Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου αρέσει που όλοι έχετε τις κοπέλες στο μυαλό σας τακτικές και νοικοκυρές....  :rolleyes:

χαχαχα ελα ντε.... λες και το να εισαι βρωμιαρης ειναι θεμα φυλου και οχι ανθρωπου.

Προφανώς και δεν επιλέγεις γυναίκα για συγκάτοικο. Αυτό το κάνεις μόνο για να σπρώξεις. Περισσότερα προβλήματα απο θετικά φέρνει. Διαφορετικά γυναίκα 500 κιλά, που όμως είναι νοικοκυρά την θες για συγκάτοικο? Case closed

Απο την άλλη αγόρι συγκάτοικος που ταιριάζεις είναι ότι καλύτερο. Την περνάς καταπληκτικά. Αρκεί να μην είσαι ζηλιάρης και σπρώχνει αυτός δίπλα και εσύ τον παίζεις!!!

Λες στην δικια του να φερει καμια φιλη. Μην αγχωνεσαι.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ωραίες οι φαντασιώσεις αλλά δεν πάντα έτσι τα πράγματα.

Θέλετε γυναίκα να πλένει, να μαγειρεύει και να της ρίχνετε και κανένα πήδημα όποτε θέλετε :-D

Αν σου ρίξει άκυρο τι γίνεται; Θα μείνεις στο ίδιο σπίτι σαν να μην έγινε τίποτα;

Από την άλλη πλευρά, το ότι θα φέρνει φίλες στο σπίτι είναι πολύ καλό. Αλλά για σχέση με τη συγκάτοικο είναι λίγο ρίσκο.

• Like 1
Δημοσ.

Αχ αχ αχ μου γεμίσατε το μυαλό με πονηρές σκέψεις χαχα ! Αυτό με το να φέρνει φίλες σπίτι μου άρεσε σαν μοτίβο...τι να πεις, παίζουν πολλά ρόλο, άμα είναι βλαχοκάγκουρας/ισα προτιμώ να κοιμάμαι στο μπαλκόνι και να μην τους βλέπω ;p

Θα προσπαθήσω να ψήσω κανά κολλητό μου, το θέμα βέβαια με μένα είναι πως θα πηγαίνω τρίτη λυκείου και δεν θα έχω ενταχθεί στην κατηγορία "φοιτητής" όπου γενικά ψάχνουν...

Δημοσ.

Μία τελευταία ερώτηση, ποια περιοχή αξίζει περισσότερο ; Το σχολείο μου είναι αγία παρασκευή αλλά μου αρέσει να είμαι δίπλα από το κέντρο.. Άρα σκεφτόμουν είτε εξάρχεια είτε κοντά από ευαγγελισμό είτε κοντά από χαλάνδρι..

Δημοσ.

Μία τελευταία ερώτηση, ποια περιοχή αξίζει περισσότερο ; Το σχολείο μου είναι αγία παρασκευή αλλά μου αρέσει να είμαι δίπλα από το κέντρο.. Άρα σκεφτόμουν είτε εξάρχεια είτε κοντά από ευαγγελισμό είτε κοντά από χαλάνδρι..

Βασικά το χαλάνδρι έχει τόση επαφή με το κέντρο, όσο και η αγ. παρασκευή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...