giotis_1988 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 καλησπερα ειμαι καινουργιος στο φορουμ,ελπιζω οπως πολλοι αλλοι να παρω μια μικρη βοηθεια στους ατελειωτους προβληματισμους μου. λοιπον,ειμαι μονιμος στον στρατο αλλα σαν δουλεια ειναι τελειως εκτος του εαυτου μου και με εχει φερει σε πολυ δυσκολες προσωπικες,ψυχολογικες και οικονομικες καταστασεις και αναζητω καποια αλλη δουλεια οπου να εργαζομαι με μεγαλυτερη ψυχικη ηρεμια. σκεφτομαι λοιπον να ανοιξω μια επιχειρηση σε τουριστικο μερος (σουβλακι) με εναν αδελφικο μου φιλο και να κυνηγησω την ζωη μου επιχειρηματικα με την ορεξη την εργατικοτητα και τις ιδεες που εχω πανω στο ολο εγχειρημα. τα ερωτηματα ειναι υπαρχουν πολλοι που λενε καλα εχεις δουλεια μονιμη και θες να φυγεις ενω αλλοι πεινανε-συμφωνειτε? εγω τι πρεπει να κανω τοτε να φθειρομαι μια ζωη ψυχολογικα μεχρι να σκασω και να ειμαι σε μια δουλεια που δεν μου ταιριαζει? ειμαι 24 χρονων ακομη και να μην παει κατι καλα εχω το χρονικο περιθωριο να δοκιμασω πραγματα ξανα και ξανα μεχρι να στεριωσω σε κατι,ειμαι λαθος σε αυτο? ευχαριστω εκ των προτερων οσους απαντησουν και μπορειτε να ζητησετε οποιαδηποτε πληροφορια-διευκρινηση παρελειψα κατα τη γνωμη σας!!!
tomasss Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μορφώσου όσο περισσότερο γίνεται μπας και ανέβεις βαθμίδα.
panosno1com Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 ανεβαινουν βαθμίδα οι εποπ ? Εκτος και αν εννοεις πχ απο εκει που ειναι πεζικου πχ να παει στο οικονομικο [αλλα νομιζω θελει πτυχιο πανεπιστημιου ;] Γινεται αυτο;@giotis Εισαι σιγουρος για την επιχειρηση; Δεν εννοω το αν θα πετυχει ή οχι ,γιατι αυτο δε το ξερει κανενας , αλλα εαν εχεις το ποσόν και οτι αλλο χρειαζεται; Κοιτα ασε το τι λενε οι αλλοι , βεβαια σε τετοια εποχη πολλοι ζηλευουν το οτι παιρνεις εστω και εναν κουτσουρεμενο μισθο . Εισαι μονιμος σε τι Σωμα/Σπλο ; μηπως με καποιο τροπο μπορεις να μεταταχθεις σε αλλο Σωμα; σε κάποιο αλλο ποστο; Σκεψου και το πως εφτασες να «μισεις» τη δουλεια σου; πχ ετυχε να περασεις μεσω πανελληνιες; Το λεω γιατι αμα ηξερες οτι δεν εισαι γι αυτο το επαγγελμα,γιατι μπηκες; [αν ετυχε να περασεις απο πανελληνιες οκ , σκεφτεσαι μηπως να ξαναδωσεις ; ]
kage Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 τι θα θελα να διαβασω πες "ειμαι εποπ στου διαολου την μανα/διπλα απο το σπιτι μου,παιρνω 900ε μαξ σε 5 χρονια να φτασω τα 1300ε με το γαμ*** των περικοπων και δεν βγαινω τι κανω?τωρα με τις περικοπες ολοι τρελαθηκαν εκει περα. ανοιγω ακομη ενα fast food στο ΤΑΔΕ τουριστικο μερος και δοκιμαζω την τυχη μου ?αν αποτυχω πως θα ζησω." αν δεν ξερουμε την οικογενειακη κατασταση τα φραγκα που χεις-εχετε οικογενειακως,σπιτι ή ενοικιο,κτλ τι να σου πουμε? γαμα τους στρατοκαυλους και σκουπιδιαρης καλυτερα γιατι στο στρατο ειναι ολοι μαλακες? ξερεις απο το επαγγελμα?θα χεις σωστο κρεας,μαριναρισμα,λογιστη,θα βαλεις μαλακτικη κτλ.θα μπορεις να κλεισεις τους διπλα σου? http://www.insomnia.gr/topic/482735-%CF%84%CE%B9-%CE%B8%CE%B1-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8C-%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%B2%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CF%88%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%80%CF%89%CE%BB/ εδω μεσα θα βρεις πολλα...
giotis_1988 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 τι εννοεις να ανεβω βαθμιδα?εχω τελειωσει αει μουσικολογιας παραλληλα με την δουλεια και ειμαι επαγγελματιας μουσικος εξω.δεν υπαρχει ομως κατι που να με κανει να κλεινω προς τα εκει στο αμεσο μελλον.επισης δεν ειμαι εποπ ειμαι μονιμος υπαξιωματικος.στα 18 μου αραδιασαν πολλα παραμυθια κι εκανα πολυ υπομονη για να μεινω μεχρι που καταλαβα οτι ολα ηταν μπαρουφες ,επισης για μεταταξη δεν γινεται σιγουρα και δεν με ενδιαφερει ουτως η αλλως.εχω 20 χιλιαδες + 20 του φιλου μου νομιζω μια καλη αρχη μπορουμε να κανουμε με το οποιο ρισκο φυσικα.πανελληνιες για να κανω τι?κουραστικα με τα μαθηματα γενικα ιδιως απο το αει αλλα δεν εχει και νοημα νομιζω ρε συ δεν βλεπω κατι που να αξιζει. τι θα θελα να διαβασω πες "ειμαι εποπ στου διαολου την μανα/διπλα απο το σπιτι μου,παιρνω 900ε μαξ σε 5 χρονια να φτασω τα 1300ε με το γαμ*** των περικοπων και δεν βγαινω τι κανω?τωρα με τις περικοπες ολοι τρελαθηκαν εκει περα. ανοιγω ακομη ενα fast food στο ΤΑΔΕ τουριστικο μερος και δοκιμαζω την τυχη μου ?αν αποτυχω πως θα ζησω." αν δεν ξερουμε την οικογενειακη κατασταση τα φραγκα που χεις-εχετε οικογενειακως,σπιτι ή ενοικιο,κτλ τι να σου πουμε? γαμα τους στρατοκαυλους και σκουπιδιαρης καλυτερα γιατι στο στρατο ειναι ολοι μαλακες? ξερεις απο το επαγγελμα?θα χεις σωστο κρεας,μαριναρισμα,λογιστη,θα βαλεις μαλακτικη κτλ.θα μπορεις να κλεισεις τους διπλα σου? http://www.insomnia.gr/topic/482735-%CF%84%CE%B9-%CE%B8%CE%B1-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8C-%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%B2%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CF%88%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%80%CF%89%CE%BB/ εδω μεσα θα βρεις πολλα... το εχω ψαξει πολυ εδω και 6 μηνες και τα εχω διαβασει ολα στο φορουμ και γενικα ευχαριστω.περνω 830 και σε 4-5 χρονια αν δεν πεσουν κι αλλο θα περνω 950-970 καπου εκει μεσα. ειπα παραπανω τι χρηματα εχω 20+20 αλλα απο οικογενεια ειμαστε σε δικο μας σπιτι εννοειται και θα εχω καποια μικρη στηριξη αμα χρειαστω. τι θα θελα να διαβασω πες "ειμαι εποπ στου διαολου την μανα/διπλα απο το σπιτι μου,παιρνω 900ε μαξ σε 5 χρονια να φτασω τα 1300ε με το γαμ*** των περικοπων και δεν βγαινω τι κανω?τωρα με τις περικοπες ολοι τρελαθηκαν εκει περα. ανοιγω ακομη ενα fast food στο ΤΑΔΕ τουριστικο μερος και δοκιμαζω την τυχη μου ?αν αποτυχω πως θα ζησω." αν δεν ξερουμε την οικογενειακη κατασταση τα φραγκα που χεις-εχετε οικογενειακως,σπιτι ή ενοικιο,κτλ τι να σου πουμε? γαμα τους στρατοκαυλους και σκουπιδιαρης καλυτερα γιατι στο στρατο ειναι ολοι μαλακες? ξερεις απο το επαγγελμα?θα χεις σωστο κρεας,μαριναρισμα,λογιστη,θα βαλεις μαλακτικη κτλ.θα μπορεις να κλεισεις τους διπλα σου? http://www.insomnia.gr/topic/482735-%CF%84%CE%B9-%CE%B8%CE%B1-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8C-%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%B2%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CF%88%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%80%CF%89%CE%BB/ εδω μεσα θα βρεις πολλα... ξεχασα να αναφερω οτι εχω δουλεψει 1.5 χρονο σε γυραδικο του θειου μου μικρος και εχω μια εικονα.
Physics_Rulez Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Παίρνεις καλά λεφτά γι' αυτό που κάνεις (πάνω από χιλιάρικο). Δε μπορείς να το καταλάβεις, γι' αυτό κάνεις τέτοιες σκέψεις. Δε λέω, είναι μαλακία να μη σου αρέσει η δουλειά σου, αλλά είναι χειρότερο το να μη βγαίνει ο μήνας. Θα ανοίξεις σε τουριστικό μέρος σουβλάκια. Και; θα ζήσεις όλο το χρόνο έχεις την εντύπωση; Στη θέση σου, αφού σου αρέσει και η μουσική, θα προσπαθούσα μετά τη δουλειά να αφιερώνω χρόνο εκεί. Γενικά η ενασχόληση με κάτι που σου αρέσει αρκετά θα σβήσει λίγο τη μαλακία της δουλειάς. 2
giotis_1988 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 τι εννοεις να ανεβω βαθμιδα?εχω τελειωσει αει μουσικολογιας παραλληλα με την δουλεια και ειμαι επαγγελματιας μουσικος εξω.δεν υπαρχει ομως κατι που να με κανει να κλεινω προς τα εκει στο αμεσο μελλον.επισης δεν ειμαι εποπ ειμαι μονιμος υπαξιωματικος.στα 18 μου αραδιασαν πολλα παραμυθια κι εκανα πολυ υπομονη για να μεινω μεχρι που καταλαβα οτι ολα ηταν μπαρουφες ,επισης για μεταταξη δεν γινεται σιγουρα και δεν με ενδιαφερει ουτως η αλλως.εχω 20 χιλιαδες + 20 του φιλου μου νομιζω μια καλη αρχη μπορουμε να κανουμε με το οποιο ρισκο φυσικα.πανελληνιες για να κανω τι?κουραστικα με τα μαθηματα γενικα ιδιως απο το αει αλλα δεν εχει και νοημα νομιζω ρε συ δεν βλεπω κατι που να αξιζει. το εχω ψαξει πολυ εδω και 6 μηνες και τα εχω διαβασει ολα στο φορουμ και γενικα ευχαριστω.περνω 830 και σε 4-5 χρονια αν δεν πεσουν κι αλλο θα περνω 950-970 καπου εκει μεσα. ειπα παραπανω τι χρηματα εχω 20+20 αλλα απο οικογενεια ειμαστε σε δικο μας σπιτι εννοειται και θα εχω καποια μικρη στηριξη αμα χρειαστω. ξεχασα να αναφερω οτι εχω δουλεψει 1.5 χρονο σε γυραδικο του θειου μου μικρος και εχω μια εικονα.οσον αφορα το σπιτι θα μενω στο δικο μας σπιτι Παίρνεις καλά λεφτά γι' αυτό που κάνεις (πάνω από χιλιάρικο). Δε μπορείς να το καταλάβεις, γι' αυτό κάνεις τέτοιες σκέψεις. Δε λέω, είναι μαλακία να μη σου αρέσει η δουλειά σου, αλλά είναι χειρότερο το να μη βγαίνει ο μήνας. Θα ανοίξεις σε τουριστικό μέρος σουβλάκια. Και; θα ζήσεις όλο το χρόνο έχεις την εντύπωση; πανω απο χιλιαρικο???830 δεν ειναι πανω απο χιλιαρικο!γτ λιγα βγαζουν τα πετυχημενα μαγαζια?
shine Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 δύσκολες εποχές για επιχειρηματικές κινήσεις. να ξέρεις πάντως πως στην ελλάδα τελευταίοι θα πεθάνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι. αυτοί και οι κατσαρίδες. έχε αυτό στο νου σου πριν κάνεις την όποια σου κίνηση 2
kage Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 αυτο το υποαξιωματικος χωρις παννεληνιες δεν το καταλαβα.σε ολα τα σωματα αν πας μεσω πανελληνιων δεν εισαι ενα σκαλι πανω απο καραβαναδες+εποπ? Υπξκος κατηγορίας ΕΠ.ΟΠ δεν εισαι?http://www.onalert.gr/stories/To_drama_na_eisai_EPOP_sthn_Ellada_Deite_toys_misthoysfilodorhmata_poy_pairnoyn vs http://www.fimes.gr/2012/11/misthoi-stratiotikon-nea-metra/ βρε (^&(*&(&*) για 800-1000ε τρεχετε τα παιδακια?ή πατε βαση με γαμανε οι απο πανω θα γαμησω τους απο κατω? τεσπα 800-1000ε αν εισαι σπιτι σου εστω και στρατο ειναι καλα.αν δεν εισαι βυσμα γιατι κατι τετοιο καταλαβαινω οκ αν βρεις και πας καπου πιο χυμα θα συνεχιζες να γουσταρεις γυραδικα κτλ? πες τις ιδεες σου(κυριως αν συμπιπτουν με αυτα που αναφερονται στο παραπανω λινκ),αν το μερος ειναι οντως τουριστικο ή δηλωνει τουριστικο.αν ο θειος σου μπορει να ζησει οικογενεια απο το μαγαζι αυτο κτλ. υ.γ. μπορω να καταλαβω οτι το να ξερεις οτι θα χεις μαξ 1000ε ειναι καταντια αλλα γιατι δεν κοιτας πριν φυγεις να τρεχεις και τα 2 παραλληλα ακομη και αν το μεριδιο των κερδων δεν το λαμβανεις εσυ(υπαλληλος) τα πρωτα 2 χρονια.αν δεις οτι απο το πουθενα το μαγαζι παει καλα τοτε ναι φυγε απο τα στρατ
michael92 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Κάτσε στο Στρατό που είναι σίγουρο, δεν είναι εποχή για ρίσκα. Να έλεγα ότι είσαι άνεργος να πω οκ ξόδεψε 20 και 30 και 40 χιλιάρικα να το παλέψεις να κάνεις επιχείρηση. Από τη στιγμή όμως που έχεις σταθερό μισθό δεν αξίζει. Νομίζεις ότι το σουβλατζίδικο είναι πιο εύκολο; Κάθε δουλειά έχει την δική της δυσκολία.
giotis_1988 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 αυτο το υποαξιωματικος χωρις παννεληνιες δεν το καταλαβα.σε ολα τα σωματα αν πας μεσω πανελληνιων δεν εισαι ενα σκαλι πανω απο καραβαναδες+εποπ? Υπξκος κατηγορίας ΕΠ.ΟΠ δεν εισαι?http://www.onalert.gr/stories/To_drama_na_eisai_EPOP_sthn_Ellada_Deite_toys_misthoysfilodorhmata_poy_pairnoyn πανελλημιες ειπα φιλε μου λοχιας ειμαι Κάτσε στο Στρατό που είναι σίγουρο, δεν είναι εποχή για ρίσκα. Να έλεγα ότι είσαι άνεργος να πω οκ ξόδεψε 20 και 30 και 40 χιλιάρικα να το παλέψεις να κάνεις επιχείρηση. Από τη στιγμή όμως που έχεις σταθερό μισθό δεν αξίζει. Νομίζεις ότι το σουβλατζίδικο είναι πιο εύκολο; Κάθε δουλειά έχει την δική της δυσκολία. δεν με αποσχολει η δουλεια ειμαι διατεθημενος να δουλεψω δλδ περα απο το δημοσιο οι αλλοι τι εχουν μια χαροκαμμενη ζωη?
michael92 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Όχι υπάρχουν πάρα πολλοί στον ιδιωτικό τομέα που είναι καλά, αλλά είναι δεκαετίες στην πιάτσα. Δεν είναι εύκολο να κάνεις κάτι καινούριο αυτή την εποχή, η πιθανότητα να αποτύχεις είναι μεγαλύτερη από το να πετύχεις.
Pa0ki Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 δεν με αποσχολει η δουλεια ειμαι διατεθημενος να δουλεψω δλδ περα απο το δημοσιο οι αλλοι τι εχουν μια χαροκαμμενη ζωη? Για κάνε μια έρευνα να δεις πόσοι έχουν δουλειά στην ηλικία σου εκτός δημόσιο και πόσα παίρνουν Η κατάσταση είναι τραγική...60% ανεργία στους νέους
Physics_Rulez Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 πανω απο χιλιαρικο???830 δεν ειναι πανω απο χιλιαρικο! Συγνώμη, οι ΕΠΟΠ παίρνουν πιο πολλά από σας; λολ.
giotis_1988 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 αυτο το υποαξιωματικος χωρις παννεληνιες δεν το καταλαβα.σε ολα τα σωματα αν πας μεσω πανελληνιων δεν εισαι ενα σκαλι πανω απο καραβαναδες+εποπ? Υπξκος κατηγορίας ΕΠ.ΟΠ δεν εισαι?http://www.onalert.gr/stories/To_drama_na_eisai_EPOP_sthn_Ellada_Deite_toys_misthoysfilodorhmata_poy_pairnoyn vs http://www.fimes.gr/2012/11/misthoi-stratiotikon-nea-metra/ βρε (^&(*&(&*) για 800-1000ε τρεχετε τα παιδακια?ή πατε βαση με γαμανε οι απο πανω θα γαμησω τους απο κατω? τεσπα 800-1000ε αν εισαι σπιτι σου εστω και στρατο ειναι καλα.αν δεν εισαι βυσμα γιατι κατι τετοιο καταλαβαινω οκ αν βρεις και πας καπου πιο χυμα θα συνεχιζες να γουσταρεις γυραδικα κτλ? πες τις ιδεες σου(κυριως αν συμπιπτουν με αυτα που αναφερονται στο παραπανω λινκ),αν το μερος ειναι οντως τουριστικο ή δηλωνει τουριστικο.αν ο θειος σου μπορει να ζησει οικογενεια απο το μαγαζι αυτο κτλ. υ.γ. μπορω να καταλαβω οτι το να ξερεις οτι θα χεις μαξ 1000ε ειναι καταντια αλλα γιατι δεν κοιτας πριν φυγεις να τρεχεις και τα 2 παραλληλα ακομη και αν το μεριδιο των κερδων δεν το λαμβανεις εσυ(υπαλληλος) τα πρωτα 2 χρονια.αν δεις οτι απο το πουθενα το μαγαζι παει καλα τοτε ναι φυγε απο τα στρατ ο θειος αστο και 3 οικογενειες να ειχε ανετος θα ηταν.το μερος ειναι το ηρακλειο κρητης μιλαμε για ζωη και εκτος τουρισμου ρε συ.δεν μπορω να τα κανω μαζι η δουλεια με εχει αναπασα στιγμη απασχολημενο και εκτεθημενο σε τετοια περιπτωση. Συγνώμη, οι ΕΠΟΠ παίρνουν πιο πολλά από σας; λολ. αλλιως θα πηγαινε κανενας εποπ?χωρις βαθμο αλλα και χωρις λεφτα?περνουν καμια 100 παραπανω αναλογα τον βαθμο και τα χρονια ομως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα