gnsX Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Ότι λέει το θέμα,μιας και λίγο άσχετος ζητάω βοήθεια. budget περίπου 200-300 ευρώ,με ενδιαφέρει 1.GPS 2.Ικανοποιητική κάμερα και τίποτα άλλο,αν δεν υπάρχουν εφαρμογές για instagram,facebook κτλ χέστηκα. Είδα τα HTC 8S και 8x,έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι λένε αυτά τα δύο; Επίσης τα ΝΟΚΙΑ 520,620,720;
Xristaras12 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 δες αν σε καποιο καταστημα υπαρχει το ativ s στα 249 και παρτο(ειχε παιξει προσφορα αυτο το σ/κ για αυτο το λεω)
gnsX Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Όχι δεν μ' ενδιαφέρει το Android σε αυτή τη φάση. Καλό το ativ αλλά πολύ ασχήμια ρε φίλε,thanks πάντως
disqualified Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 http://www.birdphone.gr/gr/prdid/5b5ded8438f34e16854addf79373b985/productinfo.aspx lumia 820, 11€ αλλα αξίζει, θα σου ελεγα το 720 αλλα για καποιο λογο το εχουν ακριβοτερα, αλλιώς μετα 520 και 620 το 8x ειναι πολυ ωραιο αλλα εχει μονο 4GB μνημη εσωτερικη παιρνει SD αλλα δεν μπορεις να βαλεις εφαρμογες εκει. Αν δε σε ενδιαφερουν εφαρμογες ειναι καλη περιπτωση. To HTC 8X πολυ καλο. Με τα HTC δε θα εχεις ομως nokia drive και κατι αλλες αποκλειστικοτητες της Nokia
gnsX Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μια ερώτηση που ξέχασα,το ΝΟΚΙΑ drive,έχει turn by turn navigation στα Ελληνικά; btw μπαίνει και σε μη ΝΟΚΙΑ κινητά,έτσι δεν είναι;
disqualified Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 ναι ειναι κανονικο gps, οχι στην Ελλαδα αυτη τη στιγμη δεν μπορεις να το εχεις σε μη nokia, σε συγκεκριμενες χωρες υπαρχει η δυνατοτητα.
gnsX Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Άρα πάω σε ΝΟΚΙΑ γιατί το gps με ενδιαφέρει περισσότερο απο όλα.,δεν θέλω να δώσω άλλα 200 για σκέτο gps. Νόμιζα ότι με το αντίστοιχο jailbreak εγκαθίστανται παντού.
disqualified Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 δεν γνωριζω τιποτα σχετικα με αναλογο jailbreak για WP, να ξερει καποιος ας πει. Επισης διαβασε αυτο αν ενδιαφερεσαι για το gps και εκτος Ελλάδας http://www.wpcentral.com/why-lumia-720-520-windows-phones-sport-nokia-driv Τα 520, 720 δεν τα εχω δει απο κοντα το 620 μου φανηκε πως εχει λιγο ξεθωριασμενα χρωματα σε σχεση με τα υπολοιπα. μονο αυτο θεωρω ως αρνητικο του εκτος και αν ψαχνεις για κατι απο4 ιντσες και πανω Εγω θα ελεγα παντως να πας για το 820, αν παρεις καποιο εκτος Nokia η navigon εχει εφαρμογη 85€
ektor7 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Το locations της HTC είναι στα μισά λεφτά και είναι ισάξιο με αυτό της Nokia!Οπόταν αν πας σε HTC έχεις και εκεί μια πολύ καλη λύση! Και για Κύπρο το Nokia drive δεν έχει χάρτη και δε λειτουργεί,οπως και το navigon,το ιδιο! Το locations της HTC λειτουργεί κανονικότατα και στην Κύπρο! Edit:Δυστυχώς το locations δε διατίθεται για τα wp8 προς το παρόν και δεν έχουν ενημερώσει πότε ή αν τελικά θα το προσθέσουν στο marketplace για τα wp8! Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2013 από ektor7
disqualified Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 thanks ektor δεν ειχα ασχοληθει με τα HTC και δεν γνωριζα για το Locations
kdoumani Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Φίλε τα Windows Phone δεν χακάρονται και εύκολα και όταν η εταιρία σταματήσει να δίνει updates είσαι μόνος (όπως και με την Apple). Στο Android έχεις το πλεονάκτημα του Open Source. Υπάρχουν δεκάδες developers που αναβαθμίζουν και καλυτερεύουν το λειτουργικό της συσκευής. Ας πούμε εγώ πήρα το Xperia X8 η Sony Ericsson σταμάτησε να μου δίνει updates από Android 2.1 και πάνω. Με το xda κατάφερα να φορτώσω και Android 4.1.2 στην συσκευή μου. Αυτό επέκτεινε την ζωή του στα 5 χρόνια και ακόμη πάει. Προτίμησε εταιρίες όπως Sony και HTC. Άν πάρεις Samsung βεβαιώσου πώς το τηλέφνο που θα πάρεις έχει development στο xda. Καλή τύχη!
disqualified Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Προσπαθείς να πείσεις καποιον που θελει WP να παρει android με επιχειρηματα που τονιζουν το προβλημα το οποιο εξ αρχης θα ηθελε να αποφυγει. Καλο και χρυσο το android αλλα δεν ειναι η απαντηση σε ολα και το παιδι ειναι ξεκαθαρο στις αναγκες του 3
michalisv Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Το ativ s πάντως έχει μεγάλη οθόνη που είναι βολική για GPS
gnsX Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες για το HTC ektor και εννοείται thanks disqualified Φίλε kdoumani (lol) δεν ψήνομαι για τέτοια,να φανταστείς και το Lumia 800 που δεν παίρνει 8 είναι στις επιλογές μου,απλά είδα ότι έχει και WP8 με τα ίδια λεφτά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα