strat92man Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα, Έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου δεν φορτίζει,ούτε καν ανοίγει..τον τελευταίο καιρό έπρεπε να γυρίσω το βύσμα του φορτιστη για να "πιάσει" αλλα τον τελευταίο καιρό τίποτα,δεν πρέπει να είναι πρόβλημα του φορτιστή γιατι το λαμπακι το πράσινο που έχει επάνω ανοίγει κανονικά οταν το συνδεω στο ρευμα ενω του λαπτοπ δεν ανοίγει που δείχνει οτι είναι στο ρευμα.. τι λέτε τι μπορεί να είναι; διορθώνεται εύκολα ; ένα Asus είναι το έχω 14 μήνες...
coolerman Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα, Έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου δεν φορτίζει,ούτε καν ανοίγει..τον τελευταίο καιρό έπρεπε να γυρίσω το βύσμα του φορτιστη για να "πιάσει" αλλα τον τελευταίο καιρό τίποτα,δεν πρέπει να είναι πρόβλημα του φορτιστή γιατι το λαμπακι το πράσινο που έχει επάνω ανοίγει κανονικά οταν το συνδεω στο ρευμα ενω του λαπτοπ δεν ανοίγει που δείχνει οτι είναι στο ρευμα.. τι λέτε τι μπορεί να είναι; διορθώνεται εύκολα ; ένα Asus είναι το έχω 14 μήνες... για καλό μετρησέ το τροφοδοτικό. έχει εγγύηση;; και ποιό μοντέλο είναι ακριβώς πές μας. με μόνο την μπαταρία ανοίγει;;
strat92man Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Το Μοντέλο είναι Asus x53SJ-SX136V οχι με την μπαταρία μονο δεν ανοιγει..αφου δεν φορτίζει καν !
coolerman Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Το Μοντέλο είναι Asus x53SJ-SX136V οχι με την μπαταρία μονο δεν ανοιγει..αφου δεν φορτίζει καν ! εγγύηση έχει δεν πας είπες;; ίσως το power jack η κάτι άλλο ποιό παραμέσα στην μητρική.
strat92man Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 δεν ξέρω αν έχω εγγυηση αν δεν έχω πόσο θα μου κοστισει; Ευχαριστώ πάντως
coolerman Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 δεν ξέρω αν έχω εγγυηση αν δεν έχω πόσο θα μου κοστισει; Ευχαριστώ πάντως 1 έτος πρέπει να έχεις. κοίταξε καλύτερα μην έχεις κάποια επέκταση. αν δεν έχεις καλύτερα να το πάς σε κάποιον δικό σου τεχνικό να τον δεί. είναι και σχετικά καινούριο ρε γαμώτο.
plpapadopoulos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα, Έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου δεν φορτίζει,ούτε καν ανοίγει..τον τελευταίο καιρό έπρεπε να γυρίσω το βύσμα του φορτιστη για να "πιάσει" αλλα τον τελευταίο καιρό τίποτα,δεν πρέπει να είναι πρόβλημα του φορτιστή γιατι το λαμπακι το πράσινο που έχει επάνω ανοίγει κανονικά οταν το συνδεω στο ρευμα ενω του λαπτοπ δεν ανοίγει που δείχνει οτι είναι στο ρευμα.. τι λέτε τι μπορεί να είναι; διορθώνεται εύκολα ; ένα Asus είναι το έχω 14 μήνες... Υποψιάζομαι κομμένο καλώδιο (ή smart pin) εσωτερικά στην έξοδο του φορτιστή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα