Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι ρε 'συ, τα ξέρω! Αυτό που linkαρα, απλά το είχα φρέσκο στο μυαλό μου, από πρόσφατο thread, πού το είχα δει μέσα σ' ένα πολύ αξιόλογο κατά τα λοιπά σύστημα και ...πληγώθηκα!

• Like 2
Δημοσ.

Ζήτησε να σου βάλουν corsair ΤΧ850Μ εσύ βρε,άλλωστε στην ίδια τιμή θα είναι .. :P

Εμένα μου άρεσε το λαστιχάκι πίσω που το άγγιξε και έφυγε στο εσωτερικό και μετα απτόητος συνέχισε με το λαστιχάκι πεσμένο πάνω στο τροφοδοτικό,την παρουσίαση ? Επίσης θα ήθελα και ένα backplate στην 780..  Α! και τα πράσινα led εκεί κοντά στις μνήμες σε άλλο χρώμα.. ( βλέπεις ? εγώ είμαι πιο απαιτητικός πελάτης  :P  )

Δημοσ.

12:35 psu

12:52 ''το μοναδικο ετσι ουσιαστικό μειονέκτημα, καθως ειναι υπεραρκετο (psu) για να καταφέρει να λειτουργήσει τον υπολογιστη, το μοναδικό βασικό μειονέκτημα που παρατηρήσαμε εμεις , ειναι η έλλειψη καλωδίων για να τοποθετήσουμε μια 2η καρτα γραφικών.''

:shock:  παιδια εγω δηλαδη που θελω να αγοράσω psu για crossfire δεν θα μπορεσω να πάρω αυτο το διαμάντι? sos τα φώτα σας me extensions splitters κλπ μπορουμε να σώσουμε την κατάσταση??

δηλαδη το δικο μου που ειναι επισης 850W και βγαζει 6 x 6+2pin για να βαλω εως και 3 καρτες ειναι κινδυνος θανατος;  :shock:

επρεπε να εχει μονο 2 8πινα το πολυ και αν ηθελα cf να πηγαινα σε turbox 1000w τουλαχιστον.. 

Δημοσ.

τι παιζει εδω τωρα??????στα ίδια λεφτα με του πλαισιου με καλυτερα πραγματα πανω???να κλαψω η να γελασω?????????????????????????????????????? :X :X :X

post-159102-0-63403500-1370852312_thumb.jpg

Δημοσ.

δεν εβαλες λειτουργικο ομως μεσα  ;)

το θεμα δεν ειναι οτι χρεωνουν παραπανω τα part σε ενα μηχανημα που φυσικα με μια πρωτη ματια  φαινεται εξωφρενικα ακριβο (αν εξαιρεσεις οτι ειναι πλαισιο και ισως εχει πιο ανεβασμενες τιμες) , αλλα η επιλογη των part που φανταζει κουλη για ενα gaming μηχανημα και κουλη γενικοτερα

δηλαδη i7 (περιττος για gaming) ουτε καν Κ με στοκ ψυξη..

μικρη μητρικη χωρις λογο

τροφοδοτικο που ας πουμε οτι ειναι καλο, χωρις δυνατοτητα για επιπλεον καρτα 

κουτι ψιλοτσιμπημενο , αλλα πες ειναι και θεμα γουστου 

και φυσικα υπερβολικη και πολυ ακριβη ram 

Δημοσ.

ναι συμφωνοι, απλα σε ενα ετοιμο μηχανημα πρεπει να μετραμε και το κοστος του λειτουργικου για να ειμαστε 100% δικαιοι 

απλα οπως ειπα λιγοι θα στηναμε συνειδητα ενα τετοιο μηχανημα ετσι οπως το εκαναν αυτοι  

Δημοσ.

οπως και να το κανεις το hardware που βαζουν δεν συμφωνεί μετα τα λεφτα που ζητανε.αυτο ειναι το θεμα που μερική δεν καταλαβενουν.

Δημοσ.

ναι δε διαφωνω σε αυτο, ομως τοσο κανει , τοσο το πουλανε δεν εβαλαν καποια υπεραξια επειδη ειναι turbox 

και απο αλλα καταστηματα να το εστηνες (ο,τι μπορει να αγοραστει απο αλλα καταστηματα τελοσπαντων) καπου τοσο θα εβγαινε 

απλα κανεις σχεδον που νιωθει δε θα ξοδευε ετσι 1800 ευρω 

Δημοσ.

12:35 psu

12:52 ''το μοναδικο ετσι ουσιαστικό μειονέκτημα, καθως ειναι υπεραρκετο (psu) για να καταφέρει να λειτουργήσει τον υπολογιστη, το μοναδικό βασικό μειονέκτημα που παρατηρήσαμε εμεις , ειναι η έλλειψη καλωδίων για να τοποθετήσουμε μια 2η καρτα γραφικών.''

:shock:  παιδια εγω δηλαδη που θελω να αγοράσω psu για crossfire δεν θα μπορεσω να πάρω αυτο το διαμάντι? sos τα φώτα σας me extensions splitters κλπ μπορουμε να σώσουμε την κατάσταση??

σλή

Ζήτησε να σου βάλουν corsair ΤΧ850Μ εσύ βρε,άλλωστε στην ίδια τιμή θα είναι .. :P

Εμένα μου άρεσε το λαστιχάκι πίσω που το άγγιξε και έφυγε στο εσωτερικό και μετα απτόητος συνέχισε με το λαστιχάκι πεσμένο πάνω στο τροφοδοτικό,την παρουσίαση ? Επίσης θα ήθελα και ένα backplate στην 780..  Α! και τα πράσινα led εκεί κοντά στις μνήμες σε άλλο χρώμα.. ( βλέπεις ? εγώ είμαι πιο απαιτητικός πελάτης  :P  )

αφου δεν το τραβηξε το ανεμιστηρακι να το βγαλει κιμα πανω στην καμερα καλα εισαι!

Δημοσ.

Και δεν πάω να πάρω ένα Lenovo Laptop στα 900 ευρώ ??

:shock: Τι τιμή είναι αυτή ρε παιδιά ? :shock:

παρτο και την 780 θα στην moddaroume στην πλατη!

• Like 1
Δημοσ.

XAXAXAXA το λαστιχάκι για την υδρόψυξη θεϊκό!Λίγο το άγγιξε και βγήκε.Αυτά που έχει το δικό μου κουτι corsair 500r ακόμη και να την χώσεις μέσα και να αρχίσεις να τα γαμάς δεν βγαίνουν με τίποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...