Προς το περιεχόμενο

Δείτε τις τελευταίες ενέργειες που έχει κάνει ένας χρήστης στα Windows.


lexmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πολλές φορές έχω δει ερωτήσεις εδώ που αφορούν στο πως να δει κάποιος τι κινήσεις έχει κάνει ένας τρίτος την ώρα που κάθεται στον υπολογιστή του, τι προγράμματα ανοίγει κ.λπ. 

 

Ένας απλός τρόπος (και όχι ρουφιανίστικος - να δω τι γράφει στον γκόμενο στο facebook, και παρόμοια) για να το κάνετε αυτό είναι με το επόμενο προγραμματάκι. 

 

Το προγραμματάκι είναι το LastActivityView, το οποίο είναι μια μικρή, portable και δωρεάν εφαρμογούλα από τη γνωστή Nirsoft και έχει σχεδιαστεί για να συλλέγει δεδομένα από το σύστημα και να τις εμφανίζει στο κεντρικό του παράθυρο από όπου εσείς μπορείτε να τις μελετήσετε και να αποθηκεύσετε όσες θέλετε. Προσωπικά το αγάπησα από την πρώτη στιγμή που το είδα. :D

 

Το πρόγραμμα μπορεί να αναφέρει πληροφορίες όπως πότε ένα πρόγραμμα έχει τρέξει στον υπολογιστή, πότε έχει γίνει μια εγκατάσταση ή ενημέρωση κάποιου προγράμματος και πολλά περισσότερα. Μια πλήρης λίστα του τι καταγράφεται μπορείτε να βρείτε στο site του κατασκευαστή. 

 

sshot_1.jpg

 

Το LastActivityView μαζεύει τις πληροφορίες του από διάφορες πηγές, συμπεριλαμβανομένου της registry, των αρχείων καταγραφής συμβάντων, τον φάκελο prefetch, τον φάκελο minidump κ.α. 

 

Το άρθρο, εκτός των 2 πρώτων παραγράφων, είναι μεταφορά από εδώ (από όπου και μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για το προγραμματάκι) και το πρόγραμμα μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...