bscyb Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα σας, Πριν 6 χρόνια είχα πάρει αναβολή για τον στρατό λόγο σπουδών σε ΤΕΙ , τώρα έχοντας τελειώσει θέλω να λήξω την αναβολή και να μπω τον Σεπτέμβριο στρατό αλλά κάποιος μου είπε ότι για να λήξω την αναβολή πρέπει να τους δώσω και 1 αντίγραφο από το πτυχίο μου (η κάτι αντίστοιχο) το θέμα είναι ότι δεν έχω πάρει το πτυχίο ακόμα γιατί δεν πρόλαβα να παρουσιάσω την πτυχιακή μου και τώρα το πτυχίο θα το πάρω τον Δεκέμβριο. Αυτό που μου είπε αυτός ότι για να λήξω την αναβολή πρέπει να προσκομίσω και 1 αντίγραφό του πτυχίου μου ισχύει?
PavelX Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Όχι. 99% δεν θα σου πουν τίποτα (παίζει να μην σε κοιτάξει ΚΑΝ) αλλά αν είσαι γκαντέμης και το αναφέρει απλά έχε μαζί σου μια βεβαίωση από την σχολή σου πως είσαι ακόμη φοιτητής.
vk13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα σας, Πριν 6 χρόνια είχα πάρει αναβολή για τον στρατό λόγο σπουδών σε ΤΕΙ , τώρα έχοντας τελειώσει θέλω να λήξω την αναβολή και να μπω τον Σεπτέμβριο στρατό αλλά κάποιος μου είπε ότι για να λήξω την αναβολή πρέπει να τους δώσω και 1 αντίγραφο από το πτυχίο μου (η κάτι αντίστοιχο) το θέμα είναι ότι δεν έχω πάρει το πτυχίο ακόμα γιατί δεν πρόλαβα να παρουσιάσω την πτυχιακή μου και τώρα το πτυχίο θα το πάρω τον Δεκέμβριο. Αυτό που μου είπε αυτός ότι για να λήξω την αναβολή πρέπει να προσκομίσω και 1 αντίγραφό του πτυχίου μου ισχύει? Από τη στιγμή που έχεις αναβολή λόγω σπουδών μέχρι τα 28 ενώ εσύ θα τη διακόψεις νωρίτερα ΚΑΝΕΝΑΣ δεν παίζει να σου ζητήσει πτυχίο ούτως ή άλλως. Καμία σχέση το πτυχίο με την αναβολή ή τη διακοπή της αναβολής.. Ποιοι τις λένε αυτές τις ανακρίβειες; Πτυχίο θεωρητικά μπορεί να ζητήσουν μετά τα 28 αν πας φαντάρος για να δουν αν έκανες καλή χρήση αναβολής αλλά και πάλι ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ κανείς όμως δεν ζητάει εκτός και αν πέσεις σε περίπτωση ειδική... Απλά ναι, μια βεβαίωση σπουδών να έχεις μαζί σου και θα είσαι οκ νομίζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα