orck Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Εχω την τηλεοραση Samsung UE40ES5500 η οποια εχει δυο USB θυρες. Στην μια εχω συνδεσει τον δισκο που εχει καποια αρχεια βιντεο, στην δευτερη εχω δισκο που ειναι για να γραφει προγραμμα απο την τηλεοραση, αυτον τον δισκο τον φορμαρει η τηλεοραση για να μπορεσει να κανει εγγραφη. Με αλλα λογια δεν μπορω με ενα μεγαλο δισκο να κανω την δουλεια μου. Θα ηθελα να εχω και USB πληκτρολογιο με ποντικι. Δεν εχω θυρα USB ομως. Ομολογω οτι δεν περιμενω ποτε οτι θα χρειαστω τρεις θυρες USB σε μια τηλεοραση. Εχει κανεις καμια ιδεα;
ksessalonikios Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 δοκιμασα στην samsung 40es6100 να βαλω ενα usb hub (της Belkin) με εξωτερική τροφοδοσία και δουλεψε μια χαρά. 1
orck Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Υπαρχει προταση για καποιο καλο usb hub με ρευμα;
ksessalonikios Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 εγώ εχω αυτό το οποιο δοκιμασα και στην tv... http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-Belkin-USB-Desk-Hub-4-Ports-Hi-Speed-USB-2-0-for-Windows-Mac-F4U016er-/300713735274?pt=UK_Computing_USB_Cables&hash=item4603ef746a αλλά επειδή ειναι λιγο παλιο δεν ξερω ποσο ευκολα θα μπορεσεις να το βρεις περα απο το ebay
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα