jimthb Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 καλησπέρα παιδιά! έχω κάνει μια παραγγελία απο Αγγλία κάτι σπρευ. το σύνολο μου βγήκαν 103£~129€. Θα μου τα στείλουν μέσω της ΤΝΤ. Υπάρχει περίπτωση να πληρώσω κάτι έξτρα πέρα απ αυτα που έδωσα ήδη; Θα υπάρξει προβλημα με τελωνείο όπως όταν κάνουμε αγορες απο Αμερική; Sent from my iPhone using Insomnia
Muchacho Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Οχι..Αλλα κοιτα να εισαι σιγουρος πως οντως ειναι απο Αγγλια.. Απο που τα παραγγειλες?
jimthb Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 pastidip.co.uk Sent from my iPhone using Insomnia plastidip.co.uk<br><br><br><br> Sent from my iPhone using Insomnia Sent from my iPhone using Insomnia
Apoll Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Αν έχουν αποσταλεί από Αγγλία/ΕΕ όχι. Αν είναι απεσταλμένα εκτός, ναι τελωνία, ΦΠΑ κλπ.
jimthb Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 στο site εχει αγγλική διεύθυνση επικοινωνίας οποτε πιστεύω οτι τα στέλνουν απο Αγγλία Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα