k30taas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 παιδια θελω να ρωτησω οταν αγοραζεις εναν υπολογιστη τωρα με τα windows 8 πρεπει να περνεις το κλειδι ενεργοποιησης των windows η οχι? Γιατι προχθες αγορασε ο αδερφος μου ενα desktop απο τα you και δεν του δωσαν κλειδι, και μολις τους ρωτησε που του ειπα εγω, του ειπαν πως στα 8 δεν χρειαζεται κλειδι, μπορεις οταν θες να κανεις format να βαλεις τα 8 και θα ενεργοποιηθουν ξανα μονα τους!!! ισχυει κατι τετοιο? που δεν νομιζω!!!!!!!!!!!
coolerman Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 παιδια θελω να ρωτησω οταν αγοραζεις εναν υπολογιστη τωρα με τα windows 8 πρεπει να περνεις το κλειδι ενεργοποιησης των windows η οχι? Γιατι προχθες αγορασε ο αδερφος μου ενα desktop απο τα you και δεν του δωσαν κλειδι, και μολις τους ρωτησε που του ειπα εγω, του ειπαν πως στα 8 δεν χρειαζεται κλειδι, μπορεις οταν θες να κανεις format να βαλεις τα 8 και θα ενεργοποιηθουν ξανα μονα τους!!! ισχυει κατι τετοιο? που δεν νομιζω!!!!!!!!!!! Ισχύει,και σε λάπτοπ γίνεται
TheELF Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Ισχύει,δεν είναι όμως θέμα των 8,είναι θέμα του bios, πολλά μηχανήματα πλέον έχουν την ενεργοποίηση μέσα στο bios οπότε δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι εσύ,υπήρχε και για τα 7 αυτό και νομίζω ακόμα και από εποχές vista.
kdoumani Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Είναι τα νέα BIOS, τα λεγόμενα UEFI. Προσωπικά δεν μου αρέσει το σύστημα γιατί περιορίζει πολύ τις δυνατότητες του λειτουργικού κτλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα