aris0007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 λοιπον μου ηρθε προσφορα για δυο σελιδες στο facebook 450 δολαρια απο το εξωτερικο η προσφορα! συμφωνησαμε και μου πρωτινε να μου εδινε τα μισα χρηματα και να της εδινα την μια σελιδα και οταν μου εβαζε τα άλλα να της εδινα και την δευτερη σελιδα. λοιπον μου εστειλε τα λεφτα τα μισα της εδωσα την μια και μου στελνει μηνυμα οτι δεν της εστειλα τιποτα και θα κανει dispute sto paypal . στην αιτιολογια οταν μου εστειλε τα λεφτα εγραφε οτι αγοραζει δυο σελιδες ομως δεν εδωσα σημασια ! τωρα τι γινεται? θα μου παρει πισω τα λεφτα το paypal?? δεν υπαρχει τροπος να της αποδειξω οτι της την εδωσα!!!! ???? παρακαλω οποιος μπορει ας βοηθησει
Giorgos09 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δε προκειτε να τη γλιτωσεις. Ετσι ειναι το paypal σε αυτες τις περιπτωσεις εκτος και αν εχεις φοβερα στοιχεια να πεισεις για την αθωοτητα σου.
SPANK Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Με συμφωνίες που γίνοντε στο αέρα μονο με λόγια δεν νομιζω οτι ουτε εσυ ουτε εκείνη μπορει να αποδείξετε τιποτα, για να μην παρεξηγυθώ λογια ενοω οτι δεν γίνεται η αγοραπωλησία μεσω ebay η καποιο site δημοπρασιών που τουλάχιστον υπάρχουν αποδείξεις και στοιχεία τι και πως, το paypal δεν γνωρίζω πραγματικά τι μπορεί να κανει σε τετοιες περιπτώσεις.
aris0007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 κριμα,,,,, τελικα παιδια μου εβαλε αρνητικο ποσο το paypal (τα παιρνει πισω δηλαδη) . και μου εστειλε αυτο το μηνυμα /// ΧΧΧΧΧΧΧΧ has opened a dispute over the payment made to you on Jun5, 2013 indicating that they never received the item. Disputed Amount: -$250.00 USD- The disputed amount has been temporarily deducted from your account untilthe dispute is resolved.By opening this dispute, ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ is asking for your help toresolve this issue. This is your best opportunity to resolve this problembefore the buyer escalates it to a PayPal claim or files a chargeback withtheir card issuer.-----------------------------------What To Do Next-----------------------------------Most of the time, disputes can be resolved quickly and amicably bycommunicating with the buyer in the Resolution Center. There, you'll beable to review the dispute details, post messages back and forth with thebuyer, or ask PayPal to decide the case by escalating this dispute to aclaim.To learn more about PayPal's dispute resolution process, log in to youraccount and click the Tutorials link on the Resolution Center tab.-----------------------------------Time frame-----------------------------------ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ can escalate this dispute to a PayPal claim at any timeuntil Jun 25, 2013. On that date, this dispute will automatically close.We encourage you to respond to the buyer as soon as possible. A buyer whofeels that you are working with them to resolve a problem is less likely toescalate a dispute to a claim.Thank you,PayPal ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΜΟΥ???????
aris0007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 την εκανα διαΧειριστη και δεν εχω τις σελιδες πια. μονο facebook το μπορει να το αποδειξει
spirit)earth)aflame Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 άλλη φορά να μην παίρνεις μέρος σε συναλλαγές καλή τη πίστει και πόσο μάλλον με αγνώστους και από το εξωτερικό. Για τέτοιες δουλειές να χρησιμοποιείς Skrill (Moneybookers) που είναι αρκετά πιο δύσκολο να σου κάνουν dispute και είναι και πολύ εύκολο να στήσεις το δικό σου λογαριασμό ή και να πιέσεις τον αγοραστή να φτιάξει και εκείνος. Παίρνει λιγότερο από 10 λεπτά και είσαι περισσότερο προστατευμένος από τέτοιους τύπους. Ποτέ τέτοιου τύπου συναλλαγές με Paypal. Έπαθες, έμαθες.
Dark_Sage Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 την εκανα διαΧειριστη και δεν εχω τις σελιδες πια. μονο facebook το μπορει να το αποδειξει τίποτα μα τίποτα? ενα screenshot? κάτι?
newtech Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Ρε φιλε.. ΠΡΟΣΩΡΙΝΆ λεει τα εχει παρει τα λεφτα το PAYPAL.. Γιατι δεν διαβαζεις τι γραφει το μαιλ. Γραψε κανονικα τι εκανες.. κανει copy paste τα μαιλς κτλ..
aris0007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Παιδια ,..... ο κλεφτης ειναι μεγαλο διαδικτιακο ΚΑΖΙΝο που εχει και εδω ιστοσελιδα!!!!!!!! δεν υπαρχει ελπιδα καμια, σιγα μην πιστεψει εμενα και οχι αυτον το μαθημα παθημα οπως ειπε και πανω καποιος φιλος. σας ευχαριστω παντως για τις απαντησεις!
harris78 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μου φαίνεται περίεργο πάντως να μην έχεις κρατήσει αντίγραφο της δουλειάς σου. Και αν σου ζητούσε κάποια αλλαγή η διόρθωση? Γιατί και εγώ που κάνω κάποια Projects έχω αντίγραφα δεκαετίας και βάλε... Επίσης όπως είπες ζήτα στοιχεία από το facebook, και ενημέρωσε και το facebook για το τι συμβαίνει. Μάζεψε τα email και τους κωδικούς που είχες εσύ, ήρεμα και ωραία. Από το να τα παρατάμε και να κλαιγόμαστε, καλύτερα να κάνουμε ότι μπορούμε (ακόμα και να μπλοφάρουμε - πχ πες σε αυτούς που στην έφεραν ότι έχεις απευθυνθεί στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος!)
aris0007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 εχω δυο screenshot αλλα δεν ξερω που να τα στειλω ?? ειναι οταν την εκανα διαχειριστρια . που τα στελνεις αυτα??? ΟΠΟΙΟΣ μπορει ας με βοηθησει λιγακι! παιδια τα στοιχεια μου που τα στελνω γιατι απο οτι βλεπω μονο μηνυματα μπορω να στειλω με τον αγοραστη και οχι αρχεια . τα στοιχεια τα στελνω με email sto paypal?
Dark_Sage Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 διάβασε τα βήματα που σου γράφει το paypal για το dispute. Μάζεψε ότι έχεις και στείλε τα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα