Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δικός σου.Επίσης άλλαξε του και το όνομα οπότε ακόμα και να υπήρχε κάποιος που να το ήξερε τώρα να μην το βρίσκει.

Δημοσ.

χαχαχααχχαχααχ Ενταξει το Thread με εκανε και γελασα...

Αυτο γουσταρω εδω γενικα ..

Δίνουν την λυση .. αλλα ο χαβαλες χαβαλες.. Σνιφαρω.. αγελαδα..

ΚΛΑΙΩ!!

Ποιος είναι ο μαμά κωδικός; Ο κωδικός για να έχεις ασύρματο ιντερνετι.

2467.jpg

Δημοσ.

Οτι και να κανεις,απο την στιγμη που ρωτας,πηρες μυρωδια οτι εχει μπει καποιος στο ασυρματο δικτυο σου;

Εαν ναι,οτι και να κανεις δεν μπορεις να κρυψεις το ασυρματο δικτυο σου,διοτι ακομη και να υπηρχε τροπος τοσο καλος,μετα απο μια διακοπη,εσυ πως θα το εβρισκες;

Συνεπως.

Αλλαζεις το sid(ονομα του δικτυου σου απευθειας).Δυσκολευει σε αρκετα πραγματα.

Βαζεις ενα κωδικο 30 ψηφιων με την καλυτερη κρυπτογραφηση,κατι οπως αυτον(_4.<:<0&Cl]E*]_])v?R$l!<=~M#Fv).

Oτι και να κανει φιλε μου,απο την ημερα που θα ξεκινησει να κανει χακεριες,θελει με μαθηματικη ακριβεια μηνες,με pc της ΝΑΣΑ,εως χρονια με intel σουπερ ντουπερ!(bruteforce,και MD5 κτλ).

Εσυ αλλαζε τον καθε 2 βδομαδες,και τελειωσε.Απλα μια φορα θα τον πληκτρολογεις,και θα εχεις επιλογη αποθηκευση,ωστε να μπαινει αυτοματα.

Πιο απλα;

Βαζε τον σε σημειωματαριο,και κανε τον copy paste.

Γιατι θελεις να παιδευεσαι;Ριχνε και μια ματια στο router σου.

Για δημιουργια password,χρησιμοποιησε αν θελεις κατι τετοιο.

http://strongpasswordgenerator.com/

Υπαρχουν και προγραμματακια.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω να προτείνω το εξής για να έχουμε καλή προστασία στο WiFi θα πρέπει να έχουμε έναν πολύ μεγάλο κωδικό μέχρι 64 ψηφία

πχ. cAxeke$H_x28hAsT3wURa+en?FrUB5Emu2hupHenuwugedra@PuC9QAjUz?nUrAp 

αυτό όμως μας δημιουργεί το πρόβλημα για το πως θα τον θυμόμαστε.

Είναι απλό πηγαίνετε και αγοράζετε ένα usb στηκ το ποιο φτηνό και εκεί μέσα δημιουργείτε ένα text με τον κωδικό που θέλετε και το χρησιμοποιείτε κάθε φορά που θα θέλετε να συνδέσετε κάποιον υπολογιστή' από εκεί και έπειτα τα windows θα θυμούνται τον κωδικό

φυλάξτε το στηκ κάπου που να θυμάστε και αυτό είναι όλο.

Δημοσ.

Ελα ρε παιδια τετοια μακρυναρια ειναι υπερβολικα.

18 ψηφία με συνδιασμο γραμματων, αριθμων και συμβόλων και ειναι ΟΚ!

Σπαει τοσο ευκολα δλδ;

• Like 1
Δημοσ.

Και αν θέλω να συνδέσω το κινητό μου τον ήπια, έτσι; :P

Με τέτοιους κωδικούς άμα θέλεις να συνδέσεις το κινητό σου..τρέχα γύρευε.. χαχαχαχαα

Δημοσ.

Μην τρελένεσαι φίλε μου βάλε ασφάλεια wpa2 εναν σχετικά πολύπλοκο κωδικό (οχι αναγκαστικά μεγάλ μακρινάρια κτλπ) με αριθμούς και γράμματα και εισαι κομπλέ, τώρα αν εχει να βάλεις και hidden ssid ακομα καλύτερα αλλιώς δεν πηράζει.

• Like 1
Δημοσ.

Οτι και να κανεις,απο την στιγμη που ρωτας,πηρες μυρωδια οτι εχει μπει καποιος στο ασυρματο δικτυο σου;

Εαν ναι,οτι και να κανεις δεν μπορεις να κρυψεις το ασυρματο δικτυο σου,διοτι ακομη και να υπηρχε τροπος τοσο καλος,μετα απο μια διακοπη,εσυ πως θα το εβρισκες;

Συνεπως.

Αλλαζεις το sid(ονομα του δικτυου σου απευθειας).Δυσκολευει σε αρκετα πραγματα.

Βαζεις ενα κωδικο 30 ψηφιων με την καλυτερη κρυπτογραφηση,κατι οπως αυτον(_4.<:<0&Cl]E*]_])v?R$l!<=~M#Fv).

Oτι και να κανει φιλε μου,απο την ημερα που θα ξεκινησει να κανει χακεριες,θελει με μαθηματικη ακριβεια μηνες,με pc της ΝΑΣΑ,εως χρονια με intel σουπερ ντουπερ!(bruteforce,και MD5 κτλ).

Εσυ αλλαζε τον καθε 2 βδομαδες,και τελειωσε.Απλα μια φορα θα τον πληκτρολογεις,και θα εχεις επιλογη αποθηκευση,ωστε να μπαινει αυτοματα.

Πιο απλα;

Βαζε τον σε σημειωματαριο,και κανε τον copy paste.

Γιατι θελεις να παιδευεσαι;Ριχνε και μια ματια στο router σου.

Για δημιουργια password,χρησιμοποιησε αν θελεις κατι τετοιο.

http://strongpasswordgenerator.com/

Υπαρχουν και προγραμματακια.

δεν των έχει σπάσει κανένας ακόμα πάλι καλά...αλλά ακόμα χειρότερα..έρχονται και μου το χτυπάνε την πόρτα και μου ζητάνε των κωδικό έτσι ..όλη θέλουνε στο τζάμπα να την βγαλουνε Άλλα φυσικά δεν περνούνε τίποτα...και έτσι άμα το έχω κριμένο το ονομα..δεν θα με ενοχλήσουν! γιαυτό θελω και καλή ασφάλεια γιατί μπορεί άμα κάποιος γνωρίζει σχετικά πως να σπάει κωδικούς θα το προσπαθήσει πιθανόν 

Μην τρελένεσαι φίλε μου βάλε ασφάλεια wpa2 εναν σχετικά πολύπλοκο κωδικό (οχι αναγκαστικά μεγάλ μακρινάρια κτλπ) με αριθμούς και γράμματα και εισαι κομπλέ, τώρα αν εχει να βάλεις και hidden ssid ακομα καλύτερα αλλιώς δεν πηράζει.

έχω κάνει και αυτό τώρα αδερφέ..

Δημοσ.

Βάλε το router σου επιτρέπει συνδέσεις μόνο από συγκεκριμένες MAC Addresses.
Με αυτόν τον τρόπο θα πρέπει να περάσεις χειροκίνητα τις MAC addresses στο router για να επιτρέψεις την πρόσβαση.

Δημοσ.

δεν των έχει σπάσει κανένας ακόμα πάλι καλά...αλλά ακόμα χειρότερα..έρχονται και μου το χτυπάνε την πόρτα και μου ζητάνε των κωδικό έτσι ..όλη θέλουνε στο τζάμπα να την βγαλουνε Άλλα φυσικά δεν περνούνε τίποτα...και έτσι άμα το έχω κριμένο το ονομα..δεν θα με ενοχλήσουν! γιαυτό θελω και καλή ασφάλεια γιατί μπορεί άμα κάποιος γνωρίζει σχετικά πως να σπάει κωδικούς θα το προσπαθήσει πιθανόν 

έχω κάνει και αυτό τώρα αδερφέ..

Κομπλέ εισαι τοτε μην σκας παραπάνω :)

• Like 2
Δημοσ.

Ρε σεις έλεος... Σκεφτείται λίγο ποιος γείτονας θα μπει στην διαδικασία να χακάρει έναν καλό κωδικό WPA2 και με περιορισμό σε MAC και για ποιο λόγο; Μην είστε τόσο φοβιτσιάριδες ποια. Για πιο λόγο να μπει κάποιος σε μία τόσο χρονοβόρα διαδικασία για να πάρει ιντερνετ από σένα; (πιο πιθανό είναι να το κάνει κάποιος για εκπεδευτικούς σκοπούς για να μάθει και ύστερα να το παρατήσει το δίκτυο σου οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά) Βάλε έναν κωδικό με νούμερα γράμματα και σύμβολα αν θες και βάλε και στην λίστα των επιτρεπόμενων MAC addresses μόνο τους υπολογιστές σου και τελειώσε η υπόθεση. Αν θες κρύψε και το SSID αλλά αυτό σε 2 δευτερόλεπτα κάποιος που θέλει το έχει βρει. Καλά και το mac address δεν είναι δύσκολο να το παρακάμψει αν θέλει κάποιος, αλλά τουλάχιστον ο κωδικός θα τον καθυστερήσει τόσο πολύ που δεν πρόκειται να κάτσει να το κάνει. Βέβαια δε θα κάτσει κανένας να το κάνει στο δικό σου δίκτυο ούτως η άλλως αλλά anyway.

• Like 1
Δημοσ.

αλλά ακόμα χειρότερα..έρχονται και μου το χτυπάνε την πόρτα και μου ζητάνε των κωδικό έτσι ..όλη θέλουνε στο τζάμπα να την βγαλουνε Άλλα φυσικά δεν περνούνε τίποτα...

Δυσκολα χρονια φιλε :lol:

Οχι οτι δεν υπαρχουν και τσαμπατζηδες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...