REDODIN7 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 συμφωνώ... και η τακτική στρατού δεν είναι κακή παντως σε τέτοιες περιπτώσεις (λαστιχο, χλωρινη χύμα, σκουπισμα τα νερά εξω..) προσωπικά μπήκα πριν 10 μέρες σε ένα σπίτι στην επαρχία/εξοχή το οποίο ειχε 6 χρόνια να κατοικηθεί/καθαριστεί και ο τελευταίος που έφυγε το άφησε σε αηδιαστικό χάλι... Ευτυχώς ήταν 25-30 τετραγωνικά... εφαγα 2-3 μέρες και το έκανα βιώσιμο - δόξα το θεο... ρεντοντιν δυστυχώς ο δήμος ή καποια αλλη υπηρεσία δε μπορεί να παρέμβει σε ιδιωτικό χώρο ειδικά εφόσον δεν υπάρχει καταγγελία απο γειτονες (π.χ. θα μπορούσε να εμπλακει κάπως το υγειονομικο αλλα μετα απο καταγγελίες - αλλα οχι για να στο καθαρισει). Υπομονη, κουραγιο και 2-3 φιλότιμα χέρια... Αμα μιλησω με την σπιτονοικοκηρα και παρει αυτη τον δημο λες να γυνει τιποτα ?
g_alkis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Να καταγραφεί το τηλεφώνημα στο δήμο, αν γίνει. Θα είναι συλλεκτικό. 1
REDODIN7 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Ήρεμα man,αν δεν γίνεται τίποτα τότε δεν χάνεις να πάρεις ένα τηλ στον Δήμο να ρωτήσεις Αυτο θα κανω αυριο το πρωι
Liverpool89 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 και παλι αυτα σε δυο μερες τα καθαριζεις.... Η αρχη ειναι να γινει.... Εγω θεωρω δυσκολη την τουαλετα..ολα τ'αλλα ειναι μιση ωρα δουλεια( το καθε κομματι εννοω)...
REDODIN7 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Κουζίνα και ψυγείο εννοείς ότι πρέπει να τα κρατήσετε; Αν ναι τότε έχει πολύ δουλειά... Σε κάθε περίπτωση μπορείς να το κάνεις μόνος σου 3-4-5 ώρες την ημέρα και ας σου πάρει και πάνω από βδομάδα. Χρόνο και υπομονή θέλει Οχι τιποτα δεν θελω ολα πεταμα θα φανε. Ε το θεμα ειναι οτι δεν εχω την διαθεση να κατσω να φαω ολο αυτο του λουκι οπως ειπα και πιο πανω δεν ειχα και τις καλυτερες σχεσεις και τωρα που τρεχω τρεχω μονο και μονο απο τυπικη υποχρεωση και με πολυ ψυχολογικη πιεση οτι πρεπει να το κανω.
Liverpool89 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Κριμα που ειμαι μακρια.. Θα ερχομουν ανετα να αρχιζω να πεταω..Μάρεσουν τετοιες φασεις. Φορμα ολοσωμη και βουρ... 1
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Οπότε 2 άτομα να κουβαλήσουν και σε 2 μέρες τέλειωσες. Δεν χρειάζεται να λάμψει κιόλας. Η ιδιοκτήτρια τι λέει; Έχει ξενοικιαστεί το σπίτι; Δοκίμασε να φέρεις και τον παλιατζή μπας και τα βγάλει αυτός 1
REDODIN7 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Οπότε 2 άτομα να κουβαλήσουν και σε 2 μέρες τέλειωσες. Δεν χρειάζεται να λάμψει κιόλας. Η ιδιοκτήτρια τι λέει; Έχει ξενοικιαστεί το σπίτι; Δοκίμασε να φέρεις και τον παλιατζή μπας και τα βγάλει αυτός Ναι το ξερει και επειδη δεν μου φταει σε τιποτα η γυναικα δεν την εχω δει και ποτε θελω να βρω μια λυση μην το παρατησω ετσι και της πω να βρει αυτη λυση. Ειπα σε παλιατση αλλα εφαγα ακυρο θα κοιταξω μπας και βρω κανεναν αλλο
DrLo Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Οχι τιποτα δεν θελω ολα πεταμα θα φανε. Ε το θεμα ειναι οτι δεν εχω την διαθεση να κατσω να φαω ολο αυτο του λουκι οπως ειπα και πιο πανω δεν ειχα και τις καλυτερες σχεσεις και τωρα που τρεχω τρεχω μονο και μονο απο τυπικη υποχρεωση και με πολυ ψυχολογικη πιεση οτι πρεπει να το κανω. 1. Αν από πίεση αναγκάζεσαι να κάνεις κάτι για τον πατέρα σου γιατί σε νοιάζει για το σπίτι μιας άγνωστης? 2. Αν βαριέσαι να περάσεις 1-2 μέρες καθαρίζοντας ένα σπίτι καλύτερα ξέχνα τον πατέρα σου, θα σε χρειαστεί πολύ πιο συχνά. 1
REDODIN7 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 1. Αν από πίεση αναγκάζεσαι να κάνεις κάτι για τον πατέρα σου γιατί σε νοιάζει για το σπίτι μιας άγνωστης? 2. Αν βαριέσαι να περάσεις 1-2 μέρες καθαρίζοντας ένα σπίτι καλύτερα ξέχνα τον πατέρα σου, θα σε χρειαστεί πολύ πιο συχνά. 1) Γιατι ντρεπομαι δεν ειναι η πρωτη φορα που ο πατερας μου φερνει σε αυτη την θεση ελπιζω ποτε να μην σε εχει φερει ο πατερας σου τετοια θεση. 2) Φιλε μου αυτο ειναι πολυ για μενα και τωρα τρεχω τα σκατωμενα ρουχα απο την κλινικη εγω του τα πλενω και κανω καθε λιγο και λιγακι δρομολογια και για την φορολογικη του δηλωσει τωρα παλι τρεχω και προχθες που ειχε ενα μικροατυχημα παλι ετρεξα απλα ισως αυτη να ειναι ειναι η σταγονα που ξεχειλησε το ποτηρι και δεν εχω αλλη ψυχολογικη δυναμη.
paylidis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Αμα μιλησω με την σπιτονοικοκηρα και παρει αυτη τον δημο λες να γυνει τιποτα ? δύσκολο δε νομίζω... η λύση πάντως του παλιατζή φαίνεται καλή. πες σε έναν έλα και παρτα όλα και καθαρισε το. κατσε και εσυ μέσα μην τυχον υπάρχει τίποτα αξιας και σε 5-6 ώρες θα εχει φερει και ενισχυσεις απο αγιαβαρβαρα μερια και θα το αδειασει... μετα λαστιχο και χλωρινες...
gnsX Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Παλιατζής για παλιό φούρνο σε γονιό φίλου (true story) "Με 50 ευρώ έρχομαι να τον πάρω",γέλασα πολύ τότε 1
REDODIN7 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 δύσκολο δε νομίζω... η λύση πάντως του παλιατζή φαίνεται καλή. πες σε έναν έλα και παρτα όλα και καθαρισε το. κατσε και εσυ μέσα μην τυχον υπάρχει τίποτα αξιας και σε 5-6 ώρες θα εχει φερει και ενισχυσεις απο αγιαβαρβαρα μερια και θα το αδειασει... μετα λαστιχο και χλωρινες... Θα δω αυριο τι θα μου πει ο δημος και μετα ρωταω και για παλιατση ξανα αλλιως θα πρεπει να δανειστω απο κανεναν γνωστο για να φερω συργειο καθαρισμου. Παλιατζής για παλιό φούρνο σε γονιό φίλου (true story) "Με 50 ευρώ έρχομαι να τον πάρω",γέλασα πολύ τότε Σιγα μην το πληρωσω κιολας, εμενα εχει πολυ πραγμα και σιγουρα δεν θα βγει χαμενος αν ημουν σε αλλη φαση θα τα καθαριζα να τα πουλησω..
mary Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Όσο τρώγλη και να είναι, σωρούς από σκουπίδια αν έχει, 2 άτομα αν μπουν με σακούλες μέσα σε 2 το πολύ ημέρες έχουν τελειώσει. Την πρώτη μέρα πετάνε τα σκουπίδα και μαζεύουν την χοντρή βρωμιά και την άλλη σφουγγάρισμα με χλωρίνες κλπ. Όταν έχεις αποφασίσει να τα πετάξεις όλα είναι εύκολα τα πράγματα γιατί ό,τι βλέπεις το βάζεις μέσα στην σακούλα(θα πάρεις τις μεγάλες που είναι για πτώματα) και τελείωσες. Άμα έχει όμως και πράγματα που θες να τα κρατήσεις τότε θα είναι δύσκολα γιατί θέλει διαλογή ξερωγώ. Οπότε πέτα τα όλα και τελείωσες :ph34r: :ph34r:
Prof_Chaos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 εγώ δεν καταλαβαίνω γιατι μερικοί είστε επιθετικοί.. απο κοντά το ίδιο επιθετικοί θα ήσασταν.....; μάλλον θέλετε cyber σλάπινγκ.. Οτι και να ρώτησε ο τοπικ σταρτερ και λάθος να έχει behave plz.. 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα