stathis97 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 καλησπερα, Υπάρχει τρόπος να μετατρέψεις € κινητής τηλεφωνίας σε paypal; ή κατι σχετικο ωστε να βαλω λευτα στην Paypal (Δεν θελω παραπανω απο 30€,για μικροαγορες στο ebay κλπ) Ευχαριστω.
stathis97 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Το διαβασα απο ενα παιδι στο fb της cosmote που το ελεγε ενα παιδι σε εναν αλλο και τον ρωτησα αν γινεται και μου ειπε πως γινεται αλλα η cosmote διεγραψε την ολη δημοσίευση και... Εχω περιπου 150 € καρτα κινητης τηλεφωνιας για αυτο με ενδιαφερει...
angmar Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Βρες ένα φίλο/γνωστό σου με What's up/Cosmocarta/Καρτοσυμβόλαιο Cosmote ενεργοποιείστε αυτή την υπηρεσία http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T21/xml/Personal__service__service_easytransfer/section/Postpaid_Packs_Additional_Prs πες του να σου "ζητήσει" 40€ κάρτα και να σου δώσει 30€ στο χέρι, όλοι χαρούμενοι.
stathis97 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Αν εβρισκα εδω καποιον που να μου τα εδινε σε paypal,τα πραγματα θα ηταν αρκετα καλυτερα. (το θεμα ειναι το ρισκο που εχεις με εναν αγνωστο..)
nilosgr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Υπήρχε το onebip αλλά πλέον αν είσαι από Ελλάδα θέλει 200€ minimum για να κανείς ανάληψη (παλιότερα ήταν 10)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα