Hamurabi Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 παιδια καλησπερα. εχω φτιαξει ραφια και θελω να βαλω bluray ταινιες.θελω ομως κατι να χωριζονται. Αυτο που εχω παρακατω ψαχνω και δεν βρισκω πουθενα. Μονο στο αμαζον βρηκα το συγκεκριμενο αλλα δε το στελνει ελλαδα!!! βοηθεια;; http://www.amazon.co.uk/DVD-Storage-Rack-organiser-capacity/dp/B001KPAJGO/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1370711158&sr=8-1&keywords=dvd+storage+modular
status Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Πάρε μια σιντιέρα όρθια και βάλε την πάνω στο ράφι, ξαπλωτή.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Γιατί να πάρεις κάτι τέτοιο; Όλες οι ταινίες DVD σου έχουν το ίδιο πάχος; Γιατί με μια πρόχειρη ματιά, όσες βλέπω στα ράφια μου έχουν διάφορα πάχη ανάλογα την έκδοση. Κατά την ταπεινή μου γνώμη, πολύ περιοριστικό αυτό το rack, δεν θα βόλευε καθόλου. Εκτός αν η συλλογή σου απαρτίζεται από αντιγραφές - οπότε όλες έχουν το ίδιο πάχος. Σε κάθε περίπτωση, κάτι παρόμοιο έχει το IKEA.
Hamurabi Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Paredwse, μου εφτιαξες τη μερα.πραγματικα σε ευχαριστω.
kfyros Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 πάρε ένα κλειστό κουτί ρε man. άντε να ξεσκονίζεις ένα ένα τα κουτάκια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα