Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκοτώθηκε φαντάρος 20 χρονών στην Αθηνών-Λαμίας σε ανατροπή τεθωρακισμένου... Ήμαρτον..

• Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μα αυτός οδηγούσε, τί κρίμα; Αφού δεν πρόσεχε καλά να πάθει. Ευτυχώς που δεν πήρε άλλους στο λαιμό του. 

Δημοσ.

Μα αυτός οδηγούσε, τί κρίμα; Αφού δεν πρόσεχε καλά να πάθει. Ευτυχώς που δεν πήρε άλλους στο λαιμό του. 

Πολύ κυνικός είσαι μαν...

Δεν θα ταν και expert στην οδήγηση τεθωρακισμενου.

Στρατιώτης ηταν οχι ο rambo που οδηγάει και ελικόπτερο αμα λαχει...

• Like 18
Δημοσ.

φυσικά και φταίει αυτός!

μετά από τόσο καλή και εμπεριστατωμένη εκπαίδευση άμα δεν ένιωθε σίγουρος να μην διάλεγε να το κάνει!

oh wait.......

• Like 6
Δημοσ.

Δεν είναι και τόσο δύσκολο να οδηγήσεις παπάκι, η εκπαίδευση μια χαρά είναι!

Η κακιά η στιγμή ήταν, συμβαίνουν αυτά.Αρχίσατε τα κομπλεξικά πάλι.

Δεν βαρεθήκατε αυτή τη μιζέρια;

Δημοσ.

Καταρχή, ΓΙΑΤΙ οδηγούσε ο ίδιος;

στη μοναδα μου στο λοχο μου οι στρατιωτες οδερπαδες οδηγουσαν αυτοι στις ασκησεις.

2 στρατιωτες ειχαμε και οι αλλοι 3 εποπια.

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν ήταν κληρωτός; Γιατί νομίζω απαγορεύεται να οδηγήσει τεθωρακισμένο όχημα απλός φαντάρος (τουλάχιστον αυτό ίσχυε το '05 που πήγα)

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν ήταν κληρωτός; Γιατί νομίζω απαγορεύεται να οδηγήσει τεθωρακισμένο όχημα απλός φαντάρος (τουλάχιστον αυτό ίσχυε το '05 που πήγα)

και οι τελευταία σειρά εποπ που πήραν έγιναν δεκανείς πέρυσι. οπότε εφόσον λένε στρ κατά 99% είναι κληρωτός

(υπήρχε ένας εποπ με αναβολή(!) εκεί που ήμουν και είχε παραμείνει στρατιώτης ακόμα). 

Δημοσ.

ηταν πεζοναυτης ισως για αυτο οδηγουσε γιατι σε ΤΘ ουτε κι εγω εχω δει φανταρο να οδηγει ερπυστριοφορο

επισης απο οτι καταλαβα του κοπηκε η ερπυστρια , οποτε μπορει να μην ηταν δικο του το λαθος, αλλα θεμα συντηρησης 

• Like 3
Δημοσ.

ηταν πεζοναυτης ισως για αυτο οδηγουσε γιατι σε ΤΘ ουτε κι εγω εχω δει φανταρο να οδηγει ερπυστριοφορο

επισης απο οτι καταλαβα του κοπηκε η ερπυστρια , οποτε μπορει να μην ηταν δικο του το λαθος, αλλα θεμα συντηρησης 

για όσους ξέρουν την περιοχή, το ατύχημα έγινε σε μια απότομη κατηφόρα. 

λίγο η πίεση με τα έστω λίγα παραπάνω χλμ λίγο η κακή συντήρηση και παλαιότητα... δεν θέλει και πολύ να γίνει το κακό.

άσε την απειρία - δεν φταίει ο στρ για αυτό!!! να εξηγιόμαστε- τα ερπυστριοφόρα έχουν δυνατότητα να "κοκαλώσουν" Τώρα ποιος τι πότε και γιατί, κανείς μας δεν θα μάθει

• Like 2
Δημοσ.

Έχω δει με τα ίδια μου τα μάτια τεθωρακισμένα να τρώνε τούμπες (σε μία έκθεση στο Βερολίνο πριν 2 χρόνια για όσους θυμούνται και ήταν εκεί) και να είναι μια χαρά το πλήρωμα καθώς και το ίδιο το όχημα. Τώρα ένα M 113 αμφίβιο τεθωρακισμένο όχημα έπεσε από 1,5-2 μέτρα ύψος (έτσι φαινόταν από ένα βίντεο που είδα, συγγνώμη εάν κάνω λάθος) και σκοτώθηκε ο οδηγός (βάζω πέρα τις βλάβες του οχήματος) ; Λίγο αδύνατο μου φαίνεται. Φουλ στην κακοτυχία θα έπρεπε να ήταν. Όπως και να έχει, κρίμα το παλικάρι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...