Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου δεν φορτίζει,ούτε καν ανοίγει..τον τελευταίο καιρό έπρεπε να γυρίσω το βύσμα του φορτιστη για να "πιάσει" αλλα τον τελευταίο καιρό τίποτα,δεν πρέπει να είναι πρόβλημα του φορτιστή γιατι το λαμπακι το πράσινο που έχει επάνω ανοίγει κανονικά οταν το συνδεω στο ρευμα ενω του λαπτοπ δεν ανοίγει που δείχνει οτι είναι στο ρευμα..

τι λέτε τι μπορεί να είναι; διορθώνεται εύκολα ; ένα Asus είναι το έχω 14 μήνες...

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου δεν φορτίζει,ούτε καν ανοίγει..τον τελευταίο καιρό έπρεπε να γυρίσω το βύσμα του φορτιστη για να "πιάσει" αλλα τον τελευταίο καιρό τίποτα,δεν πρέπει να είναι πρόβλημα του φορτιστή γιατι το λαμπακι το πράσινο που έχει επάνω ανοίγει κανονικά οταν το συνδεω στο ρευμα ενω του λαπτοπ δεν ανοίγει που δείχνει οτι είναι στο ρευμα..

τι λέτε τι μπορεί να είναι; διορθώνεται εύκολα ; ένα Asus είναι το έχω 14 μήνες...

για καλό μετρησέ το τροφοδοτικό.

έχει εγγύηση;;

και ποιό μοντέλο είναι ακριβώς πές μας.

με μόνο την μπαταρία ανοίγει;;

Δημοσ.

Το Μοντέλο είναι Asus  x53SJ-SX136V οχι με την μπαταρία μονο δεν ανοιγει..αφου δεν φορτίζει καν !

Δημοσ.

Το Μοντέλο είναι Asus  x53SJ-SX136V οχι με την μπαταρία μονο δεν ανοιγει..αφου δεν φορτίζει καν !

εγγύηση έχει δεν πας είπες;;

ίσως το power jack η κάτι άλλο ποιό παραμέσα στην μητρική.

Δημοσ.

δεν ξέρω αν έχω εγγυηση :) αν δεν έχω πόσο θα μου κοστισει;

Ευχαριστώ πάντως

1 έτος πρέπει να έχεις.

κοίταξε καλύτερα μην έχεις κάποια επέκταση.

αν δεν έχεις

καλύτερα να το πάς σε κάποιον δικό σου τεχνικό να τον δεί.

είναι και σχετικά καινούριο ρε γαμώτο.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Υποψιάζομαι κομμένο καλώδιο (ή smart pin) εσωτερικά στην έξοδο του φορτιστή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...