Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια θελω να ρωτησω οταν αγοραζεις εναν υπολογιστη τωρα με τα windows 8 πρεπει να περνεις το κλειδι ενεργοποιησης των windows η οχι? Γιατι προχθες αγορασε ο αδερφος μου ενα desktop απο τα you και δεν του δωσαν κλειδι, και μολις τους ρωτησε που του ειπα εγω, του ειπαν πως στα 8 δεν χρειαζεται κλειδι, μπορεις οταν θες να κανεις format να βαλεις τα 8 και θα ενεργοποιηθουν ξανα μονα τους!!! ισχυει κατι τετοιο? που δεν νομιζω!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

παιδια θελω να ρωτησω οταν αγοραζεις εναν υπολογιστη τωρα με τα windows 8 πρεπει να περνεις το κλειδι ενεργοποιησης των windows η οχι? Γιατι προχθες αγορασε ο αδερφος μου ενα desktop απο τα you και δεν του δωσαν κλειδι, και μολις τους ρωτησε που του ειπα εγω, του ειπαν πως στα 8 δεν χρειαζεται κλειδι, μπορεις οταν θες να κανεις format να βαλεις τα 8 και θα ενεργοποιηθουν ξανα μονα τους!!! ισχυει κατι τετοιο? που δεν νομιζω!!!!!!!!!!!

Ισχύει,και σε λάπτοπ γίνεται

Δημοσ.

Ισχύει,δεν είναι όμως θέμα των 8,είναι θέμα του bios, πολλά μηχανήματα πλέον έχουν την ενεργοποίηση μέσα στο bios οπότε δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι εσύ,υπήρχε και για τα 7 αυτό και νομίζω ακόμα και από εποχές vista.

Δημοσ.

Είναι τα νέα BIOS, τα λεγόμενα UEFI. Προσωπικά δεν μου αρέσει το σύστημα γιατί περιορίζει πολύ τις δυνατότητες του λειτουργικού κτλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...