η ενοικίαση. σημείωση: Στην Ελλάδα της κρίσης έχουμε τεράστιες καφετέριες, γήπεδα, θέατρα κλπ Αυτά κόστισαν τεράστια ποσοστά για να κατασκευαστούν. Η κατασκευή τους έγινε μια επόχή που κυκλοφορούσε χρήμα, με τη λόγική ότι θα επιτρέψουν τα χρήματα της επένδυσης βάσει ποσοστού ανά έτος. Επειδή πλέον δεν κυκλοφορεί χρήμα, δεν πρόκειται να κατασκευασθούν ποτέ ξανά τέτοιες υποδομές. Αυτοί που τις έφτιαξαν παλιότερα, το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να έχουν υψηλές τιμές για να της διατηρούν. Αν ρίξουν και άλλος τις τιμές δεν μένει παρά μόνο να τις κλείσουν. Για αυτό στις τρίτες χώρες δεν υπάρχουν τέτοιες υποδομές. Δεν είχαν ποτέ χρήματα να τις δημιουργήσουν. Εμείς κάποτε είχαμε και τις δημιουργήσαμε. Δεν γνωρίζω για το μπάσκετ,στο ποδοσφαιρο και περί 5Χ5 ή 8Χ8 κτλ. με τα οποία και ασχολούμαι (ως παίκτης),ελέω κρίσης η κίνηση έχει πέσει σε πολύ μεγάλο βαθμό...Προσωπικά και για την περιοχή του Ρέντη,που συγκεντρώνεται και ένας σημαντικός αριθμός τέτοιων επιχειρήσεων,μόνο ακαδημίες και ερασιτεχνικές ομάδες βλέπω συχνά να τα χρησιμοποιούν για προπονήσεις... Ως ένα από τα πρώτα "χόμπι" αρρένων και όχι μόνο που χτύπησε η κρίση,πλέον παρακαλάς να βρεις παρέα για έστω χαβαλετζίδικα παιχνίδια ή reunion,πόσο μάλλον και πρωταθλήματα....Μου τυχαίνει συχνότατα να πηγαίνω και να τρέχω ή ακόμη και με μία μπάλα να σουτάρω,καθώς οι πόρτες είναι ανοιχτές και δεν με έχει ενοχλήσει κανείς ( βέβαια δεν είμαια και κανίβαλος). Το σίγουρο είναι οτί και από την κατάσταση πολλών εξ'αυτών,καταλαβαίνει κανείς πως η αύξηση ή σταθερή τιμή με τα παλιά standard δεν προσελκύει... Φαντάζομαι οτί στο μπάσκετ με περιορισμένες ακόμη περισσότερο τις επιλογές,είναι μανίκι επίσης...
mentoras28 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Παντως στην καισαριανη παιζει και το κλειστο διπλα απο το γηπεδο του εθνικου αστερα που πριν 2 χρονια το νοικιαζαμε με 50 ευρω την ωρα. Δεν εχω ομως τηλεφωνο
john_shadow Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 εχει ανοίξει ενα καινούργιο στο Ίλιον αλλά δεν ξέρω απο τιμές τι παίζει.. http://www.salasportclub.com/
Panos0001 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα, εάν ενδιαφέρεται κανείς για κλειστό γηπεδο μπάσκετ, ας επικοινωνήσει μαζί μου, διαθέτουμε μισό γήπεδο στο οακα
hydra1981 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 Ψάχνω και εγώ για κλειστό μπάσκετ στη Θεσσαλονίκη, κάπου ανατολικά, Καλαμαριά και πέρα π.χ. Κάτι γήπεδα που υπάρχουν είναι μόνο για συλλόγους. Το θέμα είναι γιατί πρέπει όλα τα γήπεδα να είναι τεράστια με κερκίδες κτλ. Για τους μπασκετόφιλους, θα μπορούσε να είχε χώρους που είναι ποιό πολύ για τη γυμναστική και την προπόνηση παρά για τους αγώνες, με διαστάσεις όσο μισό γήπεδο ή ποιο μεγάλα αλλά με πολλές μπασκέτες με χόρο όσο η διαγράμμιση κτλ. Βλέπω συνέχεια τέτοια κλειστά γυμναστήρια σε βίντεο στην Αμερική. Το πρόβλημα με τα ανοικτά γήπεδα που έχουμε εδώ στη γειτονιά, π.χ Ποσειδώνιο, που είναι μεν ωραία είναι ότι συνήθως φυσάει και είναι φάτσα στον καιρό.
megapaixtaras Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 α φιλαρακι ανοιγεις μεγαλη συζητηση. τα ιδιωτικα,μαντουλιδη,χανθ ,ανατολια κ.λ.π θελουν 100 ευρω για μια ωρα και ενα τεταρτο και συνηθως ωρες μετα τις 21.30. αμα βρεις κανα δημοτικο που να εχει αδεια ωρα μετα τις 22.00 . ρωτησε και το pinewood αμα δινει. ειχαμε την φουσκα οπου ηταν σχετικα φθηνο ,αναλογα την ωρα και τον πληροτητα αλλα το πηρε ο ανεμος. σε εθνικο γυμναστηριο,μικρα β κ.λ.π. νοικιαζεται μονο σε ομαδες.αν κανεις ομαδα και βαλεις παλι μεσο και δηλωσεις εδρα μικρα τοτε θα παρεις μια ωρα προπονηση αλλα εκει θα ειναι μεσημεριανη μεχρι δλδ τις 16.00. εκτος αν εχεις γερη γνωριμια.αν εισαι δηλωμενος με ομαδα εκει θα πληρωνετε 35 ευρω μονο.και δωρεαν ενας αγωνας εκει σαν εδρα.αρα θα παιζετε 2 φορες με 35-40 ευρω . αλλιως πως ειπες,ποσειδωνιο,μικρα,παραλια το κλουβι με τα 2-3 γηπεδακια,φωκα δεν ξερω αν υπαρχει ακομα και πανοραμα ,ολα ανοιχτα. τα εχω τιμησει ολα και κλειστα και ανοιχτα.μου αρεσαν περισοτερο τα ανοιχτα να παιζω..αλλα πατουσα καλυτερα στα παρκε,πιο ξεκουραστα. το θεμα με τα κλειστα και την συντηρηση που λετε ειναι μονο το ρευμα με τους προβολεις ,τα ντουσ νερο-καθαρισμα.δεν εχει αλλα παγια εξοδα . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα