Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, παιδια! Βρηκα ενα παλικαρι που ανταλλαζει τον 8350 με τον 1090τ μου, αξιζει αυτη η αλλαγη? δεν με ενδιαφερει το overclocking και η χρηση του υπολογιστη ειναι για gaming. Ευχαριστω πολυ οποιον απαντησει! :-)

Δημοσ.

δεν αξίζει να δόσεις και λεφτα απο πανω.ειναι μικρες οι διαφορες για να πας στον 8350.αφου δεν ασχολησε και με το οβερκλοκινγ μην μπεισ στον κοπο καν.

• Like 1
Δημοσ.

Φημες λενε οτι θα βγουνε κατα το τελος της χρονιας.επισης θα ειναι για socket am3+ οποτε κατσε στα αυγα σου οπως καθομαι και εγω....κλοσσες θα γινουμε στο τελος.

Δημοσ.

Φημες λενε οτι θα βγουνε κατα το τελος της χρονιας.επισης θα ειναι για socket am3+ οποτε κατσε στα αυγα σου οπως καθομαι και εγω....κλοσσες θα γινουμε στο τελος.

:-D :-D :-D ωραιος!!!!!! Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να δώσω και εγώ μια γνώμη. Αν δεν κάνεις overclock είναι πολύ καλύτερη περίπτωση ο 8350.

ο 1090t (τον έχω στο δεύτερο μηχάνημα) για να δείξει την αξία του πρέπει να πάει 3.6 & 2.6 NB τουλάχιστον. 

Φυσικά και o/c να κάνεις τελικά καλύτερος θα αποδειχθεί ο 8350.

edit: φαίνεται ότι ο 9350 θα έχει πολύ ανεβασμένες επιδόσεις. καλύτερα να περιμένεις.

Επεξ/σία από The__Blade
Δημοσ.

Το προσεξα αυτο που λετε με την λιστα επεξεργαστων και οντως μου ειχε κανει εντυπωση πως υποστηριζει τον 8320 και δεν υποστηριζει τον 8350 που μοιαζουν παρα πολυ και ειναι της ιδιας κατηγοριας! Μηπως εχουν κανει λαθος στο site της msi? Εψαξα και σε αλλο site και βρηκα αυτο http://www.cpu-upgrade.com/mb-MSI/970A-G43.html τι λετε εσεις? θα εχω προβλημα αμα βαλω τον 8350? ιδια καταναλωση ρευματος εχει, ιδια χαρακτηριστικα με τον 8320 :huh:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...