Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν παλεύονται οι κυπραίοι με τίποτα.... Ειδικά αν σε καταλάβουν οτι είσαι Έλληνες θα σου πρήξουν τα @@ επίτηδες.

Δημοσ.

Το προβλημα δεν ειναι οι 10 ωρες αλλα οι 10 ακανονιστες ωρες. Οπως βλεπεις ειναι 1:20 και μολις γυρισα... Ξαναδουλευω στις 9 και ακομα ουτε εχω φαει, ουτε εχω κανει μπανιο και γενικα δεν χαλαρωσα καν. Βαλε και αυτο που λεει ο Tenshi οτι ερχομαι σε επαφη αμεσα  με τους πελατες (και οποιος ξερει τι εστι Κυπραιος πελατης καταβαινει), βαλε και το γεγονος οτι δεν εχω καποιον για απλη βοηθεια σε οτι και να χρειαστω και θα πρεπει να το κανω μονος μου και νομιζω οτι λιγο λιγο ολο αυτο ειναι κατανοητο πως μαζευεται. 

Chill ασε τις βαφες για τις φλομπες. Φραντσεσκα ηδη ξερω τι με εμποδιζει να κανω εναν καλο υπνο αλλα δεν μπορω να κανω κατι γι αυτο αν δεν παρω καποιο εκτεταμενο ρεπο. 

Στην Ελλαδα...στην Κυπρο ηδη ζουμε τα πρωτα μας 38άρια. 

Απλα θα σου πω οτι χτες ξυπνησα 7:00, η δουλεια αρχισε στις 9, δεν εκανα κανενα διαλειμμα μεχρι και τις 4:40 που εκατσα για 5 λεπτα να φαω στα κλεφτικα, μετα σερι μεχρι τις 11:15 που βγηκα απο το μαγαζι, ηρθα κατα τις 12παρα σπιτι και με πηρε ο υπνος στις 1μιση μιας και εχω αυπνια απο το 2003 και μετα.

Σημερα παλι στις 7:20, και βγηκα στις 12:10 απο το μαγαζι, και τωρα θα παω να κοιμηθω (1:47), αυριο ρεπο.

Χτες και προχτες ξυπνησα πριν απο το ξυπνητηρι που ειχα στις 7:30, και γενικα εχω προβλημα στον υπνο μιας και ξυπναω 3-4 φορες την νυχτα.

Οι 10 ωρες την μερα στο ποδι ειναι minimum για μενα, και ο 7ωρος υπνος ειναι πολυτελεια, και κανω 60+ ωρες την βδομαδα στο ποδι.

Δημοσ.

Ikaruga, μη σπαταλάς φαιά ουσία για να βρεις ματζούνια και μαγικές συνταγές. Άδικος κόπος.

Υποθέτω ότι έχεις μπροστά σου άλλους 2-2,5 μήνες εμπλοκή, σωστά? Φοβάμαι ότι η αβιταμίνωση και η κατάρρευση είναι βέβαιη, σε αυτή την περίπτωση :(

Προσπάθησε να αποφεύγεις το ίντερνετ γι'αυτό το διάστημα, μιας και είναι ρουφήχτρα χρόνου και να πέφτεις το συντομότερο στο κρεβάτι όταν τελειώνει η δουλειά. Κάνοντας αυτή τη δουλειά, ξέρεις πολύ καλά ότι το διάστημα από τη στιγμή που θα την πέσεις μέχρι να σε πάρει ο ύπνος είναι 0,0017 toufasecond.  Αξιοποίησέ το. Βρίσκεσαι εκεί για δουλειά, οπότε ρίξε άκυρο σε εκείνα τα δελεαστικά εναποτάκι-α μετά τη δουλειά και τα υποτιθέμενα παιχνίδια με τις αγγλοκύπριες. Δε θα επεκταθώ στο τελευταίο. Περισσότερα στο "Τρόποι για να μην απωλέσεις την αξιοπρέπειά σου" τόπικ.

Όσο για την εικόνα που δείχνεις στους πελάτες, ε, ας αφήσεις και κάτι να απασχολεί τους προισταμένους σου. Εάν δεν δίνεις δικαιώματα, ξενυχτώντας άσκοπα πχ και είσαι καλός(κατά τα άλλα) στη δουλειά σου, δε μπορεί να σου καταλογίσει κανείς τίποτα. Ειδικά στα μέσα της σεζόν ;-)

Τη δική σου αμηχανία απέναντι στους πελάτες, βρες τρόπους να την διασκεδάζεις. Ας πούμε, μπορείς πολύ απλά να απαντάς σε καλοπροαίρετα σχόλια με ειλικρίνεια, του τύπου: "Ξεκούραση για μας, από Σεπτέμβριο! Για την ώρα δουλεύουμε 12ωρα , χωρίς ρεπό, για την εξυπηρέτησή σας. Περνάμε όμως και καλά(lol)"

Εγώ θα σου'σκαγα ένα δεκάλιρο τιπ, πάντως, γιατί είσαι ντόμπρο αγόρι και εργατικό :)

• Like 1
Δημοσ.

(και οποιος ξερει τι εστι Κυπραιος πελατης καταβαινει),

Καποτε μου λεγαν οτι "αν πας Κυπρο θα βρεις ευκολα δουλεια για σερβιτορος κλπ, διοτι κανεις Κυπραιος δεν παει να κανει τετοια δουλεια". Τοτε λοιπον μου δημιουργουσε απορια και πιστευα οτι ειναι ψιλουπερβολη αυτο το πραγμα. Σημερα, λιγα χρονια μετα, καταλαβα γιατι κανεις Κυπραιος δεν παει να κανει τη δουλεια αυτη και συνοψιζεται στην προταση που εγραψες παραπανω.

Οντοπικ τωρα, για να μην φαινεσαι κουρασμενος δεν ξερω αν υπαρχει τροπος να το πετυχεις. Νομιζω μπολικος υπνος ειναι η λυση και για να μη φαινεσαι και για να μην εισαι κουρασμενος. Ζητα ρεπο, αλλα μην επικαλεστεις κουραση αν ο εργοδοτης σου ειναι Κυπραιος/Ελληνας. Πες απλα οτι σε επιασε κοψιμο και "καντο" να διαρκεσει κανα 2ημερο-3ημερο.

Εμενα κυλουν οι 5 μερες της βδομαδας καπως ετσι και το Σαββατο που ειμαι off συνηθως κοιμαμαι ΟΛΗ μερα.

Δημοσ.

Στην Ελλαδα...στην Κυπρο ηδη ζουμε τα πρωτα μας 38άρια. 

Ω ρε πίκρα! Όντως δεν υποφέρεται, κι έχει και απίστευτη υγρασία! Κλιματισμός δεν παίζει;

Πάντως τα ωράρια είναι απάνθρωπα ακόμα και για τουριστική περίοδο.

Μήπως να το συζητήσετε με τα αφεντικά σου πριν πάθεις τίποτα ;

Δημοσ.

αν τα μάτια σου ειναι χάλια απο την κούραση και έχουν κοκκινίσει απο αλλεργία πχ υπάρχει τίποτα άλλο να κάνουμε απ το να βάλουμε κολλύριο ?

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω για ολες τις προτασεις. Προφανως και ο υπνος ειναι το μοναδικο σιγουρο πραγμα που θα βοηθησει. 

Τουφας, καταλαβαινω πως το βλεπεις αλλα ειμαστε σε τελειως διαφορετικες καταστασεις. Εχουμε διαφορετικο πελατολογιο, εχουμε σιγουρα μια διαφορα μισθου της ταξης του (μινιμουμ) 2 φορες πανω απο τον δικο μου για τις ιδιες ωρες εργασιας (60+) και ελπιζω να καταλαβαινεις την ψυχολογικη πιεση που ασκει το "γαμιεμαι χωρις καλη αμοιβη" και επισης δεν δουλευεις κατω απο νταλα ηλιο. Η ποιοτητα του περιβαλλοντος εργασιας σου ειναι σε αλλο πλανητη σε σχεση με το δικο μου. 

Φιλε livewire ευτυχως που με τους πελατες εχουμε αρκετα κοντινη σχεση (οσο κοντινη μπορει να ειναι σχεση πελατη/εργαζομενου) οποτε παρεξηγηση δεν υπαρχει. Απλα με χαλαει καπως που φαινεται η κουραση. Ειναι εκνευριστικο να βλεπεις τους πελατες σου να καθονται στο τραπεζι και το πρωτο πραγμα που θα σου πουν "πω ρε μαλακα πως εισαι ετσι σε χωραφι δουλευες το βραδυ?". Οσο κοντινη σχεση και να εχεις σε πειραζει ρε παιδι μου, οχι τοσο γι αυτους που ξερεις αλλα γι αυτους που δεν ξερεις.  

Δημοσ.

Υπάρχει και κάτι άλλο που θα σε βοηθήσει... Καμάκι... :-D  Ανεβάζει τη διάθεση, τονώνει τον οργανισμό. :-D

Καμακι σε Κυπραιες? Not going to happen dood. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Να μην πινεις αλκοολ πριν κοιμηθεις,οσο αναγκη και να το εχεις για να ξεστρεσαριστεις,γιατι δεν βοηθαει στον καλο υπνο.

Πριν κοιμηθεις πιες ενα ποτηρι γαλα.Στην δουλεια αντι για καφε πινε και κανα δυο red bull και λιγη σοκολατα για σνακ αν ειναι δυνατον που τονωνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...